M MrsKurabiye canim transferini oldun dimi? Nasil hisssediyorsun?
Bende 2 günü olmaya başlamıştı ara ara çok degil ama bel ağrısı gogus agrisi var o normaldir canım olur günler geçtikçe daha ne belirtilerin cikicak tutunmaya dair ınsallhGeçtim canım. 5 gibi evdeydim. Raporluyum bu hafta, annemlerdeyim. Transferden sonra kasıklarımda ağrım var hafif. Sende de olmuş muydu?
Tamam canim dinlen sen.cift embriyo mu transfer edildi.guzel haberlerini alicaz insallah hayirlisiylaEvet tatlım, güzel geçti. Dinleniyorum. Kasıklarımda ağrı var biraz, onun dışında iyiyim şükür.
Tamam canim dinlen sen.cift embriyo mu transfer edildi.guzel haberlerini alicaz insallah hayirlisiyla
Gümde 7 estrofem mi kullandın doğru mu anladımIlk 1 hafta 3 sonra 7 oldu canım rahim duvarindada sıkıntı yokdu güzelde kalınlaştı ilk kontrolde 6mm di ikincide 10mm oldu transferde doktorum çok güzel dedi kacti bilmiyorum transfer günü
Baya fazlaymış4 oral 3 vajinal olarak kullandım birinci kontrolden sonra halen aynen devam
Evet canım kan sulandiricida kullnıyorumBaya fazlaymış
Kan sulandırıcı peki ?
Hayırlı kandiller canım benim amin ınsallh nasilsin bugunHayırlı sabahlar kızlarKandiliniz mübarek olsun. Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım ❤
Transfer ne zamanEvet canım kan sulandiricida kullnıyorum
Hayırlı kandiller canım benim amin ınsallh nasilsin bugun❤
Iyiyim canım sagol test günüm 8 nisanİyiyim şükür, herhangi bir sıkıntı yok, şükürSen nasılsın Test günün ne zamandı?
Canım transferim oldu 8 nisan test gunumTransfer ne zaman
çok az kalmışCanım transferim oldu 8 nisan test gunum
Amin canım ınsallh ınsallhçok az kalmış
inş hayırlısı ile pozitif olur
ben aynı anda içiyorum 3 taneyiBen de günde 3 defa kullanıyorum.
ben aynı anda içiyorum 3 taneyi
Iyiyim canım sagol test günüm 8 nisan
Amin aminnn canim. Evet 2 embriyo konmustu, Rabbim tamamina erdirir insllh. Isteyen dileyen herkese nasip etsin insllhHayırlı olsun canım çok sevindim
Çift transfer miydi
İnş rabbim tamamına erdirir kocaman bi aile olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?