- 1 Nisan 2019
- 118
- 96
- 13
- 38
Adet öncesi ne yasadiysam aynısını yaşadım pozitif sonucu aldım güzel düşünAkintiniz var miydi acaba. Benim birden akintim kesildi. Adet oncesi boyle olur beim once su gibi akinti sonra kesilir.
Cikolata kisti gibi bir durum mu var acaba?bende de kist var dondurulmus transferden onceki ay tek doz lucrin vurulmustuBenim de dondurulmuş transferim olacak sadece 1 embriyom var .Doktor reglimin 8.günü cyclo ilaca başlattı 21.gün lucrin verecekmiş ilk tecrübem sizde de mi bu şekil ilerledi süreç
Sizin kacinci gun embriyosuydu yazmissinizdir belki ama atlamis olabilirimakıntıda var bel agrisida hepside vardı bugün biraz hafifledi sanki
Yarin sabah saglik ocagina gidecegim canim sbhtan aliniyorya kanlar kacirdim o vaktiÇok sevindim hayirli olsun bence hiç bekleme bugün ver kanı
5.gun embriyosu 2 taneCanım transfer gününü sayarsak 10.gunum
Canım transfer gününü sayarsak 10.gunum
Kaliteleri nasildi ben kafayi kaliteyle bozdugum icin5.gun embriyosu canim
Kaliteleri nasildi ben kafayi kaliteyle bozdugum icin
Haberini bekliyorum o zaman kesin hamilesin tadını çıkarYarin sabah saglik ocagina gidecegim canim sbhtan aliniyorya kanlar kacirdim o vakti
Benm bu 4.denemem.3.denememde 28 yumurta toplandi ancak 5.gune hicbiri yasayamadi transferim iptal oldu baya etkilendim o durumdan.bu sefer 14 yumurta topladi 6.gune 2 tane kaldi ama kaliteleri cok yuksek diil demisti doktorum.kalite dusuk olunca direkt olmaz gibi geliyo insana ama dedim ya neler okudum buralarda..bana 1.kalite koymus olsalardi tutcagindan emin mi olcaktim?hayir.o zaman neden kurcaliyorum ben de bilmiyorum:))Bana niye söylemediler yaa kalitelerini?
Benm bu 4.denemem.3.denememde 28 yumurta toplandi ancak 5.gune hicbiri yasayamadi transferim iptal oldu baya etkilendim o durumdan.bu sefer 14 yumurta topladi 6.gune 2 tane kaldi ama kaliteleri cok yuksek diil demisti doktorum.kalite dusuk olunca direkt olmaz gibi geliyo insana ama dedim ya neler okudum buralarda..bana 1.kalite koymus olsalardi tutcagindan emin mi olcaktim?hayir.o zaman neden kurcaliyorum ben de bilmiyorum:))
Kalitesini söylemediler canım sadece çok güzel dedilerKaliteleri nasildi ben kafayi kaliteyle bozdugum icin
Ke sin lik le:) 2 gundur evde bos yatiyorum diye de boyle bence yarin ise baslarsam daha az dusunurum ama heyecanim azalmicak bunda olmazsa bi daha dener miyim hic bilmiyorum.ilk 2sini 2016aralik ve 2017 martta denedik.sonra ara verdik 2018 aralik ve 2019 mart diye gidiyo.yasim 31 oldu bilemiyorummBazı şeylerin bilincinde olup kendine laf anlatamamak da garip bir şey, değil mi
Ke sin lik le:) 2 gundur evde bos yatiyorum diye de boyle bence yarin ise baslarsam daha az dusunurum ama heyecanim azalmicak bunda olmazsa bi daha dener miyim hic bilmiyorum.ilk 2sini 2016aralik ve 2017 martta denedik.sonra ara verdik 2018 aralik ve 2019 mart diye gidiyo.yasim 31 oldu bilemiyorumm
Benim de dondurulmuş transferim olacak sadece 1 embriyom var .Doktor reglimin 8.günü cyclo ilaca başlattı 21.gün lucrin verecekmiş ilk tecrübem sizde de mi bu şekil ilerledi süreç
Insallah vakit saat gelmistir ve saglikli 1 veya 2 evladimz olurİnşallah tutunurlar da bir daha denemene gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?