2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

İnşallah her şey yoluna girer ve güzel sonuçlar alırsın. Dualarım seninle

Bu mübarek gecede hepimiz dua edelim. Güzel haberlerle geleceksin Allah’ın izniyle sen hamilelik haberini bende kese ve kalp atışlarını dinlemiş olmayı temenni ediyorum aynı günde alacağımızı düşünüyorum

Amin amin amin inşallah canım

Ben hala içmeye devam ediyorum nar suyunu.

Canım dualarimiz seninle❤❤

Bazen sonlara doğru değerleri yukselenler oldu çoğu arkadaşın güzel düşün üzme kendini güzel haberler alıcaz sendende allahimin izniyle

Canım dualarimiz seninle❤❤
Bazen sonlara doğru değerleri yukselenler oldu çoğu arkadaşın güzel düşün üzme kendini güzel haberler alıcaz sendende allahimin izniyle

Insallah kizlar yaa. Hayirli saglikli evlat olacaksa rabbim versin diyorum.

Tup bebek surecinde olan, olmayan nerde varsa. Rabbimize hayirli kul, Peygamberimize layik ummet olacak evlatlar nasip olsun hepimize insallah.

Doktorun bu konuda bir şey söyledi mi ya da herhangi bir araştırma yaptın mı? Transferden sonra ne gibi bir faydası varmış?

Doktorum bir şey demedi ama tutunmaya yardımcı oluyor diye okudum rahim kalınlığının Önemi var bebeğin tutunmasında nar suyu d rahim kalınlığına yardımcı. Maydanoz dereotu yasak bınu da saraçoğlundan dinledim.

Merhabalar ben Mart ayı adetimle başlıcaktım ama gecikmem oldu hemde 6 gün Geçtikçe stres yapıyorum Dr test yaptır dedi evde idrardan yaptım yok kanda vermek istemiyorum napsamda getirsem bu adeti

Merhabalar ben Mart ayı adetimle başlıcaktım ama gecikmem oldu hemde 6 gün Geçtikçe stres yapıyorum Dr test yaptır dedi evde idrardan yaptım yok kanda vermek istemiyorum napsamda getirsem bu adeti
Mrb benimde 9 gün gecikmişti adetim doktorum beta istedi negatif verince tarlusal yazdı iki gün kullandım adet oldum şu an tedavi aşamasındayız

Anladım canım, sağ ol Maydanozu ben de duymuştum

Aynısı benim başıma da geldi. İdrarda da kanda da negatif çıkınca tarlusal kullanmıştım.

Transfer sonrasi 1.sabahtan gunaydin:) her sabah 1 kuru kayisi yiyp ustune su icicem kabizlik olmasin diye.gecem de guzel gecti.cuma calismaya baslicam 2 gun evde keyifff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…