- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
az kalmış hadi hayırlısı olsunYok canım, 1 Nisan’da benimkisi. Şaka gibi diye iğrenç bir espiri yapıyorum ve kaçıyorum
az kalmış hadi hayırlısı olsunadetin kaçıncı günü oluyor peki ???
Tamam canim okuycam saolasin.insallah isteyen herkesin olurHic uzulme stres yapma. En buyuk dusmanimiz stres inanki. Bol bol RABBI HEBLI MINESSALIHIN. Bu duayi oku hz.ibrahim aleyhisselamin hayirli evlat istedig dya. Inaniyorum olucak seninde
Ertesi gün 1.gun olarak sayılıyor canimKızlar transferin ilk günü mü birinci gün oluyor yoksa ertesi gün olunca mı birinci gün olacak
Ertesi gün 1.gun olarak sayılıyor canim
Hayırlı olsun canım rabbimMerhaba kan tahlili sonucum 117.50 umarım sağlıkla ilerler
Hayırlı olsun.kaçıncı gününde.kaçıncı gün embriyosu?Merhaba kan tahlili sonucum 117.50 umarım sağlıkla ilerler
Hayirli olsun.kacinci gunundu.saglikla gelsin devami da.Allah kucagina almayi nasip etsin canimMerhaba kan tahlili sonucum 117.50 umarım sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin. Kucaklarını doldursun. Benim 8. Günüm transfer sonrasıHayirli olsun.kacinci gunundu.saglikla gelsin devami da.Allah kucagina almayi nasip etsin canim
Hayırlı olsun.kaçıncı gününde.kaçıncı gün embriyosu?
Hayırlı olsun canım rabbim
Sağlıkla devam ettirsin inş
Iyiyim canım çok şükür şimdilik iyi geçiyor tabi beklemek zor ama yapicak bisey yok sen napiyon nasilsin az kaldı seninde transferin canım benim insallh güzel bi şekilde gecer transferin haber ver olurmuNasılsın canım, nasıl geçiyor günler?
Şuan bende aynı senin gibiyim şaka gibi hayal gibiÇok teşekkür ediyorum. Güzel dilekleriniz için
Tam kavrayamadım sanki şaka gibi geliyor
Teşekkürler canımErtesi gün 1.gun olarak sayılıyor canim
Iyiyim canım çok şükür şimdilik iyi geçiyor tabi beklemek zor ama yapicak bisey yok sen napiyon nasilsin az kaldı seninde transferin canım benim insallh güzel bi şekilde gecer transferin haber ver olurmu
Amin canım.o zaman cok guzel degerinÇok teşekkür ederim canım. Rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin. Kucaklarını doldursun. Benim 8. Günüm transfer sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?