Tesekkur ederim. Hayirli olur insallah. Bekleyen herkese rabbim versin insallahKorkmani gerektirecek bi durum yok hamilesin çok şükür gözün aydin
Canim transferim oldu çok şükür bebeklerinin çok iyi olduğunu rahmimi çok iyi olduğunu transferimin güzel olduğunu şimdi doktorum geldi söyledi serumda yedimCanım transferden çıkınca haberdar et. Sımsıkı tutunsunlar annelerine. Dualarım seninle
Canim transferim oldu çok şükür bebeklerinin çok iyi olduğunu rahmimi çok iyi olduğunu transferimin güzel olduğunu şimdi doktorum geldi söyledi serumda yedim
Çok şükür iyi geçti canim ağrı yok olmadi idrara sıkışık olmak lazm ben tam sıkışık değildim alttan su verdiler sıkıştırdılar ilk 3 gün dinlen sonra hayatına devam et dediAyy hadi gözün aydınNasıl geçti? Ağrı falan oluyor mu? İdrara sıkışık olmak zorluyor mu? İlk denemem ya o yüzden endişeliyim Biraz anlatır mısın süreci? Kaç dakika sürüyor, ne kadar zaman sonra hareket edebiliyoruz? Dinlenmeni önerdi mi yoksa normal hayatına devam mı edeceksin? Yolculuk bir problem oluşturur mu transferden sonra? Ben ilk hafta rapor almayı düşünüyorum da
20 dakka sürüyor canım idrara sıkışık zorlamadi pek transferden sonra boşalttilar idrarimi sonrada 3 saat kalkmadım ama sik silk idrar yptim lazmlikla ben bu gece hastanede kalıcam yarin eve gecicem akşam yemeğe inebilirsin dedi doktor bu kadar canımAyy hadi gözün aydınNasıl geçti? Ağrı falan oluyor mu? İdrara sıkışık olmak zorluyor mu? İlk denemem ya o yüzden endişeliyim Biraz anlatır mısın süreci? Kaç dakika sürüyor, ne kadar zaman sonra hareket edebiliyoruz? Dinlenmeni önerdi mi yoksa normal hayatına devam mı edeceksin? Yolculuk bir problem oluşturur mu transferden sonra? Ben ilk hafta rapor almayı düşünüyorum da
Çok şükür iyi geçti canim ağrı yok olmadi idrara sıkışık olmak lazm ben tam sıkışık değildim alttan su verdiler sıkıştırdılar ilk 3 gün dinlen sonra hayatına devam et dedi
Doktorum ilk gun aksama kadar sırt üstü yat dedi arada bi yuru gece saga sola dönebilirsin artik dedi bu sekilde
20 dakka sürüyor canım idrara sıkışık zorlamadi pek transferden sonra boşalttilar idrarimi sonrada 3 saat kalkmadım ama sik silk idrar yptim lazmlikla ben bu gece hastanede kalıcam yarin eve gecicem akşam yemeğe inebilirsin dedi doktor bu kadar canım
Serum bitti canım yol biraz mesafe var oyuzden kaldim yüzüstü bende uyuyorum ama dikkat etmek gerek yan yatsak daha iyi olurbeslenme liste verdi yumurta peynir et kıyma haftada iki defa nohut kurufasulye baklagil vs oyle işte canimAnladım canımYüz üstü yatabiliyor muyuz acaba çünkü ben hep öyle uyuyorum da Demek ki rapor almak iyi olur benim için. Güzelce dinlenirim evde. Neden hastanedesin, serum için mi? Bir de beslenme konusunda bir şey söylediler mi?
