Anladım canım teşekkür ederimBenim de hiç belirtim olmadı
Bugün transferimin 25.günü 1 haftadır mide bulantısı yaşıyorum
Göğüslerimde aşırı acıma şişme yok hala
Kesin olmadı hiç bişi hissetmiyorum derken öğrendim bende
Allah’ım herkese güzel haberler almayı nasip etsin hayırlısıyla
Evet baya ıslak ic camasirim ama vajinal progestan kullaniyorum sanirim ondan. Bi de tek tarafli kasik agrim var soldaAynı gün transferimiz olmus stres yapma canım ara ara su gibi akintin oluyormu
Bende bu ayki adetimle başlıcam transfer hazırlığına ama. Bir türlü gelmek bilmedi adetim Bekliyorumya ondan galiba 2 gün gecikti sadece ama bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum artık 14 yıldır bekliyorum artık sabrım kalmadı
Stres yapma canim o zaman geciktikce gecikiyor.gelir biran once de adetin baslarsin insallah sen de.Bende bu ayki adetimle başlıcam transfer hazırlığına ama. Bir türlü gelmek bilmedi adetim Bekliyorumya ondan galiba 2 gün gecikti sadece ama bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum artık 14 yıldır bekliyorum artık sabrım kalmadı
Bende hicbir belirti olmadi. Hatta tutmadi diye dusundum cunku 2 yasinda kizim var. Hic dinlenemedim. Kizimi kucagima falan almak zorunda kaldim. Evde temizlik yapmak zorunda kaldim. Kizim dokup sactigi icin.Kızlar hamile olan arkadslar rabbim sağlıklı bişekilde tamamına erdirir ınsallh transfer olnlardda ınsallh güzel sonuçlar alırlar transfer günü yakalsanlarda allhin izniyle güzel transferleri olur şimdi kızlar hamile olan arkadslrim beklediğiniz süreç de belirtisi olan varmıydı
arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi aşamaları nerlerdir ?? kaç gün sürüyor ?? ne gibi ilaçlar kullanılıyor ?? o dönemde nelere dikkat etmek lazım..
doktorum adetin 2. günü gel başlayacağız dedi de ?? başkada bilgim yok benim
Benim transferden sonra özellikle tembihlediler. Kabiz olmak, wc de ikinmal,yukariya uzanmak,kosmak,oturarak banyo yapmak yasak diye canim. Duphalac diye bir surup var oni yazdilar omu kullandim ,hala da kullaniyorum ilaclar cok kabiz yapiyor bunu içiyorumKizlar kabızlık bebeği etkilermi biraz affedersiniz kabızlık var bende 4.gun transferimde sayarsak
tşk ederim. bende bi de kan pıhtılaşması var . sanırım iğnede verebilir. ( OKSAPAR )Ben de dondurulmuş embriyo tedavisi görüyorum. Estrofem verdi bana doktorum. Onu kullandım, 9 gün sonra kontrole gittim. İlaca devam etmemi söyledi. Çarşambadan bu yana da crinone jeli de kullanmaya başladım. Pazartesi transfer olacak. Bu süreçte nar suyu da içtim ben rahim kalınlığı için.
[/QU
Ben dogum kontrol hapi kullandim hapin 18.gunu lucrin ignesine basladim. Adet olunca tekrar gittim 14 gun estrofem kullandim sonra tekrar komtrole gittim 4 gun sonra transfer olduarkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi aşamaları nerlerdir ?? kaç gün sürüyor ?? ne gibi ilaçlar kullanılıyor ?? o dönemde nelere dikkat etmek lazım..
doktorum adetin 2. günü gel başlayacağız dedi de ?? başkada bilgim yok benim
tşk ederim. yeni oldu transferiniz ? hayırlı olur inşallah ..Ben dogum kontrol hapi kullandim hapin 18.gunu lucrin ignesine basladim. Adet olunca tekrar gittim 14 gun estrofem kullandim sonra tekrar komtrole gittim 4 gun sonra transfer oldu
Tesekkur ederim carsamba oldutşk ederim. yeni oldu transferiniz ? hayırlı olur inşallah ..
ben opu dan sonra 2 tane cetrotide iğne kullandım. adet olana kadar oksapar kullandım.. adet bittikten 3 sonra sulu ultrason yaptılar.. şimdi işte adeti bekliyorum 2. gün gidecemSu anda vajinal progestan coraspin oksapar estrofem kullaniyorum
hadi hayırlısı olsun. transfer sıkıntılı bir işlem mi ?? idrara sıkışık olman gerekiyormuş..Tesekkur ederim carsamba oldu
Gozun aydın canım kac transferdi kaçıncı gün du belirtilerin varmiydiMerhabalar bugün tahlil yaptırdım 291 çıktı transferin 9. günü
tşk ederim. bende bi de kan pıhtılaşması var . sanırım iğnede verebilir. ( OKSAPAR )
taze sıkılmış nar suyu mu içtiniz ??
inşallah hakkınızda hayırlı olur.. hayırlı evlatlarınız olur ..
tek mi çift mi embriyo transfer olacak sizin .. o belli mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?