- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Kızlar napiyonz süreçler nasil gidiyor transfer sonrası bekleyenler neler ypiyor nasil geciyo gunleriniz
Evet 4×1 progestan fitilProgestan fitilmi kullniyirsunuz
Kızlar napiyonz süreçler nasil gidiyor transfer sonrası bekleyenler neler ypiyor nasil geciyo gunleriniz
Aynen bende gün sayıyorum cumartesi test günüm senin ne zaman canim. 3 tedavim benim insallah olumlu sonuc alırız hepimizMerhaba transfer oldunuz mu acaba
8 nisan canım test günüm ınsallh canım insallh❤Aynen bende gün sayıyorum cumartesi test günüm senin ne zaman canim. 3 tedavim benim insallah olumlu sonuc alırız hepimiz
Evet canım senin bugün transferin var heycanla b3kliyorum haberini❤❤Beni biliyorsunuz zaten
Aynen oyle yap canım bende temizlik işini halletmiştim transfere oyle gitmiştim gerçi eve gelince yine iş oluyor ama olsun eşim sağ olsun dün bi evi süpürüp sildi çünkü 5 gündür dinlenmedeyim ağır işler ypmamamk şartıyla tabi ❤Ben adet olmayı bekliyorum . Nisan adetiy transfer için hazırlığa başlayacağız . Bu arada evi temizleyecgim boya falan yap cam halilari da yıkamaya eğer hamile kalırsam yapamam kaynanamda yapmaz
Aynen oyle yap canım bende temizlik işini halletmiştim transfere oyle gitmiştim gerçi eve gelince yine iş oluyor ama olsun eşim sağ olsun dün bi evi süpürüp sildi çünkü 5 gündür dinlenmedeyim ağır işler ypmamamk şartıyla tabi ❤
Anladım canım olsun hiç birseye takılma sonucun güzel olsun yetrBenim sonra sorun olmaz kayinvlimde birlikte yaşıyorum . Transferden sonra annemde bizde kalacak . Kendi annem oğlumla ilgilenip yemek falan yapar . Kayinvalidem de eşime hayvanlarda yardım eder . Ben ediyorum şimdi yardım . Ben olmayınca eşimde zorlanır . Ayriyeten birden öğrenci servisinde çalışıyor .
Anladım canım olsun hiç birseye takılma sonucun güzel olsun yetr
ben de merak ediyorumIntralipid serumun ismi duyan oldumu yada uygulayan
Ben de merak ediyorum kizlar.yaptiran var mi? Ne ise yariyor tam olarak ya da yariyor mu?ben de merak ediyorum
bilgi sahibi olabildn mi?
Canım uyguladı bana transferden sonra 1 defalık amaben de merak ediyorum
bilgi sahibi olabildn mi?
Kızlar ben yaptırdım ama bi ise yaradimı bilmiyorum cunku daha sonuc almadim 8 nisan test gunum beklemedeyim ❤Ben de merak ediyorum kizlar.yaptiran var mi? Ne ise yariyor tam olarak ya da yariyor mu?
Canım naptin transferin oldumuBeni biliyorsunuz zaten
Canım naptin transferin oldumu
İnşallah pozitif sonuç alırsınCanım uyguladı bana transferden sonra 1 defalık ama
Bi yan etki yapmadı canım amin ınsallh canım sagolİnşallah pozitif sonuç alırsın
Yan etki yapmadı o halde ?
Hadi bakalım canım dua et ayet-el kürsü oku trnsferde rabbim yardımcın olsun dualarım seninle ❤Şu an hastaneye gidiyorum canım. 1 gibi olacak inşallah
Canım “Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).” de bol bolŞu an hastaneye gidiyorum canım. 1 gibi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?