Canım gözün aydın hamilesin rabbim tamamına erdirsin kac transfer kaçıncı gün embriyosu bi belirtin varmiydiKızlarr bugun transferimin 7. Günü erken gebelik testi yaptim boyle çıktı sizce varmııi böyle cikipta negatif sonuç alan varmı
Canım gözün aydın hamilesin rabbim tamamına erdirsin kac transfer kaçıncı gün embriyosu bi belirtin varmiydi
Canim bendede belirti çok göğüsler de kasıklarda belimde agiriyor bide şu gibi akinti varAllah razı olsun canım 1 tane 5. Gun embriyiso transfer edildi ben transfer edildkten 1 gun sonra bariz kasiklarda agrim vardi ani batnslar oluyodu goguslerde hassasiyet vardi cok aciyodu ben regl olcagimi sandm ama olmadim test bu sekilde cikti çarşamba kan vericem insallh kanda da cikar
Ben de 26 martta transfer oldum. 5. Gun embriyosu iki adet. Kasik ve bel agrimdan baska bir belirtim yok. Bugun dayanamayip idrar testi yaptim negatif.Canım sizin kaçıncı gününüz kac transferdi kacincigun embriosuydu herhangi bir belirti varmi
Canim bendede belirti çok göğüsler de kasıklarda belimde agiriyor bide şu gibi akinti varınsallh benimkide tutunma belirtileridir
Ben de 26 martta transfer oldum. 5. Gun embriyosu iki adet. Kasik ve bel agrimdan baska bir belirtim yok. Bugun dayanamayip idrar testi yaptim negatif.
Anladım canım estrofem adet olduğum günden beri kullanıyorum oyle bi sıkıntı olmamıştı transferin 2 günü akşam üstü başladı halen d3vamSu gibi akınti bende de var afedersiniz altima kaciriyomuşum gibi hissetmeye baslamistm estrofem kullaniyomusunn transferden oncede vardi benim su gbi akintm doktor estrofemden dolayi demişti o zamanlar
Canim daha erken degilmi benden 1 gün önce transferin olmus ben yapmadım yapmayıda düşünmüyorum şimdilik çünkü daha erkenBen de 26 martta transfer oldum. 5. Gun embriyosu iki adet. Kasik ve bel agrimdan baska bir belirtim yok. Bugun dayanamayip idrar testi yaptim negatif.
Seninki erken gebelik testi miydiBende 25 inde transfer olmuştum 1 2 gun sonra tekrarlayabilirsiniz bence hemen üzülmeyin kimisinde cikmayabiliyomuş bende cikti ama daha kan vermedm onemli olan kanda cikmasi
Tahminim 8. Günden sonra netlesebilecegi. Beklentim de o yondem bakalim hakkimizda hayirlisi olsunCanim daha erken degilmi benden 1 gün önce transferin olmus ben yapmadım yapmayıda düşünmüyorum şimdilik çünkü daha erken
Seninki erken gebelik testi miydi
Olumsuz düşünme 6 ci güne gelmiş çok iyi birşey 6 ci güne gelmesi güzel düşün hersey güzel olurBenim de yarin transferim gerceklesicek insallah.2 tane 6.gun embriyosu ama kaliteleri ortayms sanirim.motivasyonum cok yuksek degil ama kismet isi..var midir dusuk kalite ile hamile kalan aranizda
Benim de yarin transferim gerceklesicek insallah.2 tane 6.gun embriyosu ama kaliteleri ortayms sanirim.motivasyonum cok yuksek degil ama kismet isi..var midir dusuk kalite ile hamile kalan aranizda
Benim de yarin transferim gerceklesicek insallah.2 tane 6.gun embriyosu ama kaliteleri ortayms sanirim.motivasyonum cok yuksek degil ama kismet isi..var midir dusuk kalite ile hamile kalan aranizda
Di mi yaa doktor da bu kalitede tek embriyoyla hamile kalan hastalarim oldu dedi ama dusunuyo insan kendime de sinir oluyorum:) rahim kalinligi filan iyi gayet bakalim insallah transfer guzel gecer..cuma calismaya baslicam ama o zamana kadar normal hayatina devam et dediler.sadece prolutex igne sabah aksam beni yoruyorrr
Hayırlı olsun canım çok sevindimArkadaslarinanamiyorum dr ikiz dedi bana kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?