2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Canım hadi gözün aydın kaçıncı gün embriosuydu kac tane trasnferdi bende önceki bebegimi kybettim bu ikinci transferim anlatirmisin erkn belirtiler oldumu
Amin canim amin. Cok teşekkürler.3.gunde dondurulmus 6hucreli iki embriyoydu. Cift kese gozuktu. Benim belim asiri agridi baska da hic belirtim yoktu. Adet olcak gibi koca koca sivilcelerim cikti hala da sivilce cikiyor

Benim de trasnfer gunum geldii heyecanliyim en son 2 sene once transfer yaptrmistim ve oturup sonuc beklemistm negatifti ama dunku aglama krizim gecti bugun gayet pozitifim burayi okumak mutlu ediyo tesekkurlerr

Allah yardımcın olsun canım Hiç hiç korkma. İnşallah güzel haberler verirsin. Kaç embriyo transfer edilecek?

Allah yardımcın olsun canım ❤ Hiç hiç korkma. İnşallah güzel haberler verirsin. Kaç embriyo transfer edilecek?
6.gune 2 tane kaldi ikisi de iyi kalite diil anladgm kadariyla bi de 3.denemem oldugu icin 2sini de transfer edicekler..gercekten kalite onemli ama kismet noktasi da bir gercek.Allah nasip eder insallah mubarek bir gune denk geldi kendimi o sekilde motive etmeye calisicam:)

Allah gönlüne göre versin. Kaliteli kalitesiz diye düşünme hiç. Rabbim nasip ederse her şey olur. Şu mübarek günde inşallah bebeklerin sımsıkı tutunurlar sana

bir şey sormak istiyorum kaçıncı günde kalp atışını duydun bebeklerinin benim de çok yeni 11. Gün 434 çıktı ve iki embriyo transfer edildi. Korkuyorum inanamıyorum şaka gibi geliyor sanırım Kalp atışını duyana kadar böyle hissedicam zameboz

Adet olacakmışım gibi ağrım var benim Bu normal mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…