2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Amin . Inşallah canım . Aslında gunumden 3 gün önce oldum bu sefer . Dün evinde temizledim ağır eşyalar kaldırdım ondan oldum gliba

Hmm olabilir canım. Ne güzel işte, bir an önce başlamış olacaksın

Ben de kullanıyorum oksapar. İğneyi vurunca kendimi cehennemin dibinde hissediyorum. Aşırı yakıyor

Benm transferim saat 5gbi oldugundan bu aksam dus yapma demsti.ertesi gun yani bugun yapabilirmisim.

Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım

vurduğun yer mi yanıyor?
benim dengem alt üst oldu resmen ya
iki saattir garip oldum,
işteyim eve gidebilseydim tansiyon falan mı çıktı acaba?

vurduğun yer mi yanıyor?
benim dengem alt üst oldu resmen ya
iki saattir garip oldum,
işteyim eve gidebilseydim tansiyon falan mı çıktı acaba?

Evet, 5-6 dakika cayır cayır yanıyor. Sonra rahatlıyorum. Onun dışında bir etkisi yok. Sana alerji falan mı yaptı acaba? Doktorunla bir konuş istersen.

Bir de sen iğneyi oturarak mı yoksa ayakta mı vuruyorsun P Prensescann ?
oturarak vurdum, bende yanma yapmadı
alerji olsa çok daha acillik vakalar olabilir miydi acaba?
bilemedim,
her verdiği ilaç beni kötü yapıyor sanki,estrofem mesela... o da dengemi şaşırttı
hibor da pıhtı önleyici ama hiç böyle olmamıştım

Daha fazla gecikmeden doktorunla bir konuş bence. Belki değiştirir ilaçlarını.

Daha fazla gecikmeden doktorunla bir konuş bence. Belki değiştirir ilaçlarını.
bir tane de bu gece yapacağım
dr um biliyor ama psikolojik dedi bir kısmı için,
ama oksapar hakkında henüz bir şey söylemedim,
sen i hiç bir ilaç rahatsız etmedi mi mesela?

bir tane de bu gece yapacağım
dr um biliyor ama psikolojik dedi bir kısmı için,
ama oksapar hakkında henüz bir şey söylemedim,
sen i hiç bir ilaç rahatsız etmedi mi mesela?

Yok canım. Şimdiye kadar bir sürü iğne ve ilaç kullandım. Hiçbirinde bir sıkıntı yaşamadım. Oksapar kaçlık seninki? Ben 4000’lik kullanıyorum. Sana dozajı falan fazla geldiyse. Psikolojik kısmına gelirsek; tedavi sürecinde kendini nasıl hissediyorsun? İlaçları falan kullanmak yoruyor ve sıkıyor mu seni?

alışma ihtimalimi düşünüyorum ama evde de yalnızım eşim şehir dışında

Bu süreçte insanın en büyük destekçisi eşi elbette. Ama kimi zamanlarda yalnız kalabiliyoruz veya kalabalıklar içinde yalnız hissedebiliyoruz. Kimseye anlatamıyoruz, anlatsak da tam anlamıyla anlamıyorlar. Anne adayı gerçekten çok yoruluyor hem fiziken hem de psikolojik yönden. Ama şöyle düşün; senin gibi bir sürü kadın var. Aynı durumda olan, aynı ilaçları kullanan, aynı yorgunluğu yaşayan. Kendini yalnız hissetme. Aynı duyguları ben de yaşıyorum kimi zaman. Buraya yazdığımda rahatlıyorum. Sanki problemim çözülmüş gibi hissediyorum. Allah yardımcın olsun

benimki de 4000 lik
bilemiyorum ki ya,
anlamadım,
evet ilaçlar yoruyor daha çok yan etkileri beni yoruyor... vücudum çok yoruluyor,
şimdi ben napacam mesela bu oksapar bana iyi gelmedi, böyle böyle stres içinde geçiyor günlerim maalesef

Stres yaparsan yan etkisi olmasa bile seni olumsuz etkileyebilir. Güzel düşün, güzel olsun. Ama iğneden ciddi anlamda rahatsızsan doktoruna söyle. Belki değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…