Amin canim amin. Cok teşekkürler.3.gunde dondurulmus 6hucreli iki embriyoydu. Cift kese gozuktu. Benim belim asiri agridi baska da hic belirtim yoktu. Adet olcak gibi koca koca sivilcelerim cikti hala da sivilce cikiyorCanım hadi gözün aydın kaçıncı gün embriosuydu kac tane trasnferdi bende önceki bebegimi kybettim bu ikinci transferim anlatirmisin erkn belirtiler oldumu
Amin canim amin. Cok teşekkürler.Hayirli olsundegerin kaçtı benim 8 ci gun değerim 118.29 benimde ikiz olabilirmi acaba
kişiye göre degisiyo değerler seninkide çok güzel ilerlemiş bugün ikinci kez kan verdim ınsaalah benimkide yükselir 2 gibi alıcam sonucuAmin canim amin. Cok teşekkürler.
Degerlerim aslinda yuksel degildi.
10.gun 144
13.gun 427
17.gun 1895
Senin degerin maşallah daha yuksek
Amin canim amin. Insllh hayirlisi ile seninkide guzel yükselir bu mubarek gunde. Haber ver canimkişiye göre degisiyo değerler seninkide çok güzel ilerlemiş bugün ikinci kez kan verdim ınsaalah benimkide yükselir 2 gibi alıcam sonucu
Haber veririm canimAmin canim amin. Insllh hayirlisi ile seninkide guzel yükselir bu mubarek gunde. Haber ver canim
Transverin hayırlı uğurlu olsun pozitif ol her zaman güzel enerji çek kendineBenim de trasnfer gunum geldii heyecanliyim en son 2 sene once transfer yaptrmistim ve oturup sonuc beklemistm negatiftiama dunku aglama krizim gecti bugun gayet pozitifim burayi okumak mutlu ediyo tesekkurlerr
Benim de trasnfer gunum geldii heyecanliyim en son 2 sene once transfer yaptrmistim ve oturup sonuc beklemistm negatiftiama dunku aglama krizim gecti bugun gayet pozitifim burayi okumak mutlu ediyo tesekkurlerr
6.gune 2 tane kaldi ikisi de iyi kalite diil anladgm kadariyla bi de 3.denemem oldugu icin 2sini de transfer edicekler..gercekten kalite onemli ama kismet noktasi da bir gercek.Allah nasip eder insallah mubarek bir gune denk geldi kendimi o sekilde motive etmeye calisicam:)Allah yardımcın olsun canım ❤ Hiç hiç korkma. İnşallah güzel haberler verirsin. Kaç embriyo transfer edilecek?
6.gune 2 tane kaldi ikisi de iyi kalite diil anladgm kadariyla bi de 3.denemem oldugu icin 2sini de transfer edicekler..gercekten kalite onemli ama kismet noktasi da bir gercek.Allah nasip eder insallah mubarek bir gune denk geldi kendimi o sekilde motive etmeye calisicam:)
Çıktım kızlarOdadayım şimdi. Doktorum gayet güzel geçtiğini söyledi, şükürler olsun
Canim değerim 354.33 doktor 10 gun sonra keseyi görmeye gel dedi cokkkk mutluyum allahım herkese nasip eder inşaallahAmin canim amin. Insllh hayirlisi ile seninkide guzel yükselir bu mubarek gunde. Haber ver canim
Normal ben de yasiyorumAdet olacakmışım gibi ağrım var benimBu normal mi kızlar?
Benimde transferin 8.gunu bugün bendede adet agrisi var çok korkuyorum. İdrar testi yapmamak icin zor tutuyorum kendimiAdet olacakmışım gibi ağrım var benimBu normal mi kızlar?
Adet agrisi gibi olup pozitifi alan çok var canim hiç canını sıkma pozifif ol bebegini düşünAdet olacakmışım gibi ağrım var benimBu normal mi kızlar?
Ben 8 ci gun idrarda pozitif görmüştüm inşaallah sende görürsünBenimde transferin 8.gunu bugün bendede adet agrisi var çok korkuyorum. İdrar testi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?