Serum bitti canım yol biraz mesafe var oyuzden kaldim yüzüstü bende uyuyorum ama dikkat etmek gerek yan yatsak daha iyi olurbeslenme liste verdi yumurta peynir et kıyma haftada iki defa nohut kurufasulye baklagil vs oyle işte canim
Rica ederim canim olurmu öyle şey sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olurum amin canım insallhTeşekkür ederim cevapların içinAcemilik işte, her şeyi merak ediyor insan Her şey gönlünce olsun arkadaşım, inşallah hayırlı sonuç alırsın ❤
benim transferin altıncı günü ben hep yüzüstü uyurum öylede yaptım. İlk gün dikkat ettim ama ben de idrar olayı sıkıntılı oldu 15 dk bir tuvalet ihtiyacım oldu. Dişim apse yaptı yüzüm bildiğin balon oldu. İlaç kullanmadım dayanamayıp bazen Parol içtim. Eğilip kalkma uzanma birde ani hareketlerden kaçın. Tabi tüm bunlar allah nasip ederse olacak. Transfer sonrası transferle alakalı bir sıkıntı yaşamadım dişim belki de buna engel oldu anlayamadım. Stres olmamaya özen göster. Biraz zor stres yapmamak ben hala stresim bol bol dua et rabbim o mis kokuyu bize de tattırsınM MrsKurabiye
Sizce durum nedir? Ben biraz heyecanlandım var gibi sanki 3 farklı marka test yaptım
Stres değil de endişe var. Nasıl olacak, nasıl geçecek acaba? Umutlu bir bekleyiş benimkisi. İnşallah boşa çıkmaz umutlarım. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım. Ailem, arkadaşlarım hep aynı şeyi söylüyorlar. “Sakın riske atma, zor zamanlardan geçtin, kendine çok çok dikkat et” diye. Tedbir bizden, takdir Allah’tan. Nasibimizde varsa elbet olacaktır.
İlkinde silik bir çizgi gördüm sankiPek anlamam ama biraz erken yapmış olabilir misin testi? Kaçıncı günündü?
Sorma fazla erkenciyimTransfer günü hariç 6. Günümdeyim
Aslında beni tedirgin eden belirtimin olmaması. Hiç Ağrı sızı yaşamamış olmam bir yakınım yerleşme göreceksin endişelenme dedi o da olmayınca tutmadı herhalde dedim. Bu gün ilaç kutumdan ilacı alırken dur yapayım dedim çift çizgiyi görünce hemen yenisini alıp tekrar ettim. Aslında en önemlisi kan testi onu yapmayacağım bekleyeceğim gününü. Hayırlı haberleri elbette paylaşacağım canım. Sanada bol şans rabbim yanında yardımcın olsun. Tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz Allah’ın izniyleKıyamam yaaBen de önümüzdeki hafta böyle olurum sanırım Ama ne olursa olsun sabretmeye niyetliyim. İnşallah güzel sonuç alırsın, bizimle de paylaş mutlaka
Aslında beni tedirgin eden belirtimin olmaması. Hiç Ağrı sızı yaşamamış olmam bir yakınım yerleşme göreceksin endişelenme dedi o da olmayınca tutmadı herhalde dedim. Bu gün ilaç kutumdan ilacı alırken dur yapayım dedim çift çizgiyi görünce hemen yenisini alıp tekrar ettim. Aslında en önemlisi kan testi onu yapmayacağım bekleyeceğim gününü. Hayırlı haberleri elbette paylaşacağım canım. Sanada bol şans rabbim yanında yardımcın olsun. Tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz Allah’ın izniyle
Süreçlerinizi takip ediyorum , A Asiman71 transferin hayırlı olsun inşallah . Güzel sonuçlarınızı görmek umuduyla.. M MrsKurabiye az kalmış transfere hadi hayırlısı. Kayseri’de olduğun için özellikle takipteyim :) bende gelecek ay inşallah çağlar bey le görüşmeye gitmek istiyorum . En Azından tahlil vs birşey yapılacaksa yaza hazır olmak istiyorum . Bakarsın belki ameliyat vs de gerekir . Ama çok karmaşıgım doktor seçimi konusunda aslına bakarsan . 4. Deneme için fazla yorgun ve güvensiz hissediyorum kendimi hastahanelere karşı . Transfer olmuş arkadaşlara da tavsiyem belirti aramasınlar Boşu boşuna kendilerini strese sokmasınlar . Rabbim hepimizi farklı yaratmış kimi zaman belirti olmuyor bile . Gönlünüzü ferah tutun . İnşallah bebekleriniz sizinledir .
Aslında herkes aynı şeyleri yaşamıyor. O yüzden kendini başkalarıyla kıyaslama. Belki senin hamileliğin de bu şekilde olacaktır
İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize
Benim de hiç belirtim yoktu, ki hala yokAslında beni tedirgin eden belirtimin olmaması. Hiç Ağrı sızı yaşamamış olmam bir yakınım yerleşme göreceksin endişelenme dedi o da olmayınca tutmadı herhalde dedim. Bu gün ilaç kutumdan ilacı alırken dur yapayım dedim çift çizgiyi görünce hemen yenisini alıp tekrar ettim. Aslında en önemlisi kan testi onu yapmayacağım bekleyeceğim gününü. Hayırlı haberleri elbette paylaşacağım canım. Sanada bol şans rabbim yanında yardımcın olsun. Tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?