2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

evet okudum mesajını çok sevindim gerçekten insana umut oluyor Burada yazılanlarBen de yapmak istiyorum ama ya çıkmazsa diye Korkuyorum
Bende çok korkuyordum ablam sabahın erken saatinde kaldırdı zorla yaptırdı şimdi iyki yaptırmış diyorum sonrada kan değerini öğrendik pozitif ol canim guzel düşün bol bol dua et

Normal ben de yasiyorum
Benimde transferin 8.gunu bugün bendede adet agrisi var çok korkuyorum. İdrar testi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
Adet agrisi gibi olup pozitifi alan çok var canim hiç canını sıkma pozifif ol bebegini düşün

Transferim dün gerçekleşti. Bu kadar erkenden ağrı falan hissedince canım sıkıldı biraz. Umarım dediğin gibi olur D Derinimmmustafam

Transferim dün gerçekleşti. Bu kadar erkenden ağrı falan hissedince canım sıkıldı biraz. Umarım dediğin gibi olur D Derinimmmustafam
O zaman hiç stres yapma canim ilk günler birazcık oluyo transverden dolayı sonra geçiyor bol bol dua edin güzel düşünün güzel enerji çekin kendinize ben ilk tedavide Olumsuz dum negatif oldu ikincisinde hep pozitif düşündüm allahıma şükürler olsun pozitifi gördüm allahım herkese gostersin pozitifi

Bende çok korkuyordum ablam sabahın erken saatinde kaldırdı zorla yaptırdı şimdi iyki yaptırmış diyorum sonrada kan değerini öğrendik pozitif ol canim guzel düşün bol bol dua et
12. gün gelmeden İdrar sonucunuda kan sonucunuda öğrenmişsin maşallah ne güzel Rabbim bizlerin de yüzünü güldürür inşallah

İnşallah camım, inşallah hepimiz mutlu oluruz süreç sonunda

Transferim gerceklestiii cok rahat gecti sukur:) kaliteleri sorma gafletinde bulundm 4cc ve 3cc imis..ama hemen burda bir arastirma yaptm ikisiyle de hamile kalan var.dua etmek lazm ol der oluverir elden baska gelen bisi yok hepimize bol sanss:)

Gebe kalan arkadaşlarım tebrik ederim.Bu mübarek günde bizler için de dua edin. Bende de adet sancıları gibi ağrılar oluyor korkuyorum. Her ay olan benzer belirtiler gibi sanki. yine olmadı mı acaba diye çok korkuyorum

Benim dr um uc kere kan tahlili istedi. Dun duyduk kalp atislarini tam 6+1di. Yani transferin 26.gunune denk geldi . ınsllh saglicakla sizde duyarsiniz

Aynısını ben de yaşıyorum arkadaşım. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez.

Ben adet döneminde ne yaşarsam onu yaşadım göğüslerim adetden 1 hafta önce agrimaya başlardı bundada aynısını yaşadım hiç sıkıntı etme canim pozitif ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…