Doğru yerdesinBurada birbirimizi tanımasak da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, merak ediyoruz, birbirimiz için endişeleniyoruz. Üzüntülerimizi paylaşıyoruz ve mutsuzluğumuz azalıyor. Sevinçlerimizi paylaşıyoruz ve neşemiz katlanıyor ❤ Arkadaş gibi olduk
Daha fazla dayanamadım transferin 8.gunu bugün ve idrarda gebelik testi yaptimVee sanırım pozitif
Amiin Inşaallah cümlemizi.5.gün embriyosuydu 2 tane çok koyu çıkmadı ama belirgin çıktı silik olmasını bekliyordum.Inşallah rabbim kavuştursunKaçıncı gün embriyosuydu cnm ?
Kızlar bugün transferim oldu dualarınızı bekliyorum
Kızlar bu arada yaşlar kaç neredesiniz ben 24 oldum aydindayim ama izmir de tedavi görüyorum
Sıkışık olmak çok zor gelmişti ama altima yap cam diye çok korkmuştumahh bu duygular en zor kısmı bu bekleme süreci bence inşallah biran önce günler şu gibi akıp gider pozitif sonuçlarını alırız . Test tarihin ne zaman
Daha fazla dayanamadım transferin 8.gunu bugün ve idrarda gebelik testi yaptimVee sanırım pozitif
Amiin Inşaallah cümlemizi.5.gün embriyosuydu 2 tane çok koyu çıkmadı ama belirgin çıktı silik olmasını bekliyordum.
Çok teşekkür ederim önemli olan kan değeri bakalım ne olacak hayırlısı olsun hakkımızdaHayırlısı olsun inşallah çok sevindim
Hayırlı olsun canım, inşallah olumlu sonuçlanır
Ben de 30 yaşındayım, Kayseri’de tedavi görüyorum.
Benim de en korktuğum şey o.Kaçırırsam ne olacak diye geriliyorum
Hadi gözün aydın olsun o zaman
Ilk denemen mi olacak taze mi dondurulmuş mu
İlk denemem olacak canım dondurulmuşlarla
Benim ikinci denemm. Ilk demeden bir oğlum var . Şimdi bir tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu var .
Ayyy hadi hayrlisi gözün aydın kaçıncı gün kac embriyoduDaha fazla dayanamadım transferin 8.gunu bugün ve idrarda gebelik testi yaptimVee sanırım pozitif
5nisanSıkışık olmak çok zor gelmişti ama altima yap cam diye çok korkmuştumahh bu duygular en zor kısmı bu bekleme süreci bence inşallah biran önce günler şu gibi akıp gider pozitif sonuçlarını alırız . Test tarihin ne zaman
Canim yumurta toplamada 23 yumurtam toplanmisti hatta ohss oldum vucudum su topladi o ay transferim ertelendi,18 tanesi dollendi ve duse duse 3.gune 4embriyim kalmisti. Onlar da orta ve dusuk kaliteli seklindeydi. Ama yine de Rabbim o dusuk kaliteliden bana hamileligi nasip etti. Sakin rahat ol Allah ol derse olur. Allah icin imkansiz diye birsey yokCok sag
Canim cok sag ol desteğin icin, insallah dedigin gibi olur sen de kan sonucunda pozitifi görürsün hayırlısıyla
7 taneden nasil 3 tane kaliyor insan ona üzülüyor doktoruma çok güveniyorum ama bu bi cesit politika mi acaba diye dusunmekten de kendimi alamiyorum
5.gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi 20 marttaAyyy hadi hayrlisi gözün aydın kaçıncı gün kac embriyodu
Amin inşallahÇok teşekkür ederim önemli olan kan değeri bakalım ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda
Maşallah yaa genç yaşta anne olmuşsunDarısı bize inşallah
İnşallah canım ilk günü nasıl geçirdinizInşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah canım ilk günü nasıl geçirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?