- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Canım benim benim ilk gebelikde oldu bunlar güzel şeyler tutunuyor da biraz annelerini yoruyorlar sen dua et bugün kandil hepimizin duaları kabul olur insallh
Sakin ol benim adetime 1 gün kala lekelenme oldu yok tutmadı dedim ama tutunmuşlar. Bu stres hiç bitmiyor canım bende şimdi kese görünecek mi kalp atışı duyulacakmı bunlar başladı. Rabbim sana bebeklerini bağışlasın sıkı sıkı tutunsunlar. Rahat ol diyeceğim ama bu süreç de başlı başına bir stres. Nar suyunu ihmal etme birde ben her sabah iki haşlanmış yumurta Yedim. Sana dediğim gibi bebeklerimiz için burada seninle daha fikir alışverişi yapacağız şimdiden hazırlıklı ol birbirimizi unutmayalım
6.gunum 2. Transferim tek embriyo verildi. Az embriyom olustu benim. Dusuk over rezerve var.Kaçıncı günün canım kac embrio kaç trasfer
Evet canimTest günün 8 nisanmi
Senle aynı gün benimde 8 nisan
Insallah hayirli guzel haberler alirizSenle aynı gün benimde 8 nisan
Pek belirtim yok. Kasik agrisi var sadece ozellikle sagda yumurtaliklarimin oldugu bolgede. Onun disinda bi sikayetim yok. Sende ne belirtiler var:)Insallg canım belirtilerde neler var
Bendede bel agrisi varPek belirtim yok. Kasik agrisi var sadece ozellikle sagda yumurtaliklarimin oldugu bolgede. Onun disinda bi sikayetim yok. Sende ne belirtiler var:)
Transferi olan arkadaslar hayirli olsun transferleriniz guzel haberlerinizi alalim hepinizin.bir de merak ettim arkadaslar simdi bu topikte kac kisi suan transferini olup sonuc bekliyor?kac kisi transfere hazirlaniyorm kimler hamile?okumaya calistim tum sayfalari ama tutamadim aklimda.merak ettim
İçim bi hoş oldu hamile diye yazılınca
Sizden de guzel haberler alicaz insallah canim
Canım ben beklemedeyim 27 MARTTA transfer oldum 8 nisanda test gunumTransferi olan arkadaslar hayirli olsun transferleriniz guzel haberlerinizi alalim hepinizin.bir de merak ettim arkadaslar simdi bu topikte kac kisi suan transferini olup sonuc bekliyor?kac kisi transfere hazirlaniyorm kimler hamile?okumaya calistim tum sayfalari ama tutamadim aklimda.merak ettim
Amin insallhBir gün biz de o kelimeyi kullanır, o duyguyu tadarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?