- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Çok soru sordum canım ama transfer gününüde sayarsan 8. Gununmuydu bide test hangisi erkn gebwlikmi normal testmidi
Ben de 4. Gunden baslamistim bakmayaSen gününü bekleyemeyecek gibisinAz kaldı ama, inşallah pozitif çıkar
2 gun sonra ayakta ve ilik suyla dus alabilirsin dedi banaKızlar, doktorunuz duş konusunda ne önerdi transferden sonra? Hemen duş aldınız mı yoksa 1-2 gün beklediniz mi?
2 gun sonra ayakta ve ilik suyla dus alabilirsin dedi bana
Ben de 4. Gunden baslamistim bakmayainsallah sonu guzel olur hepimiz icin
Insallh canım ya valla bekleyemiycem gibi ama baklmSen gününü bekleyemeyecek gibisinAz kaldı ama, inşallah pozitif çıkar
Ya baslarda zaten ongormustum cunku cok erkendi. Ama 6 ve 7. Gunden sonra artik poztif cikmali diye bi heyecan olmuyo degilBen o kadar cesaret edemem herhalde. Negatif çıkmasından korkarım çünkü. Sabretmeye kararlıyım
Tek embriomuydu canimYa baslarda zaten ongormustum cunku cok erkendi. Ama 6 ve 7. Gunden sonra artik poztif cikmali diye bi heyecan olmuyo degil
Yok iki embriyoTek embriomuydu canim
Canim peki bu sisiinlik sanci ne zaman gececek acabaCanim rahat ol benim de o sekilde olmustu. 10 gun evde davul gibi gezdim. E2 degerim cok yukseldigi icin transferi yapmamisti. Dondurulmustu.
5. Gün embriyosu mu 3. Mü canım?Yok iki embriyo
Canim benimki yaklasik bir hafta 10 gun icinde azalarak gecmisti. Nefes alamaz olmustum o siskinlikten. Sen rahat ol cok tuzlu yeme.Canim peki bu sisiinlik sanci ne zaman gececek acaba
çok şükür bugün geldi benimde adetim yarın randevum var başlıyoruz transfer hazırlığına Allah’ın izniyle
Hadi seninde gözün aydın Randevunu aldınmıBende adet oldum bugün .
Hadi seninde gözün aydın Randevunu aldınmı
Nerde Deniyorsun tüp bebeğini kaçıncı denemen hangi sebepten yaptırıyorsunuz tedaviniz hayırlı olsun umarım herşey gönlünüzce olurAradım geri dönüş yapacaklar bekliyorum
Kızlar şimdi benim dondurulmuş 8 emriyom var 2tanesi 6.gün donduruldu diğerleri 3. Gün transferde acaba Dr hangisini bana verir yani hangisi daha çok şanslı olur Dr. İşine karışmakta istemiyorum kendine çok güvenen bi Dr ama. Merakta etmiyor değilim bu konuyu ayrıca bu serum takviyesi de aklıma takılıyor dr a yarınki randevumda sormak istiyorum ama dr tatlı sert beni korkutuyor yani çekiniyorum böyle herşeyi danışmaya çok bilmiş gibi
Bende adet oldum bugün .
Bence aklına takılanları sorabilirsin. Bilgi edinmek amaçlı danışabilirsin. Sonuçta emek veriyoruz, en iyisi olsun istiyoruz. Hem soru sormak, işine karışmak demek değil ki. Bence rahat ol
Senin için hayırlı bir tedavi süreci olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?