2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kizlar benim tedaviden sonra çene bölgemde cok sivilce olustu. Sizde de aynı sıkıntı var mi? Geçmesi icin bisey yaptınız mi?

Ay bir de forumun cok sinir olduğum bir özelliği var.Yanlışlıkla reklamlara falan degiyor parmaklarım sürekli reklam kapatmaya çalışıyorum mesaj yazarken çok sinir bozucu

Kizlar benim tedaviden sonra çene bölgemde cok sivilce olustu. Sizde de aynı sıkıntı var mi? Geçmesi icin bisey yaptınız mi?

Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. O kadar çok iğne, ilaç kullanıyoruz ki dengemiz altüst oluyor. Çay ağacı yağı iyi geliyor sivilcelere

Ay bir de forumun cok sinir olduğum bir özelliği var.Yanlışlıkla reklamlara falan degiyor parmaklarım sürekli reklam kapatmaya çalışıyorum mesaj yazarken çok sinir bozucu

Bende de emojiler hiç görünmüyor. Yazılarımın sonuna ekleyemiyorum doğru düzgün Kendi kendime iki nokta üst üste ve parantezle yapabiliyorum mesela üzgün suratı

Aaa şimdi fark ettim, klavyedeki emojileri kullanabiliyormuşuz

benimde doktorum soyledi belki transferden sonra serum verebilmiş internetten bakın duymuştum ben bunu ama bu gun doktor eşime soylemis
Merhaba,ben izmirde tedavi goruyorum, transferden bir hafta once bagisik guclendirici bir serum taktilar 10 saat suren, icinde protein ozu,yumurta,saf zeytinyagi yaziyordu yogunbakim hastalarina takilan bir serummus ama fayda goruldugu icin olumsuz tup bebek gecmisi olanlara da takiliyor.

10 saat mi Benim transferim de 6 gün sonra ama serumdan bahseden olmadı hiç.

Sağol canım cvbn için evet benim ikinci denem doktorum tafsiye etti yaptıracam faydasını gördünmü peki

mrb. benimde rahimi dinlendirelim dediler. o yüzden embriyolar donduruldu. transferim nisan ortasında olacak inşallah. bu serumu ilk defa duydum.. şaşırdım. işte her doktor yapmıyordur bunu..

serumun ismi var mı peki ?? doktorla konuşsak işine karışmış mı oluruz acaba ????

serumun ismi var mı peki ?? doktorla konuşsak işine karışmış mı oluruz acaba ????

Benim doktorum pek sevmez öyle tavırları. Zaten ona çok güveniyorum, işinin ehli olduğundan eminim. Fakat, “Hocam, böyle böyle bir serum varmış. Tam olarak ne işe yarıyor? Tüp bebek tedavisinde ilk defa duydum da merak ettim “ diyerek bilgi alınabilir

mrb. benimde rahimi dinlendirelim dediler. o yüzden embriyolar donduruldu. transferim nisan ortasında olacak inşallah. bu serumu ilk defa duydum.. şaşırdım. işte her doktor yapmıyordur bunu..
Evet canım ben biliyorum duymuştum doktorum da önerdi ilk denememde başetmemisti bu ikinci transferim olacak yarın ınsallh transferden sonra serumu verecklermis

Ilk transferi mi sizin başarısız tup bebek lerde oneriliyormus sorabilirsin tabiki bizim için en iyisi hangisiyse onu uygulasınlar demi

Ilk transferi mi sizin başarısız tup bebek lerde oneriliyormus sorabilirsin tabiki bizim için en iyisi hangisiyse onu uygulasınlar demi
Evet ilk transferdi demi sizin heyecandan stresden unutuyorum kizlar

Serumun adi ( clineolic 500ml )
Siz bilirsiniz ama bir arkadas benden duyup dr una sormustu doktoru gereksiz gormus boyle seylere inanmayin demis. Ama bana uygulandi benim doktorum cok faydali oldugunu soyluyor. Serum 300lira,recetenizle devlet hastanesinde taktirabiliyorsunuz

Evet ilk transferdi demi sizin heyecandan stresden unutuyorum kizlar
Ben bursada iki kez tup bebek yaptirdim 5gun embriyosu aa kalitede hic tutmadi. Bu serumla tedavimde izmirde 3.gun embriyosu orta kaliteli embriyo ilk transferde tuttu fakat 8.haftada kanama yasadim kan pihtilasmasi oldugunu bilmediğimiz icin kalbi durdu kurtajla alindi. Simdi yine bu serum esliginde tup bebek yapildi dondurulmus yine 3.gun dusuk kalite cok sukur yine olumlu. Rabbim bu sefer tamamina erdirir insallah. Aminnnn

Evet canım, ilk transfer olacak inşallah Bu süreçte ben kendimi bile unutuyorum bazen

Anladım canım amin ınsallh benimde 2.ci transferim ilkinde serumdan bahsetmedi zaten tuttu ama 2 aylık bende kaybettim bu transferde uyguliycagini soyledi 2 embriom var 5. Gun ınsallh olur

Anladım canım amin ınsallh benimde 2.ci transferim ilkinde serumdan bahsetmedi zaten tuttu ama 2 aylık bende kaybettim bu transferde uyguliycagini soyledi 2 embriom var 5. Gun ınsallh olur
Bakin kadinlar kulübünde bu konu.ile ilgili sayfa da var takip ediyorum bende. Kullananlar yorumluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…