evet okudum mesajını çok sevindim gerçekten insana umut oluyor Burada yazılanlarBen 8 ci gun idrarda pozitif görmüştüm inşaallah sende görürsün
Bende çok korkuyordum ablam sabahın erken saatinde kaldırdı zorla yaptırdıevet okudum mesajını çok sevindim gerçekten insana umut oluyor Burada yazılanlarBen de yapmak istiyorum ama ya çıkmazsa diye Korkuyorum
Normal ben de yasiyorum
Benimde transferin 8.gunu bugün bendede adet agrisi var çok korkuyorum. İdrar testi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
Adet agrisi gibi olup pozitifi alan çok var canim hiç canını sıkma pozifif ol bebegini düşün
O zaman hiç stres yapma canim ilk günler birazcık oluyo transverden dolayı sonra geçiyor bol bol dua edin güzel düşünün güzel enerji çekin kendinize ben ilk tedavide Olumsuz dum negatif oldu ikincisinde hep pozitif düşündüm allahıma şükürler olsun pozitifi gördüm allahım herkese gostersin pozitifiTransferim dün gerçekleşti. Bu kadar erkenden ağrı falan hissedince canım sıkıldı biraz. Umarım dediğin gibi olur D Derinimmmustafam
12. gün gelmeden İdrar sonucunuda kan sonucunuda öğrenmişsin maşallah ne güzelBende çok korkuyordum ablam sabahın erken saatinde kaldırdı zorla yaptırdışimdi iyki yaptırmış diyorum sonrada kan değerini öğrendik pozitif ol canim guzel düşün bol bol dua et
Amin inşaallah canim12. gün gelmeden İdrar sonucunuda kan sonucunuda öğrenmişsin maşallah ne güzelRabbim bizlerin de yüzünü güldürür inşallah ❤
O zaman hiç stres yapma canim ilk günler birazcık oluyo transverden dolayı sonra geçiyor bol bol dua edin güzel düşünün güzel enerji çekin kendinize ben ilk tedavide Olumsuz dum negatif oldu ikincisinde hep pozitif düşündüm allahıma şükürler olsun pozitifi gördüm allahım herkese gostersin pozitifi
Kacinci gun yaptin. Beta hcg baktirdin mi canim kac cikti?Bende çok korkuyordum ablam sabahın erken saatinde kaldırdı zorla yaptırdışimdi iyki yaptırmış diyorum sonrada kan değerini öğrendik pozitif ol canim guzel düşün bol bol dua et
MaşallahCanim değerim 354.33 doktor 10 gun sonra keseyi görmeye gel dedi cokkkk mutluyum allahım herkese nasip eder inşaallah
Benim dr um uc kere kan tahlili istedi. Dun duyduk kalp atislarini tam 6+1di. Yani transferin 26.gunune denk geldi . ınsllh saglicakla sizde duyarsinizbir şey sormak istiyorum kaçıncı günde kalp atışını duydun bebeklerinin benim de çok yeni 11. Gün 434 çıktı ve iki embriyo transfer edildi. Korkuyorum inanamıyorum şaka gibi geliyor sanırım Kalp atışını duyana kadar böyle hissedicamzameboz
Gebe kalan arkadaşlarım tebrik ederim.Bu mübarek günde bizler için de dua edin. Bende de adet sancıları gibi ağrılar oluyor korkuyorum. Her ay olan benzer belirtiler gibi sanki. yine olmadı mı acaba diye çok korkuyorum
Benim dr um uc kere kan tahlili istedi. Dun duyduk kalp atislarini tam 6+1di. Yani transferin 26.gunune denk geldi . ınsllh saglicakla sizde duyarsiniz
Amin cok teşekkürlerGözün aydın olsun ❤
8 ci gün yaptırdım 118.19 çıktı bugünde 10 cu gündü 354.33 çıktı doktor 10 gun sonra keseyi görmeye gel dediKacinci gun yaptin. Beta hcg baktirdin mi canim kac cikti?
Amin cok teşekkürlerRabbim tez zamanda size de.nasip etsin. Hepiniz duamdasiniz. Hayirli kandiller ❤❤
Amin amin inşaallah canimMaşallahcanim cok guzel. Kalp atislarini da duyarsınız saglicakla insallah
Ben adet döneminde ne yaşarsam onu yaşadım göğüslerim adetden 1 hafta önce agrimaya başlardı bundada aynısını yaşadım hiç sıkıntı etme canim pozitif olGebe kalan arkadaşlarım tebrik ederim.Bu mübarek günde bizler için de dua edin. Bende de adet sancıları gibi ağrılar oluyor korkuyorum. Her ay olan benzer belirtiler gibi sanki. yine olmadı mı acaba diye çok korkuyorum
Çin takvimi diye bişey var benim bütün arkadaşlarımınki doğru çıktı cinsiyetini öğreniyorum sende bak istersen benim kız görünüyoMaşallahcanim cok guzel. Kalp atislarini da duyarsınız saglicakla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?