Canım hadi gözün aydın kaçıncı gün embriosuydu kac tane trasnferdi bende önceki bebegimi kybettim bu ikinci transferim anlatirmisin erkn belirtiler oldumuArkadaslarinanamiyorum dr ikiz dedi bana kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Hayirli olsunArkadaslarinanamiyorum dr ikiz dedi bana kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Hayirli olsunArkadaslarinanamiyorum dr ikiz dedi bana kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Çıktım kızlarOdadayım şimdi. Doktorum gayet güzel geçtiğini söyledi, şükürler olsun
Kızlarr bugun transferimin 7. Günü erken gebelik testi yaptim boyle çıktı sizce varmııi böyle cikipta negatif sonuç alan varmı
Canım hayırlı olsun insallah sıkı sıkı tutunurlarÇıktım kızlarOdadayım şimdi. Doktorum gayet güzel geçtiğini söyledi, şükürler olsun
Hamilesin benimde boyle çıkmıştı hayırlı olsunKızlarr bugun transferimin 7. Günü erken gebelik testi yaptim boyle çıktı sizce varmııi böyle cikipta negatif sonuç alan varmı
Nasılsın . Transferin nasıl geçti . Inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız ❤❤
Canım hayırlı olsun insallah sıkı sıkı tutunurlar
Ne guzel haberlerrr masallah.transfer yarin ama ben oturdum saatlerdir agliyorum bos yere anlamadim gitti.stres onemli derler sanirim aylarin getirdigi bir birikim var ilaclar filan derkenyasicagm surec ve sonucta negatif alma ihtimaline simdiden agliyorum sanirim..yoruldum biraz galiba
nasılsın canım eve gectinmiİyi geçti, şükürler olsun. Korktuğum gibi değildi hiç. İnşallah hayırla sonuçlanır dediğin gibi
Estrofemi kaç adet kullandın ?Bende estrofem folik asit coraspirin simdik progestan verildi mi size
Kesin pozitif ❤❤
Estrofemi kaç adet kullandınSu gibi akınti bende de var afedersiniz altima kaciriyomuşum gibi hissetmeye baslamistm estrofem kullaniyomusunn transferden oncede vardi benim su gbi akintm doktor estrofemden dolayi demişti o zamanlar
4 oral 3 vajinal olarak kullandım birinci kontrolden sonra halen aynen devamEstrofemi kaç adet kullandın ?
Ilk 1 hafta 3 sonra 7 oldu canım rahim duvarindada sıkıntı yokdu güzelde kalınlaştı ilk kontrolde 6mm di ikincide 10mm oldu transferde doktorum çok güzel dedi kacti bilmiyorum transfer günüBenim de rahim için hazırlıklara başladık bugün ,
Günde 3 tane estrofem verdi dr um
Siz kaç tane kullanmıştınız ?
nasılsın canım eve gectinmi
Benim de rahim için hazırlıklara başladık bugün ,
Günde 3 tane estrofem verdi dr um
Siz kaç tane kullanmıştınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?