Benm transferim saat 5gbi oldugundan bu aksam dus yapma demsti.ertesi gun yani bugun yapabilirmisim.Kızlar, doktorunuz duş konusunda ne önerdi transferden sonra? Hemen duş aldınız mı yoksa 1-2 gün beklediniz mi?
Amin . Inşallah canım . Aslında gunumden 3 gün önce oldum bu sefer . Dün evinde temizledim ağır eşyalar kaldırdım ondan oldum gliba
ben de başladım rahmin hazırlanmasına ama ilaçlar beni çok etkiliyor
günde 3 tane estrofem
2 tane oskapar
1 tane deltacortril
1 corasprin
bir tane decavit kullanıyorum, oskapar ı ilk defa bugün vuruldum bi garp oldum ya
daha önceki tedavimde hibor kullanmıştı başka dr
ilaçlar çok yan etki yapan var mı benim gibi?
Benm transferim saat 5gbi oldugundan bu aksam dus yapma demsti.ertesi gun yani bugun yapabilirmisim.
vurduğun yer mi yanıyor?Hmm olabilir canım. Ne güzel işte, bir an önce başlamış olacaksın
Ben de kullanıyorum oksapar. İğneyi vurunca kendimi cehennemin dibinde hissediyorum. Aşırı yakıyor
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım
vurduğun yer mi yanıyor?
benim dengem alt üst oldu resmen ya
iki saattir garip oldum,
işteyim eve gidebilseydim tansiyon falan mı çıktı acaba?
oturarak vurdum, bende yanma yapmadıBir de sen iğneyi oturarak mı yoksa ayakta mı vuruyorsun P Prensescann ?
oturarak vurdum, bende yanma yapmadı
alerji olsa çok daha acillik vakalar olabilir miydi acaba?
bilemedim,
her verdiği ilaç beni kötü yapıyor sanki,estrofem mesela...o da dengemi şaşırttı
hibor da pıhtı önleyici ama hiç böyle olmamıştım
bir tane de bu gece yapacağımDaha fazla gecikmeden doktorunla bir konuş bence. Belki değiştirir ilaçlarını.
alışma ihtimalimi düşünüyorum ama evde de yalnızım eşim şehir dışındaDaha fazla gecikmeden doktorunla bir konuş bence. Belki değiştirir ilaçlarını.
bir tane de bu gece yapacağım
dr um biliyor ama psikolojik dedi bir kısmı için,
ama oksapar hakkında henüz bir şey söylemedim,
sen i hiç bir ilaç rahatsız etmedi mi mesela?
alışma ihtimalimi düşünüyorum ama evde de yalnızım eşim şehir dışında
benimki de 4000 likYok canım. Şimdiye kadar bir sürü iğne ve ilaç kullandım. Hiçbirinde bir sıkıntı yaşamadım. Oksapar kaçlık seninki? Ben 4000’lik kullanıyorum. Sana dozajı falan fazla geldiyse. Psikolojik kısmına gelirsek; tedavi sürecinde kendini nasıl hissediyorsun? İlaçları falan kullanmak yoruyor ve sıkıyor mu seni?
benimki de 4000 lik
bilemiyorum ki ya,
anlamadım,
evet ilaçlar yoruyor daha çok yan etkileri beni yoruyor... vücudum çok yoruluyor,
şimdi ben napacam mesela bu oksapar bana iyi gelmedi, böyle böyle stres içinde geçiyor günlerim maalesef
Stres yaparsan yan etkisi olmasa bile seni olumsuz etkileyebilir. Güzel düşün, güzel olsun. Ama iğneden ciddi anlamda rahatsızsan doktoruna söyle. Belki değiştirir.
[/QUOTE
Insan bazen stres yapmamaliyim olumlu düşünmeliyim diye diye de kendini yoruyor. Bu süreçte en iyisi boş kalmamak, oyalanicak biseyler bulmak bence
Canim şey soracaktim erken gebelik testimi yaptin normal gebelik testimi miBenim de bugun transferin 8. Gunu. Dun idrar tahlilinde silik pozitif cikinca kan verdim beta hcg 47.75 cikti. Doktorum 2gunde bir tekrarlamami istedi
Tamam canim yazmissin okudum:)Canim transfer gunu haric 7. gunde normal gebelik testi yaptim. Silik cizgi cikti ardindan bir de erken gebelik testi yaptim o da aynısı cikinca kan verdim.
Hmm olabilir canım. Ne güzel işte, bir an önce başlamış olacaksın
Ben de kullanıyorum oksapar. İğneyi vurunca kendimi cehennemin dibinde hissediyorum. Aşırı yakıyor
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım
Yarın saat 10 da gideceğim bakalım hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?