Canım benim demekki onlar sqgliksizdi ki gittiler üzülme ne olur sağlıklı olsun sonucun güzel olsun 2 olsun ne zamn transferin olucak tek embriyosu kalip onla hamile olanlar var canım üzülme rabbim buyukturKizlar cok moralim bozuldu3.güne kadar 7 embriyo vardi bugun 5. Gün ve 3 tane kalmis sadece nasil oluyor bu : ( madem oyle 3.gun dondurulsaydilar. Doktor diyor ki onlar zaten gebelik olustaracak embriyo degildi. Bi de simdi 3 tanesini birlikte donduracak, çözünce de 3unden en iyi ikisini transfer edecek. 11 tane yumurtam toplanmıştı elimde kala kala 2 kalacak cok üzgünüm (
Insallah canim Allah hepimize nasip eder insallahMoralini bozma. Rabbim 3 taneyle bile nasip eder kısmetinde varsaBol bol dua et ve olumlu düşün. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Canım benim demekki onlar sqgliksizdi ki gittiler üzülme ne olur sağlıklı olsun sonucun güzel olsun 2 olsun ne zamn transferin olucak tek embriyosu kalip onla hamile olanlar var canım üzülme rabbim buyuktur
[/QUOTE
Evet canim doktor da oyle dedi onlarla pozitif sonuç alamazdik dedi. Hayirlisi olsun hepimiz icin
Transfer henuz belli degil ama 40 gunu bulur dedi doktorCanım benim demekki onlar sqgliksizdi ki gittiler üzülme ne olur sağlıklı olsun sonucun güzel olsun 2 olsun ne zamn transferin olucak tek embriyosu kalip onla hamile olanlar var canım üzülme rabbim buyuktur
Yarın kan testi yaptıracağım canım durumu sadece ben biliyorum eşime bile söylemedim evde ki testin pozitif olduğunu hayal kırıklığı yaşamasın diye yarın 8. Günüm. Bu arada evde o kadar test yaptım ki hepsi farklı marka ve hepsinde belli belirsiz çizgi çıkıyor. İnşallah bu mutluluğum devam eder.
Merhaba öncelikle Allah herkesin bebişini kucağina versin inşallah benimde transferim ayın 25inde oldu beklemedeyimm
Cok sag
Canim cok sag ol desteğin icin, insallah dedigin gibi olur sen de kan sonucunda pozitifi görürsün hayırlısıyla
7 taneden nasil 3 tane kaliyor insan ona üzülüyor doktoruma çok güveniyorum ama bu bi cesit politika mi acaba diye dusunmekten de kendimi alamiyorum
Inşallah senin de hayirli haberlerini alırız canım.
Merhaba öncelikle Allah herkesin bebişini kucağina versin inşallah benimde transferim ayın 25inde oldu beklemedeyimm
Inşallah güzel haberler verirsin. Kaçıncı gün embriyosu
Hoş geldin aramızaİnşallah müjdeli haber verirsin bize
Hoşbuldumm canım birbirize en azından psikolojik destek olabilmek adına geldimm teşekkür ederim
4. Embriyosu ama 3. Gün donduruldu
Kızlar bugün transferim oldu dualarınızı bekliyorum
Güzel geçti canm çok canım yanmadı biraz gerildim duygulandım öyle karışık duygular işteInşallah rabbim pozitif sonuçlar görmeyi nasip eder. Nasıl geçti transferin
Güzel geçti canm çok canım yanmadı biraz gerildim duygulandım öyle karışık duygular işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?