2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Canım gözün aydın hamilesin rabbim tamamına erdirsin kac transfer kaçıncı gün embriyosu bi belirtin varmiydi

Allah razı olsun canım 1 tane 5. Gun embriyiso transfer edildi ben transfer edildkten 1 gun sonra bariz kasiklarda agrim vardi ani batnslar oluyodu goguslerde hassasiyet vardi cok aciyodu ben regl olcagimi sandm ama olmadim test bu sekilde cikti çarşamba kan vericem insallh kanda da cikar

Canim bendede belirti çok göğüsler de kasıklarda belimde agiriyor bide şu gibi akinti var ınsallh benimkide tutunma belirtileridir

Canim bendede belirti çok göğüsler de kasıklarda belimde agiriyor bide şu gibi akinti var ınsallh benimkide tutunma belirtileridir

Su gibi akınti bende de var afedersiniz altima kaciriyomuşum gibi hissetmeye baslamistm estrofem kullaniyomusunn transferden oncede vardi benim su gbi akintm doktor estrofemden dolayi demişti o zamanlar

Ben de 26 martta transfer oldum. 5. Gun embriyosu iki adet. Kasik ve bel agrimdan baska bir belirtim yok. Bugun dayanamayip idrar testi yaptim negatif.

Bende 25 inde transfer olmuştum 1 2 gun sonra tekrarlayabilirsiniz bence hemen üzülmeyin kimisinde cikmayabiliyomuş bende cikti ama daha kan vermedm onemli olan kanda cikmasi

Su gibi akınti bende de var afedersiniz altima kaciriyomuşum gibi hissetmeye baslamistm estrofem kullaniyomusunn transferden oncede vardi benim su gbi akintm doktor estrofemden dolayi demişti o zamanlar
Anladım canım estrofem adet olduğum günden beri kullanıyorum oyle bi sıkıntı olmamıştı transferin 2 günü akşam üstü başladı halen d3vam

Ben de 26 martta transfer oldum. 5. Gun embriyosu iki adet. Kasik ve bel agrimdan baska bir belirtim yok. Bugun dayanamayip idrar testi yaptim negatif.
Canim daha erken degilmi benden 1 gün önce transferin olmus ben yapmadım yapmayıda düşünmüyorum şimdilik çünkü daha erken

Benim de yarin transferim gerceklesicek insallah.2 tane 6.gun embriyosu ama kaliteleri ortayms sanirim.motivasyonum cok yuksek degil ama kismet isi..var midir dusuk kalite ile hamile kalan aranizda

Benim de yarin transferim gerceklesicek insallah.2 tane 6.gun embriyosu ama kaliteleri ortayms sanirim.motivasyonum cok yuksek degil ama kismet isi..var midir dusuk kalite ile hamile kalan aranizda
Olumsuz düşünme 6 ci güne gelmiş çok iyi birşey 6 ci güne gelmesi güzel düşün hersey güzel olur

Benim kide 2bb ydi kalite konusunda bi fikrim yok sanirım orta kalite oluyo

B

Bence stres yapma stres herşeyn başı cok cok kotü durumlarda hamile kalan var

Di mi yaa doktor da bu kalitede tek embriyoyla hamile kalan hastalarim oldu dedi ama dusunuyo insan kendime de sinir oluyorum:) rahim kalinligi filan iyi gayet bakalim insallah transfer guzel gecer..cuma calismaya baslicam ama o zamana kadar normal hayatina devam et dediler.sadece prolutex igne sabah aksam beni yoruyorrr

Bana iğne vermediler crinone vajinal jel kullaniyorum

Crinone u uygulamak daha az can sikici bence.igneler yaparken acimiyo ama sonrasinda dokununca tenin aciyo gun boyu tabi gununu etkilemiyo cok da dert diil.bu benm 3.transferim bakalim...

Arkadaslar inanamiyorum dr ikiz dedi bana kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh

Arkadaslar inanamiyorum dr ikiz dedi bana kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Çift transfer miydi
İnş rabbim tamamına erdirir kocaman bi aile olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…