Inşaallah bekleyen herkesin güzel haberlerini almayı nasip etsin Rabbim.anladım canım korkma bu belirtilerle hamile kalan çok gunununu bekle testini yap ınsallh ınsallh seninledir güzel haberlerini biliyorum burdan
Canım hamilesin gözün aydın benimde boyle çıkmıştı kızımda:)Sizce durum nedir? Ben biraz heyecanlandım var gibi sanki 3 farklı marka test yaptım
Hayirlisi olsun canimKızlar benimde yarin ilk muayenem var bugün adet oldum hayirlisi olsun inşallah
AminTransferi olan arkadaslar ve de yarin transferi olacak olan arkadaslar varmis.hepinizin guzel haberlerini almayi nasip etsin.
Kızlar benimde yarin ilk muayenem var bugün adet oldum hayirlisi olsun inşallah
Hayır canımtam aksine yumurtlamiycan gibi bisey
şimdi anladım benim jeton köşeli
İlahi yaaBizim grupta güzel bir iletişim ve ortam oluştu. Kendimi burada çok mutlu hissediyorum. Bir problemimi veya sorunumu paylaşınca çözüm bulmuş gibi huzurlu oluyorum. İyi ki varsınız ❤
Sizce durum nedir? Ben biraz heyecanlandım var gibi sanki 3 farklı marka test yaptım
Ozamn iyiki açmışım bu sayfayı kızlar hepimiz mutluyuz burda yasasinBizi en iyi biz anlarız . Gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz . Kimse anlamıyor yaşadıklarımızı. Ama burası farklı . Bana çok iyi geliyor buraya okuyup yazmak . Iyi ki varız ❤❤
Amin canim bizim seneler onc3 baska topikte boyle arkadasligimiz oldu hamile kaldik çoğumuz sonra whatsap grubu bIle kurduk cocuklar dogdu büyüdü hep ordan konustuk her konu hakkinda bilgilendrdik birbirimiziOzamn iyiki açmışım bu sayfayı kızlar hepimiz mutluyuz burda yasasingüzel güzel bebişlerimiz olur ınsallh
Ozamn iyiki açmışım bu sayfayı kızlar hepimiz mutluyuz burda yasasingüzel güzel bebişlerimiz olur ınsallh
Naptin cnn kan testini yptirdin mi merak ettim
Kizlar cok moralim bozuldu3.güne kadar 7 embriyo vardi bugun 5. Gün ve 3 tane kalmis sadece nasil oluyor bu : ( madem oyle 3.gun dondurulsaydilar. Doktor diyor ki onlar zaten gebelik olustaracak embriyo degildi. Bi de simdi 3 tanesini birlikte donduracak, çözünce de 3unden en iyi ikisini transfer edecek. 11 tane yumurtam toplanmıştı elimde kala kala 2 kalacak cok üzgünüm (
Kizlar cok moralim bozuldu3.güne kadar 7 embriyo vardi bugun 5. Gün ve 3 tane kalmis sadece nasil oluyor bu : ( madem oyle 3.gun dondurulsaydilar. Doktor diyor ki onlar zaten gebelik olustaracak embriyo degildi. Bi de simdi 3 tanesini birlikte donduracak, çözünce de 3unden en iyi ikisini transfer edecek. 11 tane yumurtam toplanmıştı elimde kala kala 2 kalacak cok üzgünüm (
Canım moralini bozma. Allah nasip ederse 3 miniğinde seninle olur. Benimde 3 embriyo kalmıştı ikisi transfer edildi. Daha 7. Günümdeyim ama evde yaptığım test pozitif kimseye eşime bile söylemedim. Yarın kan testi ile netleştiğinde belki. Sana söylemek istediğim bende çok üzülmüştüm rabbim nasip ederse olur pozitif düşün onların seninle olduğuna inan.
Canim cok sag ol desteğin icin, insallah dedigin gibi olur sen de kan sonucunda pozitifi görürsün hayırlısıylaCanım moralini bozma. Allah nasip ederse 3 miniğinde seninle olur. Benimde 3 embriyo kalmıştı ikisi transfer edildi. Daha 7. Günümdeyim ama evde yaptığım test pozitif kimseye eşime bile söylemedim. Yarın kan testi ile netleştiğinde belki. Sana söylemek istediğim bende çok üzülmüştüm rabbim nasip ederse olur pozitif düşün onların seninle olduğuna inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?