- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Merhabalar bugün tahlil yaptırdım 291 çıktı transferin 9. günü
Canim valla çok birşey yaptığım söylenemez.Klasik hareketlerime dikkat ettim kabak çekirdeği yedim bol bol bide doktorum akupunktur yapti bana onun cok faydasini gördüm.Normalde cok stresli bi insanim ama pamuk gibiydim inanAyyy gözün aydın canım ❤ Hayırla ve sağlıkla büyür inşallah. Transferden sonra nelere dikkat ettin, doktorun neler önerdi?
Sağol canım Allah o sonucu görmek isteyen herkese nasip etsin.2 transfer 5.gün embriyosu ikiz mi acaba ya..Adet günümde kasık bel ve bacak ağrısı şiddetliydi öncesinde 5 gün belim ağrıdı bide sol kasığımda hafif kramp oluyordu belirtiler hep sol tarafta oldu benimGozun aydın canım kac transferdi kaçıncı gün du belirtilerin varmiydi
Canim valla çok birşey yaptığım söylenemez.Klasik hareketlerime dikkat ettim kabak çekirdeği yedim bol bol bide doktorum akupunktur yapti bana onun cok faydasini gördüm.Normalde cok stresli bi insanim ama pamuk gibiydim inanAyrıca çok teşekkür ederim hepinizin hayırlı haberlerini alırız ınşaallah şimdi de değer katlanacak mi katlanmiycak mi derdi var bakalım ya nasip
Sağol canım Allah o sonucu görmek isteyen herkese nasip etsin.2 transfer 5.gün embriyosu ikiz mi acaba ya..Adet günümde kasık bel ve bacak ağrısı şiddetliydi öncesinde 5 gün belim ağrıdı bide sol kasığımda hafif kramp oluyordu belirtiler hep sol tarafta oldu benim
Sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim bu arada
Aynen öyle üzülme sakın belirti oluncada adet olacağım sanıyorsun onada korkuyor insan ben korkudan erkenden test yaptim işte Allah'ın dediği olur dedim hep hayırlısını istiyoruz hep o bilir herşeyin en hayırlısını. Sıkıntı neydi sizdeki neden olmuyormuş normal yolla?İnşallah her şey yolunda gider. Benim de zamanım yaklaştıkça endişem artıyor. Belli etmemeye çalışıyorum ama korku da var
Transferden sonra bende belirti olmazsa tutunmadı diye üzülürüm kesin. Oysaki herkes farklı bünyeye sahip
Aynen öyle üzülme sakın belirti oluncada adet olacağım sanıyorsun onada korkuyor insan ben korkudan erkenden test yaptim işte Allah'ın dediği olur dedim hep hayırlısını istiyoruz hep o bilir herşeyin en hayırlısını. Sıkıntı neydi sizdeki neden olmuyormuş normal yolla?
Ayy canım benim ya bisey daha sorucam akinti oldumu böyle hafif su gibi arada transferin ikinci gününden beri allh gönlüne göre versinSağol canım Allah o sonucu görmek isteyen herkese nasip etsin.2 transfer 5.gün embriyosu ikiz mi acaba ya..Adet günümde kasık bel ve bacak ağrısı şiddetliydi öncesinde 5 gün belim ağrıdı bide sol kasığımda hafif kramp oluyordu belirtiler hep sol tarafta oldu benim
Ayy canım benim ya bisey daha sorucam akinti oldumu böyle hafif su gibi arada transferin ikinci gününden beri allh gönlüne göre versin
Hepimizin gonlundeki nasip olsun canım sağolasın. Akıntının alâsı oldu yaAyy canım benim ya bisey daha sorucam akinti oldumu böyle hafif su gibi arada transferin ikinci gününden beri allh gönlüne göre versin
Estrofem coraspin progesteron fitil ve iğne kan sulandırıcı iğne folbiol dvit bekunis. Jel yok canim fitil var onun yerineSen hangi ilaçları kullanıyorsun? İğne var mı? Ve crinone jel?
Estrofem coraspin progesteron fitil ve iğne kan sulandırıcı iğne folbiol dvit bekunis. Jel yok canim fitil var onun yerine
Bende de polikistik var yumurta rezervlerimiz çok iyi oluyor genelde eşininkinide guclendirirler örneği alınca umutsuz olma yeter. Kayseride mi tedavi görüyordun?Bende polikistik over var, eşimde de ileri hareketlilik çok çok düşük çıktı.
Bende de polikistik var yumurta rezervlerimiz çok iyi oluyor genelde eşininkinide guclendirirler örneği alınca umutsuz olma yeter. Kayseride mi tedavi görüyordun?
Benim ikinci transferimdi ilki negatifti. Cok asiri sikisik olmana gerek yok hatta ben korktum birden sikisirim diye pek icemedim ama dr bisiy demedihadi hayırlısı olsun. transfer sıkıntılı bir işlem mi ?? idrara sıkışık olman gerekiyormuş..
sizin nasıl geçti o aşama ??
Yedek kulot goturebilirsiniz. 2 saat yattim daha sonra cikardilar hastanedenKızlar transfere giderken yanımızda götürmemiz gereken bir şey var mı? Ped falan? Yedek kıyafet koymalı mıyız? Bir de transferden ne kadar süre sonra hastaneden çıkıyoruz?
Kizlar kabızlık bebeği etkilermi biraz affedersiniz kabızlık var bende 4.gun transferimde sayarsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?