- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Benim de hiç belirtim yoktu, ki hala yokHer beden farklı ve her beden tedaviye ve hamileliğe çok farklı cevap veriyor anladığım kadarıyla. Bugün transferimin 13. günü, idrar ve kanda pozitif aldım ama kendimi hiç hamile hissetmiyorum henüz. Çoğu zaman unutuyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı olsun
Benim de hiç belirtim yoktu, ki hala yokHer beden farklı ve her beden tedaviye ve hamileliğe çok farklı cevap veriyor anladığım kadarıyla. Bugün transferimin 13. günü, idrar ve kanda pozitif aldım ama kendimi hiç hamile hissetmiyorum henüz. Çoğu zaman unutuyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı olsun ❤
İkinci çizgiyi gördüysen vardır inşaallah. Ben 9., 10. ve 11. idrar testi yaptım hepsi çoook silik çıktı ve aralarında hiç fark yoktu. Doktorum pozitif pozitiftir dedi. Tutunup gelişmediğinden korktum ama 11. Gün 250 civarında bir değer çıktı. Bugün yine kan verdim, ve yarın katlanıp katlanmadığını öğrenicem. Ultrasonda bakilacakmış ama bişey gözükmez heralde dahaÇok teşekkür ederim canım senin bebeğinde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Benim sonuçlarımda var mı sence ?
Fotoğraf yüklediğini şimdi gördüm ve kesinlikle 2. bir çizgi varSizce durum nedir? Ben biraz heyecanlandım var gibi sanki 3 farklı marka test yaptım
İkinci çizgiyi gördüysen vardır inşaallah. Ben 9., 10. ve 11. idrar testi yaptım hepsi çoook silik çıktı ve aralarında hiç fark yoktu. Doktorum pozitif pozitiftir dedi. Tutunup gelişmediğinden korktum ama 11. Gün 250 civarında bir değer çıktı. Bugün yine kan verdim, ve yarın katlanıp katlanmadığını öğrenicem. Ultrasonda bakilacakmış ama bişey gözükmez heralde daha
Kızlar bugün rahim filmi çekildim . Şükürler olsun bi sorun yok . Sonrasın da göbekten lucrin 3.75 mg die bi iğnenin yarısını göbekten yaptılar . Bu iğne ne için sormayı unuttum bilginiz var mi sizlerin
Bu iğneyi ben de çok duydum. Hakikaten ne işe yarıyor?
Bende merak ettim ya bi seferlik vuruldum sadece
Yumurtlamani baskiliycak canım hadi hayrlisiKızlar bugün rahim filmi çekildim . Şükürler olsun bi sorun yok . Sonrasın da göbekten lucrin 3.75 mg die bi iğnenin yarısını göbekten yaptılar . Bu iğne ne için sormayı unuttum bilginiz var mi sizlerin
Senin de güzel haberlerle gelmen dileğiyle M MrsKurabiyeYaa ne güzel ❤ Gözün aydın canımDarısı bize olsun inşallah
İnternetten araştırdım da yumurtalıkların uyarılmasında kullanılıyormuş
Yumurtlamani baskiliycak canım hadi hayrlisi
Rahim filmi çekildiniz mi hepiniz kızlar? Ben cekilmedim doktorum gerek görmedi
Kızlar yarın transferim var neler önerirsiniz
Dondurulmuş canım ilk transferim olacakTaze mi dondurulmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?