2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Benim de dondurulmuş transferim olacak sadece 1 embriyom var .Doktor reglimin 8.günü cyclo ilaca başlattı 21.gün lucrin verecekmiş ilk tecrübem sizde de mi bu şekil ilerledi süreç
Cikolata kisti gibi bir durum mu var acaba?bende de kist var dondurulmus transferden onceki ay tek doz lucrin vurulmustu

Benim adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine ve bu sefer biraz daha şiddetli Sağ ve sol tarafımda ağırlık varmış gibi ağrıyor. Acaba tutunamadılar mı? Diyelim ki tutunamadılar, leke falan gelir mi şimdiden yoksa ilaçların etkisiyle gecikir mi?

Bana niye söylemediler yaa kalitelerini?
Benm bu 4.denemem.3.denememde 28 yumurta toplandi ancak 5.gune hicbiri yasayamadi transferim iptal oldu baya etkilendim o durumdan.bu sefer 14 yumurta topladi 6.gune 2 tane kaldi ama kaliteleri cok yuksek diil demisti doktorum.kalite dusuk olunca direkt olmaz gibi geliyo insana ama dedim ya neler okudum buralarda..bana 1.kalite koymus olsalardi tutcagindan emin mi olcaktim?hayir.o zaman neden kurcaliyorum ben de bilmiyorum:))

Bazı şeylerin bilincinde olup kendine laf anlatamamak da garip bir şey, değil mi

Bazı şeylerin bilincinde olup kendine laf anlatamamak da garip bir şey, değil mi
Ke sin lik le:) 2 gundur evde bos yatiyorum diye de boyle bence yarin ise baslarsam daha az dusunurum ama heyecanim azalmicak bunda olmazsa bi daha dener miyim hic bilmiyorum.ilk 2sini 2016aralik ve 2017 martta denedik.sonra ara verdik 2018 aralik ve 2019 mart diye gidiyo.yasim 31 oldu bilemiyorumm

İnşallah tutunurlar da bir daha denemene gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…