2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Merhabalar bugün tahlil yaptırdım 291 çıktı transferin 9. günü

Ayyy gözün aydın canım Hayırla ve sağlıkla büyür inşallah. Transferden sonra nelere dikkat ettin, doktorun neler önerdi?

Ayyy gözün aydın canım ❤ Hayırla ve sağlıkla büyür inşallah. Transferden sonra nelere dikkat ettin, doktorun neler önerdi?
Canim valla çok birşey yaptığım söylenemez.Klasik hareketlerime dikkat ettim kabak çekirdeği yedim bol bol bide doktorum akupunktur yapti bana onun cok faydasini gördüm.Normalde cok stresli bi insanim ama pamuk gibiydim inanAyrıca çok teşekkür ederim hepinizin hayırlı haberlerini alırız ınşaallah şimdi de değer katlanacak mi katlanmiycak mi derdi var bakalım ya nasip

Gozun aydın canım kac transferdi kaçıncı gün du belirtilerin varmiydi
Sağol canım Allah o sonucu görmek isteyen herkese nasip etsin.2 transfer 5.gün embriyosu ikiz mi acaba ya..Adet günümde kasık bel ve bacak ağrısı şiddetliydi öncesinde 5 gün belim ağrıdı bide sol kasığımda hafif kramp oluyordu belirtiler hep sol tarafta oldu benim

İnşallah her şey yolunda gider. Benim de zamanım yaklaştıkça endişem artıyor. Belli etmemeye çalışıyorum ama korku da var

Transferden sonra bende belirti olmazsa tutunmadı diye üzülürüm kesin. Oysaki herkes farklı bünyeye sahip

Sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim bu arada

Yüz üstü yatmak serbest mi? Bir de hangi ilaçları kullandınız? Normal hayatınıza devam ettiniz mi? Gün içerisinde fazla ayakta kalsak sıkıntı olur mu?

Aynen öyle üzülme sakın belirti oluncada adet olacağım sanıyorsun onada korkuyor insan ben korkudan erkenden test yaptim işte Allah'ın dediği olur dedim hep hayırlısını istiyoruz hep o bilir herşeyin en hayırlısını. Sıkıntı neydi sizdeki neden olmuyormuş normal yolla?

Bende polikistik over var, eşimde de ileri hareketlilik çok çok düşük çıktı.

Ayy canım benim ya bisey daha sorucam akinti oldumu böyle hafif su gibi arada transferin ikinci gününden beri allh gönlüne göre versin

Ayy canım benim ya bisey daha sorucam akinti oldumu böyle hafif su gibi arada transferin ikinci gününden beri allh gönlüne göre versin

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? İğne var mı? Ve crinone jel?

Hepimizin gonlundeki nasip olsun canım sağolasın. Akıntının alâsı oldu ya Hiç durmadı ki progesteron yapıyormuş canim onu daha çok

Bende de polikistik var yumurta rezervlerimiz çok iyi oluyor genelde eşininkinide guclendirirler örneği alınca umutsuz olma yeter. Kayseride mi tedavi görüyordun?

Evet. Tüp bebeğe başlamadan önce takviye tarzı ilaç kullanmıştık bitkisel gibi. Doktor önermişti fakat işe yaramadı. Biz de daha fazla vakit kaybetmek istemedik. İnşallah hayırla sonuçlanır, Pazartesi transfer olacağım. Dua et

hadi hayırlısı olsun. transfer sıkıntılı bir işlem mi ?? idrara sıkışık olman gerekiyormuş..
sizin nasıl geçti o aşama ??
Benim ikinci transferimdi ilki negatifti. Cok asiri sikisik olmana gerek yok hatta ben korktum birden sikisirim diye pek icemedim ama dr bisiy demedi

Kızlar transfere giderken yanımızda götürmemiz gereken bir şey var mı? Ped falan? Yedek kıyafet koymalı mıyız? Bir de transferden ne kadar süre sonra hastaneden çıkıyoruz?

Bir de bu progesteron fitili koyarken cok rahatsiz oluyorum. Mikrop falan kapar diye gunde 4 defa bir de dunden beri hafif vajinal kasintim olunca korktum. Sizde bu durumu yasiyor musunuz

Kizlar kabızlık bebeği etkilermi biraz affedersiniz kabızlık var bende 4.gun transferimde sayarsak

Canım sabahları bi bardak sıcak süt iç yanında da 5 .6 tane kurulu kayısı ye 3 -4 saat sonra fayda ediyor bende 3 gündür yapıyorum kabızlık olmamak için dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…