2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Canım benim benim ilk gebelikde oldu bunlar güzel şeyler tutunuyor da biraz annelerini yoruyorlar sen dua et bugün kandil hepimizin duaları kabul olur insallh

İnşallah canımmm İnşallah benimle kalırlar Hepimizin gönlünden geçenler kabul olsun

Ne güzel şeyler yazmışsın İnşallah benimki de olumlu sonuçlanır da devamındaki süreci de beraber atlatırız Nar suyunu ben bırakmıştım nasılsa transfer oldu diye Doktorum da hiçbir şey söylemedi yemek konusunda. İnternetten okuduklarımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ben de yiyorum yumurta her sabah, bugün başladım Onun yanında çiğ badem, fındık, ananas, kuru kayısı falan işte

Transferi olan arkadaslar hayirli olsun transferleriniz guzel haberlerinizi alalim hepinizin.bir de merak ettim arkadaslar simdi bu topikte kac kisi suan transferini olup sonuc bekliyor?kac kisi transfere hazirlaniyorm kimler hamile?okumaya calistim tum sayfalari ama tutamadim aklimda.merak ettim

Ben
A Asiman71
E eda5

Biz transfer olduk, gün sayıyoruz

D Derinimmmustafam arkadaşımız hamile

Aklımda kalanlar bunlar

Canım ben beklemedeyim 27 MARTTA transfer oldum 8 nisanda test gunum

Kizlar hepinize hayirli kandiller diliyorum.
18 maryta transferim olmustu. Ilk testte hamileyim diye cok sevindim ama sevincim yarim kaldi.
10.gun 100
12.gun 165
14.gun 268
Durumum pek iyi gitmiyor.
Dis gebelik yada kimyasal olabilir dedi dr um. Cuma gunu yeniden kan vericem ve ona gore karar vericek.
Bu mubarek gecede dualariniza benide katarsaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…