- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Kizlar hepinize hayirli kandiller diliyorum.
18 maryta transferim olmustu. Ilk testte hamileyim diye cok sevindim ama sevincim yarim kaldi.
10.gun 100
12.gun 165
14.gun 268
Durumum pek iyi gitmiyor.
Dis gebelik yada kimyasal olabilir dedi dr um. Cuma gunu yeniden kan vericem ve ona gore karar vericek.
Bu mubarek gecede dualariniza benide katarsaniz cok sevinirim
Bu mübarek gecede hepimiz dua edelim. Güzel haberlerle geleceksin Allah’ın izniyle sen hamilelik haberini bende kese ve kalp atışlarını dinlemiş olmayı temenni ediyorum aynı günde alacağımızı düşünüyorum
İnşallah canımmmİnşallah benimle kalırlar Hepimizin gönlünden geçenler kabul olsun ❤
Ne güzel şeyler yazmışsınİnşallah benimki de olumlu sonuçlanır da devamındaki süreci de beraber atlatırız Nar suyunu ben bırakmıştım nasılsa transfer oldu diye Doktorum da hiçbir şey söylemedi yemek konusunda. İnternetten okuduklarımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ben de yiyorum yumurta her sabah, bugün başladım Onun yanında çiğ badem, fındık, ananas, kuru kayısı falan işte
Ben hala içmeye devam ediyorum nar suyunu.
Amin insallahİnşallah her şey yoluna girer ve güzel sonuçlar alırsın. Dualarım seninle
Canım dualarimiz seninle❤❤Kizlar hepinize hayirli kandiller diliyorum.
18 maryta transferim olmustu. Ilk testte hamileyim diye cok sevindim ama sevincim yarim kaldi.
10.gun 100
12.gun 165
14.gun 268
Dis gebelik yada kimyasal olabilir dedi dr um. Cuma gunu yeniden kan vericem ve ona gore karar vericek.
Amin inşaallah bu güzel günde dualarimdasinizBir gün biz de o kelimeyi kullanır, o duyguyu tadarız inşallah
Bazen sonlara doğru değerleri yukselenler oldu çoğu arkadaşın güzel düşün üzme kendini güzel haberler alıcaz sendende allahimin izniyleKizlar hepinize hayirli kandiller diliyorum.
10.gun 100
12.gun 165
14.gun 268
Canım dualarimiz seninle❤❤
Bazen sonlara doğru değerleri yukselenler oldu çoğu arkadaşın güzel düşün üzme kendini güzel haberler alıcaz sendende allahimin izniyle
Doktorun bu konuda bir şey söyledi mi ya da herhangi bir araştırma yaptın mı? Transferden sonra ne gibi bir faydası varmış?
Beklemenin mukafatini al insallah canim hayirlisiyla.guzel haber ver bizlere 8 nisandaCanım ben beklemedeyim 27 MARTTA transfer oldum 8 nisanda test gunum
Amin canım ınsallh ınsallhBeklemenin mukafatini al insallah canim hayirlisiyla.guzel haber ver bizlere 8 nisanda
Mrb benimde 9 gün gecikmişti adetim doktorum beta istedi negatif verince tarlusal yazdı iki gün kullandım adet oldum şu an tedavi aşamasındayızMerhabalar ben Mart ayı adetimle başlıcaktım ama gecikmem oldu hemde 6 gün Geçtikçe stres yapıyorum Dr test yaptır dedi evde idrardan yaptım yok kanda vermek istemiyorum napsamda getirsem bu adeti
Allah razi olsun. Sizlerde benim dualarimdasinizGüzel düşün nazlı demekki senin fındık. Hayırlı haberler alacaksın bu mübarek günde dualarım seninleEnisaE
Doktorum bir şey demedi ama tutunmaya yardımcı oluyor diye okudum rahim kalınlığının Önemi var bebeğin tutunmasında nar suyu d rahim kalınlığına yardımcı. Maydanoz dereotu yasak bınu da saraçoğlundan dinledim.
Merhabalar ben Mart ayı adetimle başlıcaktım ama gecikmem oldu hemde 6 gün Geçtikçe stres yapıyorum Dr test yaptır dedi evde idrardan yaptım yok kanda vermek istemiyorum napsamda getirsem bu adeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?