2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Canım benim demekki onlar sqgliksizdi ki gittiler üzülme ne olur sağlıklı olsun sonucun güzel olsun 2 olsun ne zamn transferin olucak tek embriyosu kalip onla hamile olanlar var canım üzülme rabbim buyuktur

Canım benim demekki onlar sqgliksizdi ki gittiler üzülme ne olur sağlıklı olsun sonucun güzel olsun 2 olsun ne zamn transferin olucak tek embriyosu kalip onla hamile olanlar var canım üzülme rabbim buyuktur
Transfer henuz belli degil ama 40 gunu bulur dedi doktor

Inşallah güzel haberler verirsin. Kaçıncı gün embriyosu

Merhaba öncelikle Allah herkesin bebişini kucağina versin inşallah benimde transferim ayın 25inde oldu beklemedeyimm

Çok hassas ve önemli bir konuda bu kadar kötü bir düşünceye sahip olacaklarını düşünmüyorum hastanelerin. Doktorunun da dediği gibi sağlıksız oldukları için dondurulamamışlar. Ama en azından 3 tane umudun var, bir de böyle düşün

Hoşbuldumm canım birbirize en azından psikolojik destek olabilmek adına geldimm teşekkür ederim

Doğru yerdesin Burada birbirimizi tanımasak da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, merak ediyoruz, birbirimiz için endişeleniyoruz. Üzüntülerimizi paylaşıyoruz ve mutsuzluğumuz azalıyor. Sevinçlerimizi paylaşıyoruz ve neşemiz katlanıyor Arkadaş gibi olduk

Güzel geçti canm çok canım yanmadı biraz gerildim duygulandım öyle karışık duygular işte

Sıkışık olmak çok zor gelmişti ama altima yap cam diye çok korkmuştum ahh bu duygular en zor kısmı bu bekleme süreci bence inşallah biran önce günler şu gibi akıp gider pozitif sonuçlarını alırız . Test tarihin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…