2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Transfer sonrasi 1.sabahtan gunaydin:) her sabah 1 kuru kayisi yiyp ustune su icicem kabizlik olmasin diye.gecem de guzel gecti.cuma calismaya baslicam 2 gun evde keyifff

Günaydın canım Benim de 2. günüm. Aynı yöntemi ben de uyguluyorum, işe yarıyor Bu hafta için tamamen rapor aldım ben

Günaydın canım Benim de 2. günüm. Aynı yöntemi ben de uyguluyorum, işe yarıyor Bu hafta için tamamen rapor aldım ben

Benim daha onceden yasadgim 1 kimyasal gebelik var 2016 araliktaydi.o embriyo 5ab idi sanirim.sonra 2017de martta yine denedk kaliteleri iyi diil ama transfer edelim dediler amerikandaydi o zaman beklentim dusuktu epey zaten negatif oldu.smdi de kalitelere kafayi taktim(4cc ve 3cc) kadinlar klubunde kalite arastirip duruyorum biri dur desin

Ben kalitelerini bilmiyorum ki Bence öyle şeylere takılma. Çok iyi kalitede olur, tutmaz; düşük kalitede olur, tutar. Allah bilir orasını Güzel düşünelim, güzel olsun inşallah

Canim rahat ol benim de o sekilde olmustu. 10 gun evde davul gibi gezdim. E2 degerim cok yukseldigi icin transferi yapmamisti. Dondurulmustu.

Benim de bugun transferin 8. Gunu. Dun idrar tahlilinde silik pozitif cikinca kan verdim beta hcg 47.75 cikti. Doktorum 2gunde bir tekrarlamami istedi

Kızlar, doktorunuz duş konusunda ne önerdi transferden sonra? Hemen duş aldınız mı yoksa 1-2 gün beklediniz mi?

çok şükür bugün geldi benimde adetim yarın randevum var başlıyoruz transfer hazırlığına Allah’ın izniyle

Hadi gözün aydın. Rabbim kolaylık versin

Canım bana 3 gün sonra ayakta düş al dedi çok sıcak olmıycak su cok-da kalmıycak dusta

Bilgilendirme notu verdi orada ayakta ve ilik dus yapabilirsiniz yaziyordu. Ama ben 3 gun yapmadim.

Teşekkür ederim kızlar. Ben bekleyeyim o zaman.

Çok soru sordum canım ama transfer gününüde sayarsan 8. Gununmuydu bide test hangisi erkn gebwlikmi normal testmidi
Canim transfer gunu haric 7. gunde normal gebelik testi yaptim. Silik cizgi cikti ardindan bir de erken gebelik testi yaptim o da aynısı cikinca kan verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…