- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Transfer sonrasi 1.sabahtan gunaydin:) her sabah 1 kuru kayisi yiyp ustune su icicem kabizlik olmasin diye.gecem de guzel gecti.cuma calismaya baslicam 2 gun evde keyifff
Günaydın canımBenim de 2. günüm. Aynı yöntemi ben de uyguluyorum, işe yarıyor Bu hafta için tamamen rapor aldım ben
Benim 2 denemem den bir tane kızım var şu an üç buçuk yaşında kardeş için dondurulmuşlarla deneyeceğizÇok güzel mutluluk senin nasıl canim
Benim daha onceden yasadgim 1 kimyasal gebelik var 2016 araliktaydi.o embriyo 5ab idi sanirim.sonra 2017de martta yine denedk kaliteleri iyi diil ama transfer edelim dediler amerikandaydi o zaman beklentim dusuktu epey zaten negatif oldu.smdi de kalitelere kafayi taktim(4cc ve 3cc) kadinlar klubunde kalite arastirip duruyorum biri dur desin
Hayirli olsun simdiden. Guzel sonuclar gelsin insallahTransfer sonrasi 1.sabahtan gunaydin:) her sabah 1 kuru kayisi yiyp ustune su icicem kabizlik olmasin diye.gecem de guzel gecti.cuma calismaya baslicam 2 gun evde keyifff
Uzun ara verip dondurulmuslarla denemek çok daha iyiymiş benim arkadaşım öyle hamile kaldı hayırlısı olsun inşaallah pozitifi görürsün sendeBenim 2 denemem den bir tane kızım var şu an üç buçuk yaşında kardeş için dondurulmuşlarla deneyeceğiz
Canim rahat ol benim de o sekilde olmustu. 10 gun evde davul gibi gezdim. E2 degerim cok yukseldigi icin transferi yapmamisti. Dondurulmustu.Arkadaslar benim dun yumurta toplama.islemim vardi 15 tane yumurta topladilar 2 ay sonra tarnsfer olacak donduracaklar. Fakat ben dunden beri hic iyi degilim kusma vardi o gecti fakat asiri derecede siskinligim var gaz sqncim var patlayacak gibiyim bu normal mi ne zaman gecer benim gibi olan var mi hastaneye gitmeli miyim
Benim de bugun transferin 8. Gunu. Dun idrar tahlilinde silik pozitif cikinca kan verdim beta hcg 47.75 cikti. Doktorum 2gunde bir tekrarlamami istediTransferi olan arkadaslar hayirli olsun transferleriniz guzel haberlerinizi alalim hepinizin.bir de merak ettim arkadaslar simdi bu topikte kac kisi suan transferini olup sonuc bekliyor?kac kisi transfere hazirlaniyorm kimler hamile?okumaya calistim tum sayfalari ama tutamadim aklimda.merak ettim
çok şükür bugün geldi benimde adetim yarın randevum var başlıyoruz transfer hazırlığına Allah’ın izniyleAynısı benim başıma da geldi. İdrarda da kanda da negatif çıkınca tarlusal kullanmıştım.
Canım bi belirtin varmıydı bu arada gözüm aydin rabbim tamamına erdirsin kaçıncı gün kac embrioduBenim de bugun transferin 8. Gunu. Dun idrar tahlilinde silik pozitif cikinca kan verdim beta hcg 47.75 cikti. Doktorum 2gunde bir tekrarlamami istedi
Canım bana 3 gün sonra ayakta düş al dedi çok sıcak olmıycak su cok-da kalmıycak dustaKızlar, doktorunuz duş konusunda ne önerdi transferden sonra? Hemen duş aldınız mı yoksa 1-2 gün beklediniz mi?
Bilgilendirme notu verdi orada ayakta ve ilik dus yapabilirsiniz yaziyordu. Ama ben 3 gun yapmadim.Kızlar, doktorunuz duş konusunda ne önerdi transferden sonra? Hemen duş aldınız mı yoksa 1-2 gün beklediniz mi?
Amin canim hepimizin. Canim hala devam eden bel ve kasik agrisi var. Bir de gazim oluyor. 5. Gun embriyosuyduCanım bi belirtin varmıydı bu arada gözüm aydin rabbim tamamına erdirsin kaçıncı gün kac embriodu
Kac tane transfer olduAmin canim hepimizin. Canim hala devam eden bel ve kasik agrisi var. Bir de gazim oluyor. 5. Gun embriyosuydu
Göğüslerde bi değişiklik oldumu canimAmin canim hepimizin. Canim hala devam eden bel ve kasik agrisi var. Bir de gazim oluyor. 5. Gun embriyosuydu
Yani bi dolgunluk var ama oyle agri filan yokGöğüslerde bi değişiklik oldumu canim
Çok soru sordum canım ama transfer gününüde sayarsan 8. Gununmuydu bide test hangisi erkn gebwlikmi normal testmidiYani bi dolgunluk var ama oyle agri filan yok
çok şükür bugün geldi benimde adetim yarın randevum var başlıyoruz transfer hazırlığına Allah’ın izniyle
Canım bana 3 gün sonra ayakta düş al dedi çok sıcak olmıycak su cok-da kalmıycak dusta
Bilgilendirme notu verdi orada ayakta ve ilik dus yapabilirsiniz yaziyordu. Ama ben 3 gun yapmadim.
Canim transfer gunu haric 7. gunde normal gebelik testi yaptim. Silik cizgi cikti ardindan bir de erken gebelik testi yaptim o da aynısı cikinca kan verdim.Çok soru sordum canım ama transfer gününüde sayarsan 8. Gununmuydu bide test hangisi erkn gebwlikmi normal testmidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?