- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Mrskurabiye sen nasilsin nasil gidiyor belirtilerin varmi gectimi
Gozun aydin canim cok sevindim.Allah tamamina erdirsinBenim de bugun transferin 8. Gunu. Dun idrar tahlilinde silik pozitif cikinca kan verdim beta hcg 47.75 cikti. Doktorum 2gunde bir tekrarlamami istedi
Amiin. Hepimizin insallah canım.Gozun aydin canim cok sevindim.Allah tamamina erdirsin
tedaviniz hayırlı olur inşallah. cekinmeden sorun ? bende aynı durumdayım. adeti bekliyorumKızlar şimdi benim dondurulmuş 8 emriyom var 2tanesi 6.gün donduruldu diğerleri 3. Gün transferde acaba Dr hangisini bana verir yani hangisi daha çok şanslı olur Dr. İşine karışmakta istemiyorum kendine çok güvenen bi Dr ama. Merakta etmiyor değilim bu konuyu ayrıca bu serum takviyesi de aklıma takılıyor dr a yarınki randevumda sormak istiyorum ama dr tatlı sert beni korkutuyor yani çekiniyorum böyle herşeyi danışmaya çok bilmiş gibi
Ben de histerokopi oldum bugun rahime cizik atildi.hayirlisi olur insallah.lucrin diye bir igneye basladim adet gelicek dogum kontrol hapi bittikten sonra onlarla da estrofem ve banda basliycam kizlar ben de.mayisin ilk haftasi gibi de transfer olucakmis.ben de guzel haberler alirim sizler gibi umarim
Amin canim insallahGeçmiş olsun canımİnşallah umduğun gibi olur her şey
Bende kaç gündür vardı canım bel agrisi kasıklarda hafif ağrı göğüsler de biraz hassaslasti ama bugün hafifleri sadece bel agrisi var bilmiyorum artik ınsallh tutunma belirtileridirİyiyim canım. Hiçbir şey hissetmiyorum kiNormal devam ediyor. Kasık ağrılarım geçti sayılır. Bugün arada hafif ağrı hissettim, o kadar. Sen nasılsın, hissettiğin bir şeyler var mı?
Bilmiyorum artık bu b3lirtilerle hamile kalan varmi benim ilk gebelikde de aynı belirtiler vardı ama yinede endişeliyim kızlar yazsada hamile olanlar bi nevi umut olur yinedeBende kaç gündür vardı canım bel agrisi kasıklarda hafif ağrı göğüsler de biraz hassaslasti ama bugün hafifleri sadece bel agrisi var bilmiyorum artik ınsallh tutunma belirtileridir
Bende kaç gündür vardı canım bel agrisi kasıklarda hafif ağrı göğüsler de biraz hassaslasti ama bugün hafifleri sadece bel agrisi var bilmiyorum artik ınsallh tutunma belirtileridir
Bilmiyorum artık bu b3lirtilerle hamile kalan varmi benim ilk gebelikde de aynı belirtiler vardı ama yinede endişeliyim kızlar yazsada hamile olanlar bi nevi umut olur yinede
Doğru söylüyosun canım ınsallh zaten geçti belirtiler kismet artik nasipde varsa olur hepimiz için hayrlisiBence fazla belirti arama çünkü herkesin bünyesi farklı. Kimisi hiçbir şey hissetmemiş ve hamile olduğunu öğrenmiş. Kimisi senin söylediğin gibi bel ağrısı, göğüs hassasiyeti yaşamış ama negatif sonuç almış. O yüzden kendini başkalarıyla kıyaslama benceİnşallah olumlu sonuçlanır
Benim merak ettiğim bir şey var. Transferden sonraki günlük hayatınızda hangi hareketlere dikkat ettiniz? Mesela eğilip yerden bir şey aldınız mı?
Ben eğilmeye dikkat etmedim ama uzanmadım unutup yaptığımda oldu. Aman aman dikkat ettiğimi söyleyemem.
daha iyiyim sanki,P Prensescann nasıl oldun canım?
daha iyiyim sanki,
dün eve gidince tansiyonumu ölçtüm sıkıntı yoktu,
hemşireyi aradım oksaparla hibor arasında çok da fark yok dedi,
yine de gece hibor yaptım kendime, az önce tekrar oksapar yaptım inş. zarar vermez ya..ama genel olaral bi kalp daralması baş dönmesi halsizlik basıyor ara ara
sen nasılsın?
hemşireye sorum zaten de bitti leimdeki hiborHiboru doktoruna danışmadan mı kullandın?İnşallah daha iyi olursun. Ben de iyiyim canım. Bir sıkıntım yok.
hemşireye sorum zaten de bitti leimdeki hibor
hemşire ısrarla hibor ile oksaparın aynı olduğunu söylüyor
eczacı aynı değil dedi,
eşdeğer ilaçlara bakıyorum evet eş değer değiller...
ama hibor beni sarsmadı hiç, oksapar sarsıyor sanki
test günün ne zaman hangi ildesin çalışıyor musun
walla benim bazı şeylerde rahatsızlık yaşamamı da psikolojik olarak değerlendirdi dr um,Oksaparda beni rahatsız eden tek şey, yakıyor olması. Ben de baktım da ikisi eşdeğer değilmiş. Bu süreçte ilaçlar çok önemli. Senin durumunu ciddiye almaları gerekiyor bence. Kayseri’deyim canım, öğretmenim ben. 11 Nisan’da test yaptıracağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?