2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

İstanbul’da hangi merkez?? Günde 10 ilaç kullanıyorum deyince dikkatimi çekti..sonucu güzel olur inşallah
Evet canım monodoks antibiyotik prednol bebeği vucud kabul etsin diye tedbir amaclı kan sulandirici igne hergun transferden sonra da ilaçlara devam günde 5 estrofem transferden sonra düşük olmasin diye 3 günde bir igne progestr fitil sabh öğle akşam yatarken yani coraspirin baya bi ilaç folibol kulandim

Canim eurofertil anadolu yakasinda
Anladım canım..bende birkaç gün içerisinde adet olacağım..transfer hazırlıklarına başlayacağız allah izin verirse..muhtemelen Mart’ın ortasına denk gelecek transfer.ben de Şişli Memorial da tedavi görüyorum..transfere kadar hiç ilaç kullanmayacağım naturel yani doğal transfer yapılacakmış..burda genelde naturel tedavi oluyor..ikinci denemem olacak.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

İstanbul’da hangi merkez?? Günde 10 ilaç kullanıyorum deyince dikkatimi çekti..sonucu güzel olur inşallah
Canim ilk transferimde öyleydi 5 ay önce hamile kaldim tek yumurta ikizi hemde oldu ama 8 haftaya kadar kalp atisi olmadi kurtaj olmak zorunda kaldim

Amin canım insallh ilk denemeniz kaçıncı gün embriyosu ve kac tane transfer oldunuz

Amin canım insallh ilk denemeniz kaçıncı gün embriyosu ve kac tane transfer oldunuz
İlk tedavimi başka bi merkezde olmuştum..5.gün iki embriyo transfer oldu..embriyolar kaliteli değildi sonuç olarak tutmadı..dondurulmuş embriyom da kalmadı orada.. şuan başka bi merkezdeyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Amin canım ınsallh güzel haberlerini beklerim burdan yazarsınız benimde mart adetiyle basliycaz mart somununu bulur transferim

Ilk transferindeki embriyonda 5.gun du tuttu ama kalp atisi olmadi endişe ettiğim bi konu var ilkki tuttu ikincide tutarmi diye
Aslında iyi bi durum senin için tutunması..bir kere tuttuysa demekki hamile kalabiliyorsun.. kimi gördüysem şimdiye kadar ilki tutup düştüyse ikincide hamile kaldı . İnşallah senin de öyle olur

Al benden de o kadar.opudan sonra ameliyat histeroskobi süreç baya uzadı.geçen sene Nisa’n ayında opu olmuştum..transferi bekliyorum zaman geçmiyor

Aynı şeyleri yaşamışız. Henüz transfer olmadım ama umutsuzluğa kapılmaktan korkuyorum. Aklıma olumsuz düşünceler geliyor hep. Ya tutunmazsa, ya bebeğim olmazsa diye içim içimi yiyor. Kimseye belli etmiyorum ama streslerdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…