2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Çok soru sordum canım ama transfer gününüde sayarsan 8. Gununmuydu bide test hangisi erkn gebwlikmi normal testmidi

Sen gününü bekleyemeyecek gibisin Az kaldı ama, inşallah pozitif çıkar

Kızlar şimdi benim dondurulmuş 8 emriyom var 2tanesi 6.gün donduruldu diğerleri 3. Gün transferde acaba Dr hangisini bana verir yani hangisi daha çok şanslı olur Dr. İşine karışmakta istemiyorum kendine çok güvenen bi Dr ama. Merakta etmiyor değilim bu konuyu ayrıca bu serum takviyesi de aklıma takılıyor dr a yarınki randevumda sormak istiyorum ama dr tatlı sert beni korkutuyor yani çekiniyorum böyle herşeyi danışmaya çok bilmiş gibi

Bence aklına takılanları sorabilirsin. Bilgi edinmek amaçlı danışabilirsin. Sonuçta emek veriyoruz, en iyisi olsun istiyoruz. Hem soru sormak, işine karışmak demek değil ki. Bence rahat ol

Bende adet oldum bugün .

Senin için hayırlı bir tedavi süreci olur umarım

Amin . Inşallah canım . Aslında gunumden 3 gün önce oldum bu sefer . Dün evinde temizledim ağır eşyalar kaldırdım ondan oldum gliba

ben de başladım rahmin hazırlanmasına ama ilaçlar beni çok etkiliyor
günde 3 tane estrofem
2 tane oskapar
1 tane deltacortril
1 corasprin
bir tane decavit kullanıyorum, oskapar ı ilk defa bugün vuruldum bi garp oldum ya
daha önceki tedavimde hibor kullanmıştı başka dr
ilaçlar çok yan etki yapan var mı benim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…