2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Anladım canım teşekkür ederim

Bende bu ayki adetimle başlıcam transfer hazırlığına ama. Bir türlü gelmek bilmedi adetim Bekliyorumya ondan galiba 2 gün gecikti sadece ama bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum artık 14 yıldır bekliyorum artık sabrım kalmadı

14 sene çok uzun bir süre Allahım biran önce nasip etsin bebeklerinizi kucağına almayı. Bu arada kaç yasindasiniz

Stres yapma canim o zaman geciktikce gecikiyor.gelir biran once de adetin baslarsin insallah sen de.

Bende hicbir belirti olmadi. Hatta tutmadi diye dusundum cunku 2 yasinda kizim var. Hic dinlenemedim. Kizimi kucagima falan almak zorunda kaldim. Evde temizlik yapmak zorunda kaldim. Kizim dokup sactigi icin.
10. Gun silik cizgi cikti
11 gun betahcg degerim 100 cikti. Bugun tekrarliycam tahlili insallah.
Hala hic belirtim yok. Bu yuzden belirtilere takilmayin arkadaslar.
Hayirlisi ile gelsin bebeklerimiz insallah

Kizlar kabızlık bebeği etkilermi biraz affedersiniz kabızlık var bende 4.gun transferimde sayarsak

arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi aşamaları nerlerdir ?? kaç gün sürüyor ?? ne gibi ilaçlar kullanılıyor ?? o dönemde nelere dikkat etmek lazım..
doktorum adetin 2. günü gel başlayacağız dedi de ?? başkada bilgim yok benim

Ben de dondurulmuş embriyo tedavisi görüyorum. Estrofem verdi bana doktorum. Onu kullandım, 9 gün sonra kontrole gittim. İlaca devam etmemi söyledi. Çarşambadan bu yana da crinone jeli de kullanmaya başladım. Pazartesi transfer olacak. Bu süreçte nar suyu da içtim ben rahim kalınlığı için.

Kizlar kabızlık bebeği etkilermi biraz affedersiniz kabızlık var bende 4.gun transferimde sayarsak
Benim transferden sonra özellikle tembihlediler. Kabiz olmak, wc de ikinmal,yukariya uzanmak,kosmak,oturarak banyo yapmak yasak diye canim. Duphalac diye bir surup var oni yazdilar omu kullandim ,hala da kullaniyorum ilaclar cok kabiz yapiyor bunu içiyorum

tşk ederim. bende bi de kan pıhtılaşması var . sanırım iğnede verebilir. ( OKSAPAR )
taze sıkılmış nar suyu mu içtiniz ??
inşallah hakkınızda hayırlı olur.. hayırlı evlatlarınız olur ..
tek mi çift mi embriyo transfer olacak sizin .. o belli mi ???

Ben dogum kontrol hapi kullandim hapin 18.gunu lucrin ignesine basladim. Adet olunca tekrar gittim 14 gun estrofem kullandim sonra tekrar komtrole gittim 4 gun sonra transfer oldu

Ben dogum kontrol hapi kullandim hapin 18.gunu lucrin ignesine basladim. Adet olunca tekrar gittim 14 gun estrofem kullandim sonra tekrar komtrole gittim 4 gun sonra transfer oldu
tşk ederim. yeni oldu transferiniz ? hayırlı olur inşallah ..

Su anda vajinal progestan coraspin oksapar estrofem kullaniyorum
ben opu dan sonra 2 tane cetrotide iğne kullandım. adet olana kadar oksapar kullandım.. adet bittikten 3 sonra sulu ultrason yaptılar.. şimdi işte adeti bekliyorum 2. gün gidecem

Oksaparı bana da verdi, onu transferden sonra kullanmaya başlayacağım. Taze sıkılmış değil, Migros’ta dimesin nar suyu var, onu tüketiyorum. Çift embriyo olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…