Bi bilsem canımBu ilaçlar ne zaman son bulacak acaba
Bi bilsem canımyarın senin transfer günüm demi ayy şimdi ne heyecanlisin ınsallh çok güzel geçer canım
Amin canım insallhHiç sorma vallahiHeyecan, mutluluk, korku, endişe hepsi bir arada Rabbim hayırla atlatmayı nasip etsin inşallah.
Hiç sorma vallahiHeyecan, mutluluk, korku, endişe hepsi bir arada Rabbim hayırla atlatmayı nasip etsin inşallah.
Cok heyecanli gerçekten bebislerini al gel canim, hakkinizda hayırlısı
Anladim canim ben o ilacı başka bi hastalık için kullanmıştım adını duyunca bile ürküyorum o yüzden sordum.Vucud embrioyu yabancı bilip atmaması icinmis
Bu ilaçlar ne zaman son bulacak acaba
Gebeliğin10-12 haftasına kadar diye biliyorum canım
Evet öyle gözüküyorYaklaşık 3 ay yani. 1 ay öncesinden kullanmaya başladığımızı düşünürsek 4 ay ediyor.
Evet öyle gözüküyor
Canım senin yarın transfer değil mi? Dualarım seninle bebeciklerine kavuş beraber gün sayalım Doğuma
Benim de dualarim seninle olucak canim yarin.al gel hayirlisiyla bebislerini yarin.Evet canım, yarın tam da bu saatlerdeÇok sağ ol ❤ Allah nasip etsin de inşallah o mutluluğu da paylaşalım ❤
Benim de dualarim seninle olucak canim yarin.al gel hayirlisiyla bebislerini yarin.
Canım yarın transferin var galiba inşallah çok iyi geçer hayırlı haberlerini bekliyoruzHiç sorma vallahiHeyecan, mutluluk, korku, endişe hepsi bir arada Rabbim hayırla atlatmayı nasip etsin inşallah.
Amin canim aminAllah razı olsun canım ❤ Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
Canım yarın transferin var galiba inşallah çok iyi geçer hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merhaba transfer oldunuz mu acabaRahim duvarı hazırlığın mart adetiyle basliycam dondurulmus embriyo transferi benim gibi martta başlayanlar gelin beraber başlayalım
Meb evet canım oldum şuanda gun sayıyorumMerhaba transfer oldunuz mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?