İstanbul’da hangi merkez?? Günde 10 ilaç kullanıyorum deyince dikkatimi çekti..sonucu güzel olur inşallahNerede tedavi görüyorsunuz??
Canim eurofertil anadolu yakasindaİstanbul’da hangi merkez?? Günde 10 ilaç kullanıyorum deyince dikkatimi çekti..sonucu güzel olur inşallah
Evet canım monodoks antibiyotik prednol bebeği vucud kabul etsin diye tedbir amaclı kan sulandirici igne hergun transferden sonra da ilaçlara devam günde 5 estrofem transferden sonra düşük olmasin diye 3 günde bir igne progestr fitil sabh öğle akşam yatarken yani coraspirin baya bi ilaç folibol kulandimİstanbul’da hangi merkez?? Günde 10 ilaç kullanıyorum deyince dikkatimi çekti..sonucu güzel olur inşallah
Anladım canım..bende birkaç gün içerisinde adet olacağım..transfer hazırlıklarına başlayacağız allah izin verirse..muhtemelen Mart’ın ortasına denk gelecek transfer.ben de Şişli Memorial da tedavi görüyorum..transfere kadar hiç ilaç kullanmayacağım naturel yani doğal transfer yapılacakmış..burda genelde naturel tedavi oluyor..ikinci denemem olacak.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahCanim eurofertil anadolu yakasinda
Canim ilk transferimde öyleydi 5 ay önce hamile kaldim tek yumurta ikizi hemde oldu ama 8 haftaya kadar kalp atisi olmadi kurtaj olmak zorunda kaldimİstanbul’da hangi merkez?? Günde 10 ilaç kullanıyorum deyince dikkatimi çekti..sonucu güzel olur inşallah
Amin canım insallh ilk denemeniz kaçıncı gün embriyosu ve kac tane transfer oldunuzAnladım canım..bende birkaç gün içerisinde adet olacağım..transfer hazırlıklarına başlayacağız allah izin verirse..muhtemelen Mart’ın ortasına denk gelecek transfer.ben de Şişli Memorial da tedavi görüyorum..transfere kadar hiç ilaç kullanmayacağım naturel yani doğal transfer yapılacakmış..burda genelde naturel tedavi oluyor..ikinci denemem olacak.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
İlk tedavimi başka bi merkezde olmuştum..5.gün iki embriyo transfer oldu..embriyolar kaliteli değildi sonuç olarak tutmadı..dondurulmuş embriyom da kalmadı orada.. şuan başka bi merkezdeyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırızAmin canım insallh ilk denemeniz kaçıncı gün embriyosu ve kac tane transfer oldunuz
Amin canım ınsallh güzel haberlerini beklerim burdan yazarsınız benimde mart adetiyle basliycaz mart somununu bulur transferimİlk tedavimi başka bi merkezde olmuştum..5.gün iki embriyo transfer oldu..embriyolar kaliteli değildi sonuç olarak tutmadı..dondurulmuş embriyom da kalmadı orada.. şuan başka bi merkezdeyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Aşamaları burdan yazacağım inşallah..sizde sorun neydiAmin canım ınsallh güzel haberlerini beklerim burdan yazarsınız benimde mart adetiyle basliycaz mart somununu bulur transferim
Benim eşimde sıkıntı var sperm yok tese ameliyatıyla bulunduAşamaları burdan yazacağım inşallah..sizde sorun neydi
Tese ile bulunup o kadar çok hamile kalan var ki..inşallah rabbimin izniyle sende o kervana karışacaksınBenim eşimde sıkıntı var sperm yok tese ameliyatıyla bulundu
Amin canım ınsallh çok şükür bulundu dondurulmuslarim var işte rabbim isteyen herkse nasip etsinTese ile bulunup o kadar çok hamile kalan var ki..inşallah rabbimin izniyle sende o kervana karışacaksın
Embriyonun kalitelerini biliyor musunAmin canım ınsallh çok şükür bulundu dondurulmuslarim var işte rabbim isteyen herkse nasip etsin
5.gun dendi ama ıyi kalite dedilerEmbriyonun kalitelerini biliyor musun
Ilk transferindeki embriyonda 5.gun du tuttu ama kalp atisi olmadi endişe ettiğim bi konu var ilkki tuttu ikincide tutarmi diye5.gun dendi ama ıyi kalite dediler
Aslında iyi bi durum senin için tutunması..bir kere tuttuysa demekki hamile kalabiliyorsun.. kimi gördüysem şimdiye kadar ilki tutup düştüyse ikincide hamile kaldı . İnşallah senin de öyle olurIlk transferindeki embriyonda 5.gun du tuttu ama kalp atisi olmadi endişe ettiğim bi konu var ilkki tuttu ikincide tutarmi diye
Inşallah canım ınsallh rabbim sizede bizim gibi isteyen herkese nasip etsinAslında iyi bi durum senin için tutunması..bir kere tuttuysa demekki hamile kalabiliyorsun.. kimi gördüysem şimdiye kadar ilki tutup düştüyse ikincide hamile kaldı . İnşallah senin de öyle olur
Al benden de o kadar.opudan sonra ameliyat histeroskobi süreç baya uzadı.geçen sene Nisa’n ayında opu olmuştum..transferi bekliyorum zaman geçmiyorMart ayı gelmiyor sanki. Zaman geçmiyor gibi. Bekledikçe endişelerim artıyor
Al benden de o kadar.opudan sonra ameliyat histeroskobi süreç baya uzadı.geçen sene Nisa’n ayında opu olmuştum..transferi bekliyorum zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?