2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

8 ci gün yaptırdım 118.19 çıktı bugünde 10 cu gündü 354.33 çıktı doktor 10 gun sonra keseyi görmeye gel dedi
Masalah Canım ne guzel mutluluk dimi sizin yazdiklariniz okuyunca gecirdigim süreç aklıma geldi once pozitif sonra kalp atışı sonra cinsiyet sonra tekerlemeler sonra büyük kavuşma rabbim hepimize yaşatsın bu mübarek günde dua edelim birbirimize Allah büyüktür

Çok güzel mutluluk senin nasıl canim

Kaçıncı günün canım kac embrio kaç trasfer

Canım benim sıkıntı yapma tutunmaya calisiyor oyuzden bu ağrılar korkma 5.gun embriyosu 48 saatte tutunuyormus oyuzden agrilarin

Yaaa İnşallah öyledir Şu anda bana büyük bir umut verdin, Allah razı olsun

Sabahtan beri adet ağrısı yaşıyorum ama biraz hafifledi gibi. O yüzden moralim bozuldu biraz Tutunmadıysa bu kadar erkenden belli olur mu ki?

Sakin ol benim adetime 1 gün kala lekelenme oldu yok tutmadı dedim ama tutunmuşlar. Bu stres hiç bitmiyor canım bende şimdi kese görünecek mi kalp atışı duyulacakmı bunlar başladı. Rabbim sana bebeklerini bağışlasın sıkı sıkı tutunsunlar. Rahat ol diyeceğim ama bu süreç de başlı başına bir stres. Nar suyunu ihmal etme birde ben her sabah iki haşlanmış yumurta Yedim. Sana dediğim gibi bebeklerimiz için burada seninle daha fikir alışverişi yapacağız şimdiden hazırlıklı ol birbirimizi unutmayalım

Aynı tarihlerde transfer olmuşuz sanırım
5 marttı
Bende Cumartesi gitcem inş
Vajinal mi baktı doktor
6 martti benim transferim.Evet vajinal bakti oyle gozuktu. Allahim isteyen herkese nasipetsin

Korkma canım bütün vücudun şu anda sadece oraya odaklı. Bende adet olacağımı zannettim ama pozitifi gördüm. Bu mübarek günde hepimiz dua edelim Arkadaşa yazdığımı aynısını sana da yazıyorum :) Bu stres hiç bitmiyor canım bende şimdi kese görünecek mi kalp atışı duyulacakmı bunlar başladı. Rabbim sana bebeklerini bağışlasın sıkı sıkı tutunsunlar. Rahat ol diyeceğim ama bu süreç de başlı başına bir stres. Nar suyunu ihmal etme birde ben her sabah iki haşlanmış yumurta Yedim

Teşekkür ediyorum canım Keseyi de aynı gün mü gördünüz
Evet keseyi ve kalbi ilk muayenede dun gorduk 3gun embriyosuydular adete gore ben daha kucuk hesaplamistim ama hemsire hanim iki gun daha buyuk hesapladi. Vajinal bakti dr,karindan kalp atisi duyalmizdi sanirim minikler canim

Evet keseyi ve kalbi ilk muayenede dun gorduk 3gun embriyosuydular adete gore ben daha kucuk hesaplamistim ama hemsire hanim iki gun daha buyuk hesapladi. Vajinal bakti dr,karindan kalp atisi duyalmizdi sanirim minikler canim

Ayy ne büyük mutluluk. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma çok daha stresliymiş bu bekleyiş

Arkadaslar benim dun yumurta toplama.islemim vardi 15 tane yumurta topladilar 2 ay sonra tarnsfer olacak donduracaklar. Fakat ben dunden beri hic iyi degilim kusma vardi o gecti fakat asiri derecede siskinligim var gaz sqncim var patlayacak gibiyim bu normal mi ne zaman gecer benim gibi olan var mi hastaneye gitmeli miyim

Allah razi olsun. Insallah hayirlisiyla kucagina alirsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…