2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

bende araştırıyorum bu serumu da. nedeni bilinmeyen negatiflikler varsa bu serum öneriliyormuş.. adetin 18. günü rahimden parça alınıyormuş. 3 hafta da sonuç çıkıyormuş..

benim adetime 1 hafta kaldı.. o yüzden yaptıramam sanırım. doktorum bana böyle bir serumdan bahsetmedi..
opu dan sonraki adet bittikten sonra sulu ultrason oldum. transfer denemesi gibi . o kadar adet olunca gel başlayalım dedi.

Hadi bakalım canım dua et ayet-el kürsü oku trnsferde rabbim yardımcın olsun dualarım seninle ❤
Canım “Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).” de bol bol
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.” hz İbrahim in duası

Çıktım kızlar Odadayım şimdi. Doktorum gayet güzel geçtiğini söyledi, şükürler olsun

Kızlarr bugun transferimin 7. Günü erken gebelik testi yaptim boyle çıktı sizce varmııi böyle cikipta negatif sonuç alan varmı

Eklentiler

• 15541265538122281801034059875798.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar ben yaptırdım ama bi ise yaradimı bilmiyorum cunku daha sonuc almadim 8 nisan test gunum beklemedeyim ❤
Ben de bir sorayim doktoruma.simdi once rahime cizik atilcak carsamba gunu.sonrasinda hazirliga basliycam ben de transfer icin.

Benimde 8 ci gun böyle çıktı sonuç pozitif kan testinde kesin belli oluyor kan testi yaptır ama büyük ihtimal hamilesin

Ay inşallah rabbim oncelikle isteyenn herkesin kucağını doldursun inşallah vardr ama dusunuyorum olmasaydi boyle cizgi cikmazdii dimi transfern ilk 5 gunu cok umutsuzdum suan bu umudumu arttrdı

Hayırlı olsun cnm rabbim sağ salim kavuştursun bebişinle inşallah bnmde transfer gununu sayarsak 8 ama o gunu saymiyorum saat 4 gbi olmustuu cnku
Sağol canim benim. 23 martda transver oldum ben ikinci tup bebek denemem ilk olan negatifti bu dondurulmuslarla pozitifi gördüm hadi sıra sende şimdi güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…