2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kızlar napiyonz süreçler nasil gidiyor transfer sonrası bekleyenler neler ypiyor nasil geciyo gunleriniz

Ben adet olmayı bekliyorum . Nisan adetiy transfer için hazırlığa başlayacağız . Bu arada evi temizleyecgim boya falan yap cam halilari da yıkamaya eğer hamile kalırsam yapamam kaynanamda yapmaz

Ben adet olmayı bekliyorum . Nisan adetiy transfer için hazırlığa başlayacağız . Bu arada evi temizleyecgim boya falan yap cam halilari da yıkamaya eğer hamile kalırsam yapamam kaynanamda yapmaz
Aynen oyle yap canım bende temizlik işini halletmiştim transfere oyle gitmiştim gerçi eve gelince yine iş oluyor ama olsun eşim sağ olsun dün bi evi süpürüp sildi çünkü 5 gündür dinlenmedeyim ağır işler ypmamamk şartıyla tabi ❤

Benim sonra sorun olmaz kayinvlimde birlikte yaşıyorum . Transferden sonra annemde bizde kalacak . Kendi annem oğlumla ilgilenip yemek falan yapar . Kayinvalidem de eşime hayvanlarda yardım eder . Ben ediyorum şimdi yardım . Ben olmayınca eşimde zorlanır . Ayriyeten birden öğrenci servisinde çalışıyor .

Anladım canım olsun hiç birseye takılma sonucun güzel olsun yetr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…