- 28 Mart 2019
- 169
- 115
- 33
- 39
Cok sevindim hayirli olsun şimdiden. Saglikla kucagina al insallah.8 ci gün yaptırdım 118.19 çıktı bugünde 10 cu gündü 354.33 çıktı doktor 10 gun sonra keseyi görmeye gel dedi
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsinCok sevindim hayirli olsun şimdiden. Saglikla kucagina al insallah.
Masalah Canım ne guzel mutluluk dimi sizin yazdiklariniz okuyunca gecirdigim süreç aklıma geldi once pozitif sonra kalp atışı sonra cinsiyet sonra tekerlemeler sonra büyük kavuşma rabbim hepimize yaşatsın bu mübarek günde dua edelim birbirimize Allah büyüktür8 ci gün yaptırdım 118.19 çıktı bugünde 10 cu gündü 354.33 çıktı doktor 10 gun sonra keseyi görmeye gel dedi
Masalah Canım ne guzel mutluluk dimi sizin yazdiklariniz okuyunca gecirdigim süreç aklıma geldi once pozitif sonra kalp atışı sonra cinsiyet sonra ttekmeleme sonra büyük kavuşma rabbim hepimize yaşatsın bu mübarek günde dua edelim birbirimize Allah büyüktür
Aynı tarihlerde transfer olmuşuz sanırımBenim dr um uc kere kan tahlili istedi. Dun duyduk kalp atislarini tam 6+1di. Yani transferin 26.gunune denk geldi . ınsllh saglicakla sizde duyarsiniz
Çok güzel mutluluk senin nasıl canimMasalah Canım ne guzel mutluluk dimi sizin yazdiklariniz okuyunca gecirdigim süreç aklıma geldi once pozitif sonra kalp atışı sonra cinsiyet sonra tekerlemeler sonra büyük kavuşma rabbim hepimize yaşatsın bu mübarek günde dua edelim birbirimize Allah büyüktür
Kaçıncı günün canım kac embrio kaç trasferGebe kalan arkadaşlarım tebrik ederim.Bu mübarek günde bizler için de dua edin. Bende de adet sancıları gibi ağrılar oluyor korkuyorum. Her ay olan benzer belirtiler gibi sanki. yine olmadı mı acaba diye çok korkuyorum
Amin insallh canım ne durumdasinYaa ne güzelHerkes müjdeli haberler alıyor. Maşallah Darısı bizim gibi sonuç bekleyenlerin başına
Amin insallh canım ne durumdasin
Canım benim sıkıntı yapma tutunmaya calisiyor oyuzden bu ağrılar korkma 5.gun embriyosu 48 saatte tutunuyormus oyuzden agrilarinSabahtan beri adet ağrısı yaşıyorum ama biraz hafifledi gibi. O yüzden moralim bozuldu birazTutunmadıysa bu kadar erkenden belli olur mu ki?
Canım benim sıkıntı yapma tutunmaya calisiyor oyuzden bu ağrılar korkma 5.gun embriyosu 48 saatte tutunuyormus oyuzden agrilarin
Teşekkür ediyorum canım Keseyi de aynı gün mü gördünüzBenim dr um uc kere kan tahlili istedi. Dun duyduk kalp atislarini tam 6+1di. Yani transferin 26.gunune denk geldi . ınsllh saglicakla sizde duyarsiniz
Canım benim benim ilk gebelikde oldu bunlar güzel şeyler tutunuyor da biraz annelerini yoruyorlar sen dua et bugün kandil hepimizin duaları kabul olur insallhYaaaİnşallah öyledir Şu anda bana büyük bir umut verdin, Allah razı olsun ❤
Sabahtan beri adet ağrısı yaşıyorum ama biraz hafifledi gibi. O yüzden moralim bozuldu birazTutunmadıysa bu kadar erkenden belli olur mu ki?
6 martti benim transferim.Evet vajinal bakti oyle gozuktu. Allahim isteyen herkese nasipetsinAynı tarihlerde transfer olmuşuz sanırım
5 marttı
Bende Cumartesi gitcem inş
Vajinal mi baktı doktor
Gebe kalan arkadaşlarım tebrik ederim.Bu mübarek günde bizler için de dua edin. Bende de adet sancıları gibi ağrılar oluyor korkuyorum. Her ay olan benzer belirtiler gibi sanki. yine olmadı mı acaba diye çok korkuyorum
Evet keseyi ve kalbi ilk muayenede dun gordukTeşekkür ediyorum canım Keseyi de aynı gün mü gördünüz
Evet keseyi ve kalbi ilk muayenede dun gorduk3gun embriyosuydular adete gore ben daha kucuk hesaplamistim ama hemsire hanim iki gun daha buyuk hesapladi. Vajinal bakti dr,karindan kalp atisi duyalmizdi sanirim minikler canim
Allah razi olsun. Insallah hayirlisiyla kucagina alirsin canim.Korkma canım bütün vücudun şu anda sadece oraya odaklı. Bende adet olacağımı zannettim ama pozitifi gördüm. Bu mübarek günde hepimiz dua edelim Arkadaşa yazdığımı aynısını sana da yazıyorum :) Bu stres hiç bitmiyor canım bende şimdi kese görünecek mi kalp atışı duyulacakmı bunlar başladı. Rabbim sana bebeklerini bağışlasın sıkı sıkı tutunsunlar. Rahat ol diyeceğim ama bu süreç de başlı başına bir stres. Nar suyunu ihmal etme birde ben her sabah iki haşlanmış yumurta Yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?