Anladım canım hakkında hayirlisiGünaydın :) Çok kararsızım daha doğrusu endişeliyim. Kafamda milyon soru. Sanırım doktorumla konuştuktan sonra karara varırım.
Ben Lucrin kullandığım için adetim gecikti ve sadece lekelenme şeklinde olabileceği söylendi. Rahim içi hazırlıklarına başladıktan yaklaşık 3 hafta sonra transferin olacağını ilettiler. Yani aslında adetliyken ilaçları kullanmaya başlıyorsun ve transfere kadar hemen hemen 15 gün kadar bir süre oluyor.Kızlar nasılsınız, tedavileriniz nasıl gidiyor? Benim size sormak istediğim bir şey var. Transfer adetten kaç gün sonra gerçekleştiriliyor ve adet sırasında herhangi bir ilaç kullanılıyor mu? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. :)
Ben Lucrin kullandığım için adetim gecikti ve sadece lekelenme şeklinde olabileceği söylendi. Rahim içi hazırlıklarına başladıktan yaklaşık 3 hafta sonra transferin olacağını ilettiler. Yani aslında adetliyken ilaçları kullanmaya başlıyorsun ve transfere kadar hemen hemen 15 gün kadar bir süre oluyor.
Hayırlısı olsun hepimiz için.Yaklaşık 2 haftalık bir zamanda sonlanıyor yani. Ben de şu anda Yasmin kullanıyorum. Adetimin 2. günü gideceğim doktora ve transfer için hazırlıklara başlayacağız.
Evet toplamda adetli iken gittiğin sürenin üzerine 15 gün kadar gidiyorsun transfere kadar . Ve adetli iken başlanıyor ilaçlara . Sanırım ilaçlardan dolayı da adet kısa ve az sürüyor zaten . Bende şuan adetli iken gittim Çarşamba günü ve göbek +kalça+koldan iğne kullanıyorum . Bugün ilaçlarda 4. Günüm .ilk kontrol de Pazartesi günü .Yaklaşık 2 haftalık bir zamanda sonlanıyor yani. Ben de şu anda Yasmin kullanıyorum. Adetimin 2. günü gideceğim doktora ve transfer için hazırlıklara başlayacağız.
Evet toplamda adetli iken gittiğin sürenin üzerine 15 gün kadar gidiyorsun transfere kadar . Ve adetli iken başlanıyor ilaçlara . Sanırım ilaçlardan dolayı da adet kısa ve az sürüyor zaten . Bende şuan adetli iken gittim Çarşamba günü ve göbek +kalça+koldan iğne kullanıyorum . Bugün ilaçlarda 4. Günüm .ilk kontrol de Pazartesi günü .
Yumurta toplamaya kadar kullanıyoruz iğne yi . Sonrasında iğne yok . Ama transfer sonrasına verirlerse progestan iğne verebilirlerTransfer için de mi iğne kullanıyoruz?
Yumurta toplamaya kadar kullanıyoruz iğne yi . Sonrasında iğne yok . Ama transfer sonrasına verirlerse progestan iğne verebilirler
Ne zamn toplandı canım transferin ne zamndiBenim yumurtalarım toplandı. Rahatladım şu an :)
Ne zamn toplandı canım transferin ne zamndi
Sen dondurulmuş embriyo transferi olacaksın sana hap verirler hap la başlarsın muhtemelen . Benim öyle olmuştu . Adetin 2. Günü gitmiştim günde 2 tane sabah akşam estrofem kullandım . 1 hafta sonrasında kontrole çağırdı. Ben sana tarihleri yazayım1 ay önce oldu opu. Transfer de Mart adetiyle başlayacak.
Sen dondurulmuş embriyo transferi olacaksın sana hap verirler hap la başlarsın muhtemelen . Benim öyle olmuştu . Adetin 2. Günü gitmiştim günde 2 tane sabah akşam estrofem kullandım . 1 hafta sonrasında kontrole çağırdı. Ben sana tarihleri yazayım
13.06.2018 adetin 2. Günü gittim sabah akşam estrofem kullandım
20.06.2018 ilk kontrol
21.06.2018 ikinci kontrol
28.06.2018 transfer
Transferden sonra da estrofem e devam etmişim . Ayrıca bunların yanında transfer sonrası coraspin,folbiol,sabah progestan iğne akşam da crinone jel kullanmışım .
Bende dondurulmus oldum ilk tedavimde ama ben daha çok ilaç kullandım bana 3 günde bir igne vardı bebeğin rahim kabul etsin diye sadece benmi kullandım o iğneyi günde neredeyse 10 ilaç içiyodmSen dondurulmuş embriyo transferi olacaksın sana hap verirler hap la başlarsın muhtemelen . Benim öyle olmuştu . Adetin 2. Günü gitmiştim günde 2 tane sabah akşam estrofem kullandım . 1 hafta sonrasında kontrole çağırdı. Ben sana tarihleri yazayım
20.06.2018 ilk kontrol
28.06.2018 transfer
Transferden sonra da estrofem e devam etmişim . Ayrıca bunların yanında transfer sonrası coraspin,folbiol,sabah progestan iğne akşam da crinone jel kullanmışım .
progestan fitil olarak kullandım estrofem de Bi tane gece yatarken yine fitil olarak kullandım hep ağızdan hem vajinadanSen dondurulmuş embriyo transferi olacaksın sana hap verirler hap la başlarsın muhtemelen . Benim öyle olmuştu . Adetin 2. Günü gitmiştim günde 2 tane sabah akşam estrofem kullandım . 1 hafta sonrasında kontrole çağırdı. Ben sana tarihleri yazayım
20.06.2018 ilk kontrol
28.06.2018 transfer
Estrofem benim transfer sonrasında günde 3 e çıkarmıştı . Tutunma nın kolaylaşması için de progestan ve jel vermişti bana da . Tedaviler kişiye göre değişiyor işte . Belki de ilaçlar da aslında aynı etkileri yapan ilaçlar ama isimleri farklı . Ama gerçekten çok ilaç kullanıyoruz . İnşallah o kadar iğne ilaç ın zararını görmeden bizler de sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı .progestan fitil olarak kullandım estrofem de Bi tane gece yatarken yine fitil olarak kullandım hep ağızdan hem vajinadan
Nerede tedavi görüyorsunuz??Bende dondurulmus oldum ilk tedavimde ama ben daha çok ilaç kullandım bana 3 günde bir igne vardı bebeğin rahim kabul etsin diye sadece benmi kullandım o iğneyi günde neredeyse 10 ilaç içiyodm
AnkaradaNerede tedavi görüyorsunuz??
Amin insallhEstrofem benim transfer sonrasında günde 3 e çıkarmıştı . Tutunma nın kolaylaşması için de progestan ve jel vermişti bana da . Tedaviler kişiye göre değişiyor işte . Belki de ilaçlar da aslında aynı etkileri yapan ilaçlar ama isimleri farklı . Ama gerçekten çok ilaç kullanıyoruz . İnşallah o kadar iğne ilaç ın zararını görmeden bizler de sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı .
Pardon ankarada degil istanbul yanlış yazdimAnkarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?