2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Ay canim benim saol. ❤Sevinmekle sevinememek arasi bir haldeyim. Yarin kan sonucumuda haber ederim insllh. Halada diyorum testi ben yanlis yapmisimdir kesin inanamiyorum
Canım benim ya çok güzel bi duygu yanlış değil hamilesin transfer gününüde sayfadaki 9.günün bi belirti bisey varmiydi

Canım benim ya çok güzel bi duygu yanlış değil hamilesin transfer gününüde sayfadaki 9.günün bi belirti bisey varmiydi
Canim ben buraya da yazmistim 5. Gunden itibaren karnimda agri vardi adet agrisi gbi cok azda belime vuruyodu sanci onun haricinde birsy olmadı goguslerimdede suan cok az agri var. Bgunde bisey hsstmiyorum

Canim ben buraya da yazmistim 5. Gunden itibaren karnimda agri vardi adet agrisi gbi cok azda belime vuruyodu sanci onun haricinde birsy olmadı goguslerimdede suan cok az agri var. Bgunde bisey hsstmiyorum
Akintiniz var miydi acaba. Benim birden akintim kesildi. Adet oncesi boyle olur beim once su gibi akinti sonra kesilir.

Benim

Bana verilen kagitta hibor clexane oksapar bunlardan birini alabilirsiniz yazmislar. Oksapar aldim ben.
oksapar baş ağrısı ateş ve daralma yaptımı sende?
bunu yazmana sevindim ya hiborla devam edeceğim şu sabahki iğnemin etkisi geçerse hayırlısı ile

Benim de dondurulmuş transferim olacak sadece 1 embriyom var .Doktor reglimin 8.günü cyclo ilaca başlattı 21.gün lucrin verecekmiş ilk tecrübem sizde de mi bu şekil ilerledi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…