- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
Hadi bakalım canım dua et ayet-el kürsü oku trnsferde rabbim yardımcın olsun dualarım seninle ❤
Canım “Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).” de bol bol
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.” hz İbrahim in duası
Çok sevindim canım hadi inşallah sımsıkı tutunur bebişin sanaÇıktım kızlarOdadayım şimdi. Doktorum gayet güzel geçtiğini söyledi, şükürler olsun
çok şükür :) .güzel sonuçlarını duyarız inşallahÇıktım kızlarOdadayım şimdi. Doktorum gayet güzel geçtiğini söyledi, şükürler olsun
Çok sevindim canım hadi inşallah sımsıkı tutunur bebişin sana
çok şükür :) .güzel sonuçlarını duyarız inşallah
Ayy canım benim çok şükür ❤Çıktım kızlarOdadayım şimdi. Doktorum gayet güzel geçtiğini söyledi, şükürler olsun
Ben de bir sorayim doktoruma.simdi once rahime cizik atilcak carsamba gunu.sonrasinda hazirliga basliycam ben de transfer icin.Kızlar ben yaptırdım ama bi ise yaradimı bilmiyorum cunku daha sonuc almadim 8 nisan test gunum beklemedeyim ❤
Benimde 8 ci gun böyle çıktı sonuç pozitif kan testinde kesin belli oluyor kan testi yaptır ama büyük ihtimal hamilesinKızlarr bugun transferimin 7. Günü erken gebelik testi yaptim boyle çıktı sizce varmııi böyle cikipta negatif sonuç alan varmı
Benimde 8 ci gun böyle çıktı sonuç pozitif kan testinde kesin belli oluyor kan testi yaptır ama büyük ihtimal hamilesin
Kan testi yap istersen kesin sonuç belli olur zatenAy inşallah rabbim oncelikle isteyenn herkesin kucağını doldursun inşallah vardr ama dusunuyorum olmasaydi boyle cizgi cikmazdii dimi transfern ilk 5 gunu cok umutsuzdum suan bu umudumu arttrdı
Kan testi yap istersen kesin sonuç belli olur zaten
Bence kan testi ver idrarda çıktıysa kandada çok rahat çıkar 8 ci gun kan verdim ben 118.69 çıktı değerimÇarşamba günü kan testi günü doktor o gün istedi kendimi tutamayip test yaptm 2 gun beklesem mi yoksa gece gidip versemmi sizce
Beklemedeyiz heyecanla meraklaKızlar napiyonz süreçler nasil gidiyor transfer sonrası bekleyenler neler ypiyor nasil geciyo gunleriniz
Dün 8 ci günümdü benim yarın tekrar test yapıcam yukselcekmi ona bakicak doktorumBence kan testi ver idrarda çıktıysa kandada çok rahat çıkar 8 ci gun kan verdim ben 118.69 çıktı değerim
Dün 8 ci günümdü benim yarın tekrar test yapıcam yukselcekmi ona bakicak doktorum
Sağol canim benim. 23 martda transver oldum ben ikinci tup bebek denemem ilk olan negatifti bu dondurulmuslarla pozitifi gördüm hadi sıra sende şimdi güzel haberlerini bekliyorumHayırlı olsun cnm rabbim sağ salim kavuştursun bebişinle inşallah bnmde transfer gununu sayarsak 8 ama o gunu saymiyorum saat 4 gbi olmustuu cnku
Evet canım 27 MARTTA oldum transferi sayarsak 6.gunumBeklemedeyiz heyecanla meraklasiz de transfer oldunuz mu kacinci gününüz
Canım sizin kaçıncı gününüz kac transferdi kacincigun embriosuydu herhangi bir belirti varmiBeklemedeyiz heyecanla meraklasiz de transfer oldunuz mu kacinci gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?