Tamm canım teşekkür ederimCanım sabahları bi bardak sıcak süt iç yanında da 5 .6 tane kurulu kayısı ye 3 -4 saat sonra fayda ediyor bende 3 gündür yapıyorum kabızlık olmamak için dene
Kızlar transfere giderken yanımızda götürmemiz gereken bir şey var mı? Ped falan? Yedek kıyafet koymalı mıyız? Bir de transferden ne kadar süre sonra hastaneden çıkıyoruz?
Hiç bir şey getirme canım zaten önlük giydiriyorlar belki bir külot ve pet yedek Kıyafete gerek yok (ben de senşn gibi küçük bir çanta hazırlamıştım hiç kullanmadım)
Kızlar internetten roman falan okuyabilecegim bildiğiniz sitelervar mi
Teşekkür ederim canım
İnternet üzerinden indirerek okuyabileceğin siteler var canım.
Ben bunu görmemişim kusura bakmaYüz üstü yatmak serbest mi?Bir de hangi ilaçları kullandınız? Normal hayatınıza devam ettiniz mi? Gün içerisinde fazla ayakta kalsak sıkıntı olur mu?
Ben bunu görmemişim kusura bakmaYüz üstü yatmıyoruz baskı uyguluyormus hatta 90 derece yanda yatmadım yastık koyup ondan destek aldim.Benim ilk zamanlar biraz kanamam oldu yattım o yüzden 5 gün genelde yattım kalkıp biraz evin içinde tür atıp yatıyordum ama doktor 2 gün sonra günlük işlerine devam edebilirsin demişti yüksek yerlere uzanma gerilme hareketleri hoplama zıplama yasak 2 3 gün banyo yapmıyoruz ekşi ve baharatlı şeyler yemiyoruz nane maydanoz gibi sokturuculerde yenmiyor Gün içinde fazla ayakta kalsan da belin ağrıyor zaten ben çalıştığım için 10 gün istirahatliydim Aklıma başka birşey gelmedi
Bende yüzüstü yatıyorum hallettim bi sekilde sende yaparsin.alabilirsen rapor al istersen(doktor verir gerci)zor bi süreçten geçiyoruz çünkü riske atma.Bidee bol bol proteinli gidalar tüket simdiden.Rica ederim ne demekYüz üstü yatıp uyuduğum için bu konuda zorlanacağım sanırım İlkokul öğretmeni olduğum için 5 dakika oturmak, hoplayıp zıplamamak mümkün değil Cevabın için çok teşekkür ederim ❤
Bende yüzüstü yatıyorum hallettim bi sekilde sende yaparsin.alabilirsen rapor al istersen(doktor verir gerci)zor bi süreçten geçiyoruz çünkü riske atma.Bidee bol bol proteinli gidalar tüket simdiden.Rica ederim ne demek
Virüs falan çok baktimda
Amin Inşaallah.Söylediklerini dikkate alacağımİnşallah güzel sonuçlar alırız
Güvenilir siteler vardır. Ben 1-2 defa indirip okumuştum.
Hayırlı olsun inşallah Allah nasip etsin benimde Mayıs sonu transferim inşallahMerhaba herkese, benim de dondurulmuş transferim martta. İlkbahar hepimize güzel haberler getirsin.
Hayırlı olsun inşallah Allah nasip etsin benimde Mayıs sonu transferim inşallah
Hayırlı olsun inşallah Allah nasip etsin benimde Mayıs sonu transferim inşallah
Aminnnn 30 yaşındayım canım14 sene çok uzun bir süre Allahım biran önce nasip etsin bebeklerinizi kucağına almayı. Bu arada kaç yasindasiniz
Aminnnn 30 yaşındayım canım
25 Mart'ta yumurta toplama işlemi yapıldı rahim dinlendirme olacakmış bugün aradılar Mayıs sonu dedilerBenim de öyle olacak heralde beklemek zor gercekten
Sizin neden ertelendi acaba?
Beklemek heyecanlı olacak
Operasyon odasında mi yapılıyor transfer yani yumurta toplama işleminin yapıldığı odada?Hiç bir şey getirme canım zaten önlük giydiriyorlar belki bir külot ve pet yedek Kıyafete gerek yok (ben de senşn gibi küçük bir çanta hazırlamıştım hiç kullanmadım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?