2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kızlar yarın transferim var neler önerirsiniz

Ben de seninle aynı durumdayım. İlk deneme ve dondurulmuş transferi olacak 1 Nisan’da İnşallah güzel geçer @Asiman71 sen bir şeyler paylaşabilirsin canım bugünkü tecrübelerine dayanarak

Ben de seninle aynı durumdayım. İlk deneme ve dondurulmuş transferi olacak 1 Nisan’da İnşallah güzel geçer @Asiman71 sen bir şeyler paylaşabilirsin canım bugünkü tecrübelerine dayanarak
Evet canım ben idrara sıkışık tam girmedim orda serumla vajinadan su verdiler sıkışık olman lazım çünkü birazda olsa açıyor sıkıntı yaşamamak için sıkışık olun k3ndinizi kasmayın rahat bırakın transferden sonrada tuvalete kalkmayın lazimliga yapin 3 saat kalkmadım ben sonra yavaş yavaş kalkın anı hareket yapmayın benim tecrübe bukadar hayrlisiyla sizde atlatın transferi rabbim yardımcımız olsun anlatabilmisimdir ınsallh biraz da olsa

2 embriyo 3. Gün canım neler önerdiler sana
Canım 3 gün dinlen dediler yani arada kalıcam sürekli yatmak yok bebeğe oksijen kan gitmesi gerekiyor ben bugün arada kalktim yürüdüm uzandım yeme içme olarakda liste verildi günde 3 öğün yiycekmisim özllikle yumurta peynir et tavuk köfte meyve yaziyor ve en önemlisi kabız olmiycaksin bu kadar

Evet canım o bekleyiş çok uzun geliyor demi bende bugün trasnferd oldum yarından itibaren bende gun sayıcam ınsallh güzel sonuçlar aliriz hakkımızda hayrlisi
Amin canım ınşaallah günler geçmek bilmiyor her gün test yapsam çıkar mı acaba diyorum ya çıkmazsa diye korkumdan yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…