2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

şimdi anladım benim jeton köşeli

İlahi yaa Bizim grupta güzel bir iletişim ve ortam oluştu. Kendimi burada çok mutlu hissediyorum. Bir problemimi veya sorunumu paylaşınca çözüm bulmuş gibi huzurlu oluyorum. İyi ki varsınız

İlahi yaa Bizim grupta güzel bir iletişim ve ortam oluştu. Kendimi burada çok mutlu hissediyorum. Bir problemimi veya sorunumu paylaşınca çözüm bulmuş gibi huzurlu oluyorum. İyi ki varsınız ❤

Bizi en iyi biz anlarız . Gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz . Kimse anlamıyor yaşadıklarımızı. Ama burası farklı . Bana çok iyi geliyor buraya okuyup yazmak . Iyi ki varız ❤❤

Bizi en iyi biz anlarız . Gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz . Kimse anlamıyor yaşadıklarımızı. Ama burası farklı . Bana çok iyi geliyor buraya okuyup yazmak . Iyi ki varız ❤❤
Ozamn iyiki açmışım bu sayfayı kızlar hepimiz mutluyuz burda yasasin güzel güzel bebişlerimiz olur ınsallh

Ozamn iyiki açmışım bu sayfayı kızlar hepimiz mutluyuz burda yasasin güzel güzel bebişlerimiz olur ınsallh
Amin canim bizim seneler onc3 baska topikte boyle arkadasligimiz oldu hamile kaldik çoğumuz sonra whatsap grubu bIle kurduk cocuklar dogdu büyüdü hep ordan konustuk her konu hakkinda bilgilendrdik birbirimizi

Naptin cnn kan testini yptirdin mi merak ettim

Yarın kan testi yaptıracağım canım durumu sadece ben biliyorum eşime bile söylemedim evde ki testin pozitif olduğunu hayal kırıklığı yaşamasın diye yarın 8. Günüm. Bu arada evde o kadar test yaptım ki hepsi farklı marka ve hepsinde belli belirsiz çizgi çıkıyor. İnşallah bu mutluluğum devam eder.

Kizlar cok moralim bozuldu 3.güne kadar 7 embriyo vardi bugun 5. Gün ve 3 tane kalmis sadece nasil oluyor bu : ( madem oyle 3.gun dondurulsaydilar. Doktor diyor ki onlar zaten gebelik olustaracak embriyo degildi. Bi de simdi 3 tanesini birlikte donduracak, çözünce de 3unden en iyi ikisini transfer edecek. 11 tane yumurtam toplanmıştı elimde kala kala 2 kalacak cok üzgünüm(

Canım moralini bozma. Allah nasip ederse 3 miniğinde seninle olur. Benimde 3 embriyo kalmıştı ikisi transfer edildi. Daha 7. Günümdeyim ama evde yaptığım test pozitif kimseye eşime bile söylemedim. Yarın kan testi ile netleştiğinde belki. Sana söylemek istediğim bende çok üzülmüştüm rabbim nasip ederse olur pozitif düşün onların seninle olduğuna inan.

Moralini bozma. Rabbim 3 taneyle bile nasip eder kısmetinde varsa Bol bol dua et ve olumlu düşün. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Cok sag
Canim cok sag ol desteğin icin, insallah dedigin gibi olur sen de kan sonucunda pozitifi görürsün hayırlısıyla

7 taneden nasil 3 tane kaliyor insan ona üzülüyor doktoruma çok güveniyorum ama bu bi cesit politika mi acaba diye dusunmekten de kendimi alamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…