2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Ne güzelll doğru yerdeyimm o zaman ❣

Kızlar bugün transferim oldu dualarınızı bekliyorum

Hayırlı olsun canım, inşallah olumlu sonuçlanır

Kızlar bu arada yaşlar kaç neredesiniz ben 24 oldum aydindayim ama izmir de tedavi görüyorum

Ben de 30 yaşındayım, Kayseri’de tedavi görüyorum.

Benim de en korktuğum şey o. Kaçırırsam ne olacak diye geriliyorum

Daha fazla dayanamadım transferin 8.gunu bugün ve idrarda gebelik testi yaptim Vee sanırım pozitif

Hadi gözün aydın olsun o zaman

Canim yumurta toplamada 23 yumurtam toplanmisti hatta ohss oldum vucudum su topladi o ay transferim ertelendi,18 tanesi dollendi ve duse duse 3.gune 4embriyim kalmisti. Onlar da orta ve dusuk kaliteli seklindeydi. Ama yine de Rabbim o dusuk kaliteliden bana hamileligi nasip etti. Sakin rahat ol Allah ol derse olur. Allah icin imkansiz diye birsey yok

Maşallah yaa genç yaşta anne olmuşsun Darısı bize inşallah

Öyle oldu 18 de evledim 1 sene çocuk olmayınca doktora gittik direk tüp dendi bizde hemen başladık tedaviye . Rabbimeşükürler olsun ilk denemede oldu . Şimdi 1 tane dondurulmuşum var . Oğlum kardeş istiyor bakalım nasip artık . Inşallah rabbim sanada nasip eder.

İnşallah canım ilk günü nasıl geçirdiniz

Benim ilk denemem 2014 yilinda olmustu . Baya oldu yani . Aksam uzeri anca eve döndük. Genelde yatarak geçirdim . Ev işi yemek falan yapmadım . Tuvalet ihtiyacı için kalktım. Gece yatarken sağa sola dahi donmedim ev içinde gezindim ara sıra öyle ışte nasip olacaksa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…