2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Maşallah Rabbim oğluna hayırlı ömür versin. İnşallah paşanın gönlüne göre olur her şey

Cok sag ol canim desteğin icin benim de transferim ertelendi

Kizlar doktorum 2 embriyo transfer edildiğinde ikiz gebelik sansi %7 dedi, bu kadar az mi gerçekten?

benimde embriyolar donduruldu transferi beklemekteyim... zaman yaklaştıkça korkuyorum. bir hüzün kaplıyor içimi bu aralar

benimde embriyolar donduruldu transferi beklemekteyim... zaman yaklaştıkça korkuyorum. bir hüzün kaplıyor içimi bu aralar

Benim de çok az kaldı ve olumsuz düşünmek istemiyorum. Olumsuz olursa sonuç yıkılırım herhalde.

Cok sag ol canim desteğin icin benim de transferim ertelendi
Rica ederim canim. Zaten vucut su topladikca rahatsizliklar basliyor cok kotu olmustim ben 9 aylik hibi karnim sismisti,transfer bu durumda cok tehlikeli. Igne vermisti dr hemen adet olup o ay dinlenmistim diger ay transfer yapilmisti canim. Hayirlisi olsun canim,hic tasalanma

mrb arkadaşlar.. daha önceki yorumları okudum benimde kafama takılan durumlar var ?? doktorlar tek embriyo koymaktan yana.. gene soruyorlar iki embriyo mu transfer edelim diye ??
bu durumda şartlar uygunsa hangisi tercih edilmeli.. cift embriyo transferinde başarı şansı yüksek mi ??

Bana doktorum en başından beri 2 diyor, 33 yaşındayım. Gebelik sansini arttırdığı için 2 transfer etmeyi öneriyormuş

Ay bsna nasil umut oldu suan soylediklerin canim anlatamam.tek dondurulmus embriyom var ve orta kalite insallah tutunur bana.mayista transferim olcak ama tabi tek olunca insan biraz endiseleniyor haliyle.

2 embriyo transferi yapma amacimiz gebelik sansini arttirmak, çoğul gebelik elde etmek değil diyor. Ama çok duyuyorum tüp bebekle ikizleri olan, onlar 3 embriyo mu transfer ediyor acaba ?

Ben de öyle düşünerek çift embriyo istedim. 3 embriyonun yasak olduğunu biliyorum.

35 yaş altı tel embriyo 35 yaş üstü çift embriyo transferi diyorlar doktorlar

30 yaşındayım, çift embriyo transferi olacağım. İleri yaşta olan ve gebelik şansı azalan insanlar için çift embriyo tavsiye ediliyormuş. Doktor kararı bize bıraktı. Yukarıda arkadaşın da söylediği gibi gebelik şansını artırmak istediğim için çift embriyoyu seçtim.

tşk ederim. hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.. sizin transfer oldu mu ??

Ay bsna nasil umut oldu suan soylediklerin canim anlatamam.tek dondurulmus embriyom var ve orta kalite insallah tutunur bana.mayista transferim olcak ama tabi tek olunca insan biraz endiseleniyor haliyle.
Hic uzulme stres yapma. En buyuk dusmanimiz stres inanki. Bol bol RABBI HEBLI MINESSALIHIN. Bu duayi oku hz.ibrahim aleyhisselamin hayirli evlat istedig dya. Inaniyorum olucak seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…