2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Senin için bu kadar sıkıntılı geçiyorsa psikolojik destek alabilirsin. Daha sağlıklı ve daha rahat geçer böylece.

Senin için bu kadar sıkıntılı geçiyorsa psikolojik destek alabilirsin. Daha sağlıklı ve daha rahat geçer böylece.
alıyorum canım ama ilaçların yan etkilerinin psikoljik olduğunu düşünmüyorum bak sanırım
oksaparı yapalı bir saat oldu iyice kötü oldum yine

alıyorum canım ama ilaçların yan etkilerinin psikoljik olduğunu düşünmüyorum bak sanırım
oksaparı yapalı bir saat oldu iyice kötü oldum yine

Allah Allah. İğneyi kendi kendine yaparken korkuyor musun peki? Belki de bu durum etkiliyordur seni.

Kızlar ben dün adet oldum demiştim ya meğer o adet değilmiş geldim merkeze kontrol ettiler rahim duvarı çok kalınmış dökülmesi lazim mis bu adet değilmiş . Rahim filminden sonra lucien diye bi iğne vurulmustumya ondan kaynakliymis yoğun kanamam olunca tekrar gelicem

Hmm, ilk defa duydum böyle bir şeyi.

2.gunun sabahindan gunaydin:) evde sikilmaya basladim yarn calisicam cok sukur.bende hicbisi yok bosa dinleniyorum gibi geliyo.dun 1 2 batma oldu bi de genel olarak kasiklarmda heralde psikolojk olarak kendmi sikmaktan kas agrisi oldu sabah uyandm kus gibiym hicbisi yok.transfer oldum muu olmadm mii her sey ayni valla..belirti her turlu olur zaten kullandgmz ilaclar hamilelerin vucudundaki hormonlari taklit ediyo sonucta.1 hafta daha takilir sonra kurtlanir idrar testi vs yapmaya baslarim bence

Ben de ilk defa böyle bişey oldu. Boşuna geldim bu kadar yolu. Oğlum da boş yere rezil oldu çocuk en çok ona üzüldüm ya

Hayırlısı olsun canım, sıkma canını.

Aynı ben Sanırım doğaüstü değişiklikler bekliyorduk transferden sonra Bende de hiçbir şey yok. İnşallah olumlu sonuçlanır yaa, kötü düşünmek istemiyorum

Ilk denememde pozitifi gormustum ve burda herkes kasik agrilari sirt agrilari vs derken bende hiicbisi yoktu.ikincide de yoktu ztn cocuk da yoktu:) smdi yine bi belirti yok bakalm icimzde neler oluyo acip goremiyor bekliyoruzz..

Ilk denememde pozitifi gormustum ve burda herkes kasik agrilari sirt agrilari vs derken bende hiicbisi yoktu.ikincide de yoktu ztn cocuk da yoktu:) smdi yine bi belirti yok bakalm icimzde neler oluyo acip goremiyor bekliyoruzz..

Hayırlısı inşallah

Allah herkese nasip etsin bukdari bile bir silik cizgi bile okdar cok mtlu ediyoki. Daha fzlasi kim bilir nekdar güzeldir. Sevinmek saskinlik korku... insllah kandada deger güzel cikar.

Senin adına çok sevindim İnşallah sağlıkla geçer hamileliğin

Benim
Bana verilen kagitta hibor clexane oksapar bunlardan birini alabilirsiniz yazmislar. Oksapar aldim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…