Rahim filmi çekildiniz mi hepiniz kızlar? Ben cekilmedim doktorum gerek görmedi
Kızlar yarın transferim var neler önerirsiniz
Dondurulmuş canım ilk transferim olacak
Inşallah güzel haberlerini alırız. Kaçıncı gününde transfer ediliyor
Benim adetin 2. gününden itibaren 20. güne denk geliyor.
19. Günüm canımInşallah güzel haberlerini alırız. Kaçıncı gününde transfer ediliyor
19. Günüm canım
Yani demekki önmli canım bende kullandım ilk dondurulmistada ikincidedeDondurulmusta yumurtlama önemli mi
Bende bugün oldum sabah çok heycanliydim transferde önerebilecagim idrara sıkışık ol kndini kasma rahat bırak pozitif düşün kac embrio kaçıncı gün bebislwrKızlar yarın transferim var neler önerirsiniz
Hayır canımDondurulmuş benim bu sefer yinede yumurtaya mi ihtiyaç var yani
Evet canım ben idrara sıkışık tam girmedim orda serumla vajinadan su verdiler sıkışık olman lazım çünkü birazda olsa açıyor sıkıntı yaşamamak için sıkışık olun k3ndinizi kasmayın rahat bırakın transferden sonrada tuvalete kalkmayın lazimliga yapin 3 saat kalkmadım ben sonra yavaş yavaş kalkın anı hareket yapmayın benim tecrübe bukadar hayrlisiyla sizde atlatın transferi rabbim yardımcımız olsun anlatabilmisimdir ınsallh biraz da olsaBen de seninle aynı durumdayım. İlk deneme ve dondurulmuş transferi olacak 1 Nisan’daİnşallah güzel geçer @Asiman71 sen bir şeyler paylaşabilirsin canım bugünkü tecrübelerine dayanarak
2 embriyo 3. Gün canım neler önerdiler sanaBende bugün oldum sabah çok heycanliydim transferde önerebilecagim idrara sıkışık ol kndini kasma rahat bırak pozitif düşün kac embrio kaçıncı gün bebislwr
Canım 3 gün dinlen dediler yani arada kalıcam sürekli yatmak yok bebeğe oksijen kan gitmesi gerekiyor ben bugün arada kalktim yürüdüm uzandım yeme içme olarakda liste verildi günde 3 öğün yiycekmisim özllikle yumurta peynir et tavuk köfte meyve yaziyor ve en önemlisi kabız olmiycaksin bu kadar2 embriyo 3. Gün canım neler önerdiler sana
Evet canım o bekleyiş çok uzun geliyor demi bende bugün trasnferd oldum yarından itibaren bende gun sayıcam ınsallh güzel sonuçlar alirizMerhaba 20 Martta transfer oldum bende bugün transferin 7.günü korkulu bekleyiş hiç bitmiyor
Amin canım ınşaallah günler geçmek bilmiyor her gün test yapsam çıkar mı acaba diyorum ya çıkmazsa diye korkumdan yapamıyorumEvet canım o bekleyiş çok uzun geliyor demi bende bugün trasnferd oldum yarından itibaren bende gun sayıcam ınsallh güzel sonuçlar alirizhakkımızda hayrlisi
Kaçıncı gündü embriolarnzAmin canım ınşaallah günler geçmek bilmiyor her gün test yapsam çıkar mı acaba diyorum ya çıkmazsa diye korkumdan yapamıyorum
5.gün embriyosuydu 7. Günde kanda çıkıyormuş sanırım. Agrım çok fazla bugün kasık bel karın..Korkuyorum o yüzden.Kaçıncı gündü embriolarnz
anladım canım korkma bu belirtilerle hamile kalan çok gunununu bekle testini yap ınsallh ınsallh seninledir güzel haberlerini biliyorum burdan5.gün embriyosuydu 7. Günde kanda çıkıyormuş sanırım. Agrım çok fazla bugün kasık bel karın..Korkuyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?