- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Aminnnn 30 yaşındayım canım
Operasyon odasında mi yapılıyor transfer yani yumurta toplama işleminin yapıldığı odada?
Peki ilaclara ne zaman basliycakmissiniz mayis sonu transfer olmasi icin?25 Mart'ta yumurta toplama işlemi yapıldı rahim dinlendirme olacakmış bugün aradılar Mayıs sonu dediler
Anladım teşekkürler
Transfer için çok ilaç veriyorlar mı Nisan'da dinleneceksiniz dedi sanırım ilaç yok vitaminler var onları kullanıyorumPeki ilaclara ne zaman basliycakmissiniz mayis sonu transfer olmasi icin?
Mayis adetiyle gidince vericekler ilaclari size.mayis sonunda da transferiniz olucak.ilk basta estrofem diye bir ilac veriliyor sonra progesteron baslanir.doktordan doktora sizin durumunuza gore falan ilaclarin dozaji ve sayisi degisiyor diye biliyorum.Transfer için çok ilaç veriyorlar mı Nisan'da dinleneceksiniz dedi sanırım ilaç yok vitaminler var onları kullanıyorum
Anladım siz transfer yaptırdınız miMayis adetiyle gidince vericekler ilaclari size.mayis sonunda da transferiniz olucak.ilk basta estrofem diye bir ilac veriliyor sonra progesteron baslanir.doktordan doktora sizin durumunuza gore falan ilaclarin dozaji ve sayisi degisiyor diye biliyorum.
Daha once 2 negatif transferim var ama mayista simdi yine dondurulmus embriyo transferim olucak ona hazirlanicamAnladım siz transfer yaptırdınız mi
Benim de ayni sekilde, adet tarihine göre transfer olucak25 Mart'ta yumurta toplama işlemi yapıldı rahim dinlendirme olacakmış bugün aradılar Mayıs sonu dediler
Kızlar gonal f kullanıyorum ben bi de bugün ek olarak cetrotide diye bi iğneyle başladım ama çok yakıyor bu kullanan var mı cetrotide bu kadar çok yakması normal migonal f de hiç sıkıntı yaşamıyorum
Anladım canım bende Kızarıklık olmadı da fena yakıyoEvet yakiyor ama bi süre sonra geciyor, ayni zamanda kizariklik da yaptı bende
Operasyon odasında mi yapılıyor transfer yani yumurta toplama işleminin yapıldığı odada?
[/QUO
Canim kan sulandirici progestan estrofem bugün proluton vurucam 3gunde bir bide hergun prednol hap kullnıyorum coraspirin ve folibol daSen hangi ilaçları kullanıyorsun? İğne var mı? Ve crinone jel?
Canim kan sulandirici progestan estrofem bugün proluton vurucam 3gunde bir bide hergun prednol hap kullnıyorum coraspirin ve folibol da
Prednol ü neden verdiklerini sordun mu kortizol içeriyor.Canim kan sulandirici progestan estrofem bugün proluton vurucam 3gunde bir bide hergun prednol hap kullnıyorum coraspirin ve folibol da
Kizlar kabızlık bebeği etkilermi biraz affedersiniz kabızlık var bende 4.gun transferimde sayarsak
Vucud embrioyu yabancı bilip atmaması icinmisPrednol ü neden verdiklerini sordun mu kortizol içeriyor.
Tamm canım sagolCanım kuru kayısı ye bol bol su iç
Sakın ıkınma
Katı şeyler yeme çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?