Amin ,insallah tutunur yavrulariniz size. Benim 4.tup denemem oluyor, ama en zoru bulupta kaybetmekmis. İnsllh bu sefer Rabbim bizlere de kucagimza almayo nasip eder. AminnAnladım canım amin ınsallh benimde 2.ci transferim ilkinde serumdan bahsetmedi zaten tuttu ama 2 aylık bende kaybettim bu transferde uyguliycagini soyledi 2 embriom var 5. Gun ınsallh olur
tsk ederim.. ben tedavimi özel hastanede yaptiriyorum..o zaman önce hocayla konusmam lazım. transferden ne kadar önce yapılmasi gerekiyorSerumun adi ( clineolic 500ml )
Siz bilirsiniz ama bir arkadas benden duyup dr una sormustu doktoru gereksiz gormus boyle seylere inanmayin demis. Ama bana uygulandi benim doktorum cok faydali oldugunu soyluyor. Serum 300lira,recetenizle devlet hastanesinde taktirabiliyorsunuz
Evet dondurulabiliyor.Demek çözülen de tekrar dondurulabiliyormus
[QUOTE="zameboz, post: 59373104,Arkadaşlar benim kafam çok karışık transferim 5. Günündeyim hiç bir belirtim yok bu gün idrar testi yaptım tertemiz bir tek çizgi ne Ağrı ne sızı göğüslerim de biraz hassasiyet var ama ben adet dönemime yakın bunları yaşıyordum. Benimle mi bebişlerim? Erken mi belirti arıyorum?
Canim stres yapma adet dönemindeki gibi belirti olbilir çok erkn test yapmışsın bebeklerin seninledir mıncıkler allahın izniyleArkadaşlar benim kafam çok karışık transferim 5. Günündeyim hiç bir belirtim yok bu gün idrar testi yaptım tertemiz bir tek çizgi ne Ağrı ne sızı göğüslerim de biraz hassasiyet var ama ben adet dönemime yakın bunları yaşıyordum. Benimle mi bebişlerim? Erken mi belirti arıyorum?
Cok sevindim canim, senin bu sevincini onlar da hissedecek ve sıkı sıkı tutunacaklar sanaKızlar bugün çok heyecanliyim uyuyamiyorum sabh transferim var ne olur dua edin evimi topladım camasir felan ne varsa yikadim hazırlığımi yaptim dusumu aldimsaçlarımı duzlestiricem çokmu abartıyorum bilemedim yerimde duramıyorum yere göğe sığamıyorum sabh bebislerimi almaya gidiyorum
Çok erken bence canim, boş yere stres yapma kendini oyalacak bi uğraş bulmaya çalış aklıni ona ver benceArkadaşlar benim kafam çok karışık transferim 5. Günündeyim hiç bir belirtim yok bu gün idrar testi yaptım tertemiz bir tek çizgi ne Ağrı ne sızı göğüslerim de biraz hassasiyet var ama ben adet dönemime yakın bunları yaşıyordum. Benimle mi bebişlerim? Erken mi belirti arıyorum?
Ayy sagol canım benim darısı benim gibi bekleyenlere ınsallh rabbim hepimize yaşatsın hepinize duacıyım sizde bana dua edinCok sevindim canim, senin bu sevincini onlar da hissedecek ve sıkı sıkı tutunacaklar sana
Canim stres yapma adet dönemindeki gibi belirti olbilir çok erkn test yapmışsın bebeklerin seninledir mıncıkler allahın izniyle
Merhaba,ben izmirde tedavi goruyorum, transferden bir hafta once bagisik guclendirici bir serum taktilar 10 saat suren, icinde protein ozu,yumurta,saf zeytinyagi yaziyordu yogunbakim hastalarina takilan bir serummus ama fayda goruldugu icin olumsuz tup bebek gecmisi olanlara da takiliyor.
Çok erken bence canim, boş yere stres yapma kendini oyalacak bi uğraş bulmaya çalış aklıni ona ver bence
Ayy canım ya ınsallh ınsalh sitres yapma ne olur bu süreç çok önmli rabbim yardımcımız olsunİnşallah canım Benimle olsunlar onlara çok ihtiyacım var.
Sende benim gibisin bende transfer öncesi evi dip bucak temizledim dolapları yerleştirdim ütü çamaşır ne varsa hepsini yaptım. Sonra transfere gittim. Bebekleri alıp temiz temiz oturmak için. En iyisini yapmışsın. Dualarım seninle birbirimize destek olalım. Kucağımız dolsun. Umarım bebeklerimiz için de fikir alırız birbirimizden
İzmirde irenbede kaan bozkurta gidiyorum. Herkese farkli tedavi uyguluyor benim gibi basarisiz tup bebegi olanlara bu serumu veriyor kaan bey.Dedigim baska merkezde 5gun embriyosu aa kaliteyle iki transferde tutmadi. Kaan beyde embriyolarim kalitesiz denmesine ragmen once Rabbimin sonra kaan beyin vesilesiyle iki seferde de tup bebegim tuttu. Tabi ilk tutan nasip olmadi kan pihtilasmasini bilmediğimiz icin kalbi durdu kurtaj oldum. Bunu hayirlisi ile kucagima alirim insllh. Sizinde Allahin izniyle tutunur insllh yavrularinizzameboz merhaba Izmirde nerde tedavi gotuyirsunuz dojtorunuz kim diye sormam da sakimca var mi? Ben de izmirdeyim.transfer on hazirlihindayim.haftaya histeroskopi olucagim.mayista da dondurulmus embriyo transferim olucak.bu serum olayindan hic bslahsetmedi doktorum.mersk ediyorum ben de.
Benim doktorum transferden tam bir hafta once taktirdi, transferin 10.gunu pozitif alinca yine taktirdik,tsk ederim.. ben tedavimi özel hastanede yaptiriyorum..o zaman önce hocayla konusmam lazım. transferden ne kadar önce yapılmasi gerekiyor
Kızlar bugün çok heyecanliyim uyuyamiyorum sabh transferim var ne olur dua edin evimi topladım camasir felan ne varsa yikadim hazırlığımi yaptim dusumu aldimsaçlarımı duzlestiricem çokmu abartıyorum bilemedim yerimde duramıyorum yere göğe sığamıyorum sabh bebislerimi almaya gidiyorum
Korkmani gerektirecek bi durum yok hamilesin çok şükür gözün aydinKizlar merhaba birsey sormak istiyorum. Betahcg kisinin bunyesine goremi artar acaba yoksa bebege gore falanmi bu konuda birseyler okuyan varmi. Yoksa her hamilelikte degisikmi olur.
Benim ilk gebeligimde 4.gun embriyosu 10. Gun Kipkirmizi cizgi cikmisti kan tahlilindede 874 cikmisti degerim.
Bugun 5. Gun embriyosu transferimin 9. Gunu ve cok silik bir cizgi cikti. Yarin test gunum ama korkuyorum niye bukadar silik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?