2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Arkadaslar inanamiyorum dr ikiz dedi bana kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Canım hadi gözün aydın kaçıncı gün embriosuydu kac tane trasnferdi bende önceki bebegimi kybettim bu ikinci transferim anlatirmisin erkn belirtiler oldumu

Arkadaslar inanamiyorum dr ikiz dedi bana kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Hayirli olsun degerin kaçtı benim 8 ci gun değerim 118.29 benimde ikiz olabilirmi acaba

Hayirli olsun degerin kaçtı benim 8 ci gun 118.19 du benimde ikiz olabilirmi acaba

Ne guzel haberlerrr masallah.transfer yarin ama ben oturdum saatlerdir agliyorum bos yere anlamadim gitti.stres onemli derler sanirim aylarin getirdigi bir birikim var ilaclar filan derken yasicagm surec ve sonucta negatif alma ihtimaline simdiden agliyorum sanirim..yoruldum biraz galiba

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Dün de ben senin gibiydim. Çok hassas ve psikolojik olarak yorucu bir süreçten geçiyoruz. Ama sonucu güzel olacak inşallah. Sakın moralini bozma. Güçlü ol. Kazanan biz olacağız

Benim de rahim için hazırlıklara başladık bugün ,
Günde 3 tane estrofem verdi dr um
Siz kaç tane kullanmıştınız ?

Benim de rahim için hazırlıklara başladık bugün ,
Günde 3 tane estrofem verdi dr um
Siz kaç tane kullanmıştınız ?
Ilk 1 hafta 3 sonra 7 oldu canım rahim duvarindada sıkıntı yokdu güzelde kalınlaştı ilk kontrolde 6mm di ikincide 10mm oldu transferde doktorum çok güzel dedi kacti bilmiyorum transfer günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…