2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Yaa ne güzel Gözün aydın canım Darısı bize olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım senin bebeğinde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Benim sonuçlarımda var mı sence ?

Çok teşekkür ederim canım senin bebeğinde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Benim sonuçlarımda var mı sence ?
İkinci çizgiyi gördüysen vardır inşaallah. Ben 9., 10. ve 11. idrar testi yaptım hepsi çoook silik çıktı ve aralarında hiç fark yoktu. Doktorum pozitif pozitiftir dedi. Tutunup gelişmediğinden korktum ama 11. Gün 250 civarında bir değer çıktı. Bugün yine kan verdim, ve yarın katlanıp katlanmadığını öğrenicem. Ultrasonda bakilacakmış ama bişey gözükmez heralde daha

Ayy ne mutlu sana artık kese kalp cinsiyet güzel telaşlar yaşaman dileğiyle

Bu arada kızlar ben transferden sonra kendimi aşırı yormayarak normal hayatıma devam ettim. Perşembe Transferden çıkınca eşimle Eyüp sultana gittik. Biraz dolaşıp eve gittim ama yatmadım. Oturdum kalktım, ara ara bacaklarımı uzattım. Cuma gününün akşamı uçak yolculuğu yaptım. Hafta sonları ders veriyorum ve tedavi sürecimi kimseye söylemediğim için mecburen onları da yaptım, cumartesi pazar 6şar derse girdim. Pazartesi oldu part time işe devam ettim. Fakat bunlar bedensel yorucu işler olmadığı için yaptım. Onun dışında uyuma pozisyonu, eğilip kalkma vs bunlara pek dikkat etmedim açıkçası. Karnımı kasmamaya ve gerdirmemeye özen gösterdim sadece. Evde eşim çok destek oldu temizlik ve yemek konusunda. Sadece demek istediğim kendinize dikkat edin ama sıkmayın ve bunaltmayın. Güzel işlerle oyalanın. Bebek rahimde dış etkenlerden çok güzel korunuyor, tutmama sebebi genelde başka faktörlerden kaynaklanıyor. Gurbetteyim yanımda annem, kayınvalidem yada herhangi bir akrabam yok. Ki olsa da tedavi gördüğümüzü bilmiyorlar.

Kızlar bugün rahim filmi çekildim . Şükürler olsun bi sorun yok . Sonrasın da göbekten lucrin 3.75 mg die bi iğnenin yarısını göbekten yaptılar . Bu iğne ne için sormayı unuttum bilginiz var mi sizlerin

Bu iğneyi ben de çok duydum. Hakikaten ne işe yarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…