2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kızlar hamile olan arkadslar rabbim sağlıklı bişekilde tamamına erdirir ınsallh transfer olnlardda ınsallh güzel sonuçlar alırlar transfer günü yakalsanlarda allhin izniyle güzel transferleri olur şimdi kızlar hamile olan arkadslrim beklediğiniz süreç de belirtisi olan varmıydı

Bende en ufak bir belirti olmadı canım bu gün transferimin 8. Günü çok şükür güzel haberi aldım böyle devam etmesi tek dileğim. Belirti arama ben yatıp dinlenmedim bile sadece iş yapmadım dün hafif bir lekelenmem oldu onun öncesinde o gün bel ağrısı vardı lekelendim hem korku Hem de tuttuğunu düşündüm. Rabbim hakkında hayırlısını versin. En kısa zamanda tattırtırsın bu mutluluğu.

Benim de mayis ayinda olacak transferim.sen hazirliga baslamadin dimi daha canim?

Yok canim oncelikle ilaclari kestiğimiz için bir yalanci adet olacakmisim sonraki adetimin 2.günü de ultrason muayenesi olacakmis. Su an hic bi ilac kullanmıyorum. Doktorum 30-40 gün beklemek gerekebilir adet olmak için dedi. O yuzden merak ettim siz ne zaman adet oldunuz opudan sonra ilk diye?

Amin canım ınsallh rabbim sağlıklı bi şekilde bebegini nasip eder rabbim korusun meleğini

Transferin hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.ben transferden 3 gün sonra bildiğin adet belirtileri yaşadım.ama belirtisi olmayanda var.kişiden kişiye göre değişiyor

Benim de onceden dondurulmus bir embriyom var.bu ay dogum kontrol hapina basladim.once bu carsamba histeroskopi yapilcak.dobrasinda nasil devam edicez bilmiyorum.nisanin ilk haftasi bitecek dogum kontrol hapi.sonrasinda bakalim nasil devam edicez.merak icindeyim ben de

Transferin hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.ben transferden 3 gün sonra bildiğin adet belirtileri yaşadım.ama belirtisi olmayanda var.kişiden kişiye göre değişiyor
Teşekkür ederim canım akıntınız oldumu transferin 2 günü 3gunu ara ara su gibi biraz akinti oldumu

Doğum kontrol hapı neden acaba? Bana vermedi de doktor

Doğum kontrol hapı neden acaba? Bana vermedi de doktor
Sen doktoruna guven canim.herkesin tedavisi farkli olabilir.mutlaka bir bildigi vardir doktorunun.ben cunku yakin zamanda opu da olmadim.o yuzdendir belki.kafana takna bence.adetinle birlikte sana anlatir nasil bir yol izleyeceginizi

Sen doktoruna guven canim.herkesin tedavisi farkli olabilir.mutlaka bir bildigi vardir doktorunun.ben cunku yakin zamanda opu da olmadim.o yuzdendir belki.kafana takna bence.adetinle birlikte sana anlatir nasil bir yol izleyeceginizi

Dogru diyorsun canim, opu olduğum için belki de yumurtam olmadığı için su an dogum kontrol hapi kullanmaya da gerek yok

Merhaba benim de carsamba gunu transferim oldu. 1 emb transfer edildi 3.gun embriyosu zaten toplamda 2 emb olustu. Cok stresliyim bu sefer ve korkuyorum. Stresten mi bilmiyorum karnimin kasildigini hissediyorum

Merhaba benim de carsamba gunu transferim oldu. 1 emb transfer edildi 3.gun embriyosu zaten toplamda 2 emb olustu. Cok stresliyim bu sefer ve korkuyorum. Stresten mi bilmiyorum karnimin kasildigini hissediyorum

Merhaba, inşallah hayırlı sonuç alırsınız. Rabbim, korktuğunuza uğratmasın.

Benim de hiç belirtim olmadı
Bugün transferimin 25.günü 1 haftadır mide bulantısı yaşıyorum
Göğüslerimde aşırı acıma şişme yok hala
Kesin olmadı hiç bişi hissetmiyorum derken öğrendim bende
Allah’ım herkese güzel haberler almayı nasip etsin hayırlısıyla

Aynı gün transferimiz olmus stres yapma canım ara ara su gibi akintin oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…