Bir de Opudan kaç gün sonra adet oldunuz? Benim yari 1 hafta olucak Opu olali, ilaclari da pazartesi transfer iptal olunca bırakmıştım
Evet canım ilişki yasak. Seninki taze transfer mi olacak
Benim de mayis ayinda olacak transferim.sen hazirliga baslamadin dimi daha canim?Yok canim dondurulmus olacak sanırım mayis sonu gibi
Kızlar hamile olan arkadslar rabbim sağlıklı bişekilde tamamına erdirir ınsallh transfer olnlardda ınsallh güzel sonuçlar alırlar transfer günü yakalsanlarda allhin izniyle güzel transferleri olur şimdi kızlar hamile olan arkadslrim beklediğiniz süreç de belirtisi olan varmıydı
Benim de mayis ayinda olacak transferim.sen hazirliga baslamadin dimi daha canim?
Amin canım ınsallh rabbim sağlıklı bi şekilde bebegini nasip eder rabbim korusun meleğiniBende en ufak bir belirti olmadı canım bu gün transferimin 8. Günü çok şükür güzel haberi aldım böyle devam etmesi tek dileğim. Belirti arama ben yatıp dinlenmedim bile sadece iş yapmadım dün hafif bir lekelenmem oldu onun öncesinde o gün bel ağrısı vardı lekelendim hem korku Hem de tuttuğunu düşündüm. Rabbim hakkında hayırlısını versin. En kısa zamanda tattırtırsın bu mutluluğu.
Transferin hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.ben transferden 3 gün sonra bildiğin adet belirtileri yaşadım.ama belirtisi olmayanda var.kişiden kişiye göre değişiyorKızlar hamile olan arkadslar rabbim sağlıklı bişekilde tamamına erdirir ınsallh transfer olnlardda ınsallh güzel sonuçlar alırlar transfer günü yakalsanlarda allhin izniyle güzel transferleri olur şimdi kızlar hamile olan arkadslrim beklediğiniz süreç de belirtisi olan varmıydı
Benim de onceden dondurulmus bir embriyom var.bu ay dogum kontrol hapina basladim.once bu carsamba histeroskopi yapilcak.dobrasinda nasil devam edicez bilmiyorum.nisanin ilk haftasi bitecek dogum kontrol hapi.sonrasinda bakalim nasil devam edicez.merak icindeyim ben deYok canim oncelikle ilaclari kestiğimiz için bir yalanci adet olacakmisim sonraki adetimin 2.günü de ultrason muayenesi olacakmis. Su an hic bi ilac kullanmıyorum. Doktorum 30-40 gün beklemek gerekebilir adet olmak için dedi. O yuzden merak ettim siz ne zaman adet oldunuz opudan sonra ilk diye?
Teşekkür ederim canım akıntınız oldumu transferin 2 günü 3gunu ara ara su gibi biraz akinti oldumuTransferin hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.ben transferden 3 gün sonra bildiğin adet belirtileri yaşadım.ama belirtisi olmayanda var.kişiden kişiye göre değişiyor
Benim de onceden dondurulmus bir embriyom var.bu ay dogum kontrol hapina basladim.once bu carsamba histeroskopi yapilcak.dobrasinda nasil devam edicez bilmiyorum.nisanin ilk haftasi bitecek dogum kontrol hapi.sonrasinda bakalim nasil devam edicez.merak icindeyim ben de
Sen doktoruna guven canim.herkesin tedavisi farkli olabilir.mutlaka bir bildigi vardir doktorunun.ben cunku yakin zamanda opu da olmadim.o yuzdendir belki.kafana takna bence.adetinle birlikte sana anlatir nasil bir yol izleyeceginiziDoğum kontrol hapı neden acaba? Bana vermedi de doktor
Sen doktoruna guven canim.herkesin tedavisi farkli olabilir.mutlaka bir bildigi vardir doktorunun.ben cunku yakin zamanda opu da olmadim.o yuzdendir belki.kafana takna bence.adetinle birlikte sana anlatir nasil bir yol izleyeceginizi
Akıntı oluyor ama ben jel kullanıyorum ondan kaynaklandığını düşündümTeşekkür ederim canım akıntınız oldumu transferin 2 günü 3gunu ara ara su gibi biraz akinti oldumu
Progestani vajinal kullaniyorum. Pek hos bi his degil surekli ıslaklik varAkıntı oluyor ama ben jel kullanıyorum ondan kaynaklandığını düşündüm
Merhaba benim de carsamba gunu transferim oldu. 1 emb transfer edildi 3.gun embriyosu zaten toplamda 2 emb olustu. Cok stresliyim bu sefer ve korkuyorum. Stresten mi bilmiyorum karnimin kasildigini hissediyorum
Amin insallah hepimiz icinMerhaba, inşallah hayırlı sonuç alırsınız. Rabbim, korktuğunuza uğratmasın.
Benim de hiç belirtim olmadıKızlar hamile olan arkadslar rabbim sağlıklı bişekilde tamamına erdirir ınsallh transfer olnlardda ınsallh güzel sonuçlar alırlar transfer günü yakalsanlarda allhin izniyle güzel transferleri olur şimdi kızlar hamile olan arkadslrim beklediğiniz süreç de belirtisi olan varmıydı
Aynı gün transferimiz olmus stres yapma canım ara ara su gibi akintin oluyormuMerhaba benim de carsamba gunu transferim oldu. 1 emb transfer edildi 3.gun embriyosu zaten toplamda 2 emb olustu. Cok stresliyim bu sefer ve korkuyorum. Stresten mi bilmiyorum karnimin kasildigini hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?