Evet yaptiktan sonra oluyor kisa suruyor ama geciyor sonraSende de yanma oluyor mu?
Evet yaptiktan sonra oluyor kisa suruyor ama geciyor sonra
Hatta kolum baya uyusuyor koldan yaptiriyorum
Hadi gözün aydın canımCAnim bgun 9. Gunum ve gebelik testi yaptim dayanamayip ikinci cizgi silik cikti cok saskinim yarin kan vericem
Ay canim benim saol.Hadi gözün aydın canım
Canım benim ya çok güzel bi duygu yanlış değil hamilesin transfer gününüde sayfadaki 9.günün bi belirti bisey varmiydiAy canim benim saol. ❤Sevinmekle sevinememek arasi bir haldeyim. Yarin kan sonucumuda haber ederim insllh. Halada diyorum testi ben yanlis yapmisimdir kesin inanamiyorum
Gobekten yapinca morariyor benimBen göbekten kendim yapıyorum.
Canim ben buraya da yazmistim 5. Gunden itibaren karnimda agri vardi adet agrisi gbi cok azda belime vuruyodu sanci onun haricinde birsy olmadı goguslerimdede suan cok az agri var. Bgunde bisey hsstmiyorumCanım benim ya çok güzel bi duygu yanlış değil hamilesin transfer gününüde sayfadaki 9.günün bi belirti bisey varmiydi
Anladım canım bugün benimde 9.gun korkuyorum test yapmayaCanim ben buraya da yazmistim 5. Gunden itibaren karnimda agri vardi adet agrisi gbi cok azda belime vuruyodu sanci onun haricinde birsy olmadı goguslerimdede suan cok az agri var. Bgunde bisey hsstmiyorum
Akintiniz var miydi acaba. Benim birden akintim kesildi. Adet oncesi boyle olur beim once su gibi akinti sonra kesilir.Canim ben buraya da yazmistim 5. Gunden itibaren karnimda agri vardi adet agrisi gbi cok azda belime vuruyodu sanci onun haricinde birsy olmadı goguslerimdede suan cok az agri var. Bgunde bisey hsstmiyorum
Anladım canım bugün benimde 9.gun korkuyorum test yapmaya
akıntıda var bel agrisida hepside vardı bugün biraz hafifledi sankiAkintiniz var miydi acaba. Benim birden akintim kesildi. Adet oncesi boyle olur beim once su gibi akinti sonra kesilir.
Benim sizin kaçıncı gunakıntıda var bel agrisida hepside vardı bugün biraz hafifledi sanki
Bende akinti normal günlük gelen akinti var canim. Aknti konsunda bi degisiklik gormedimAkintiniz var miydi acaba. Benim birden akintim kesildi. Adet oncesi boyle olur beim once su gibi akinti sonra kesilir.
İnsallah Rabbim tum bekleyenlerin yüzünü güldürsün mutllktan ağlatsınSenin adına çok sevindim ❤ İnşallah sağlıkla geçer hamileliğin
BEnde testi sali aldim yapamiyodm bgun yaptim iste elim titreye titreyeAnladım canım bugün benimde 9.gun korkuyorum test yapmaya
Kaçıncı gun kaç embriodu canimBEnde testi sali aldim yapamiyodm bgun yaptim iste elim titreye titreye
oksapar baş ağrısı ateş ve daralma yaptımı sende?Benim
Bana verilen kagitta hibor clexane oksapar bunlardan birini alabilirsiniz yazmislar. Oksapar aldim ben.
Çok sevindim hayirli olsun bence hiç bekleme bugün ver kanıCAnim bgun 9. Gunum ve gebelik testi yaptim dayanamayip ikinci cizgi silik cikti cok saskinim yarin kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?