- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Benim adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine ve bu sefer biraz daha şiddetliSağ ve sol tarafımda ağırlık varmış gibi ağrıyor. Acaba tutunamadılar mı? Diyelim ki tutunamadılar, leke falan gelir mi şimdiden yoksa ilaçların etkisiyle gecikir mi?
Ay ins cnm bebek özledik bide kizim kardes istiyoUzun ara verip dondurulmuslarla denemek çok daha iyiymiş benim arkadaşım öyle hamile kaldı hayırlısı olsun inşaallah pozitifi görürsün sende
Benim adet olacakmışım gibi ağrılarım var yine ve bu sefer biraz daha şiddetliSağ ve sol tarafımda ağırlık varmış gibi ağrıyor. Acaba tutunamadılar mı? Diyelim ki tutunamadılar, leke falan gelir mi şimdiden yoksa ilaçların etkisiyle gecikir mi?
Benimde belirtilerim ayni sekildeydi goguslern cok acıyodu sivilcelenmistim ve inanilmaz kasık agrisi vardi bacagima vuruyodu tamam dedim tutmadi demistim ama idrar testini yapmaya baslamstm 7nci gun silik silik cikmaya baslamsti 8.nci gun tam olark kirmizi cizgi cikti 9ncu gunde kanda pozitifi gordum belirtiler umutsuzluğa kapilmaniza neden olmasin ben cok umutsuzdum şükür pozitifi gordum
Merhaba ben de transfer yaptım bugün 2 tane 3. Gún
Bugün transferin 3. günü. Bu kadar erken ağrı hissediyor olmak endişelendirdi beni açıkcası. İnşallah benimki de sizinki gibi pozitif olur
Hayırlı olsun arkadaşım, güzel haberlerle gel inşallah
Benimde tfansferin 3ncu gunu baslamisti bende o yuzden umutsuzluga kapilmistm cnku regl belirtilerimdi ozellikle sivilcelenmemle tamam regl olcam dmstm ama şükür ki rabbim bana bagsladi insallah sizde emeğiniz karsiligini cifter cifter alirsimiz
5. Gün iki embriyo transfer edildi canimKaçıncı gun kaç embriodu canim
Size katılıyorum.aynen benimde adet öncesi belirtilerim vardı özellikle sivilce çıkınca kesin adet oluyorum dedim moralim acayip bozulmuştu.hatta forumlarda yazdım..adetin 3.gününden sonra başladı benimde ağrılarım.o yüzden adet olacağın sandım.hatta transferin 4 gün gecesi şiddetli ağrım oldu tamamen moralim bozuldu.meğersem hamilelik belirtisiymiş.burda arkadaşlar belirtilere takılma adet ağrısı ve hamilelik ağrısı ayni demişlerdi gerçekten öyleymiş:)B
Benimde tfansferin 3ncu gunu baslamisti bende o yuzden umutsuzluga kapilmistm cnku regl belirtilerimdi ozellikle sivilcelenmemle tamam regl olcam dmstm ama şükür ki rabbim bana bagsladi insallah sizde emeğiniz karsiligini cifter cifter alirsimiz
Size katılıyorum.aynen benimde adet öncesi belirtilerim vardı özellikle sivilce çıkınca kesin adet oluyorum dedim moralim acayip bozulmuştu.hatta forumlarda yazdım..adetin 3.gününden sonra başladı benimde ağrılarım.o yüzden adet olacağın sandım.hatta transferin 4 gün gecesi şiddetli ağrım oldu tamamen moralim bozuldu.meğersem hamilelik belirtisiymiş.burda arkadaşlar belirtilere takılma adet ağrısı ve hamilelik ağrısı ayni demişlerdi gerçekten öyleymiş:)
Selam arkadaşlar bugün Transfere hazırlık ta ilk aşama vardı estrofem ve climara diye bir bant verdi Ona başladım haftaya Perşembe kontrol var taranssfer günü için son kontrol olcak sizin bu bantla ilgili bir deneyiminiz varmı ilk defa duydum bunu
Rahmi bebeğe hazırlıyormuş hormon salgılayan bir bant estrofemle birlikte kullanıyorum daha önceki denemelerde hiç kullanmadım bende şaşırdımForumda birkaç başlıkta okumuştum ama bizim burada kullanan var mı, bilmiyorum. Ne işe yarıyormuş?
Ben de daha onceki transferimde de kullanmistim.bunda da verdi adetim gelince 5.gunu kullanmaya basliycam ben de banti.ostrojen takviyesi bant da.estrofemle birlikte kullanicam ben de.iki bant birden.hayirli olsun tedaviniz bu arada sizin de.transfer zamaniniz haftaya mi belli olucak?Selam arkadaşlar bugün Transfere hazırlık ta ilk aşama vardı estrofem ve climara diye bir bant verdi Ona başladım haftaya Perşembe kontrol var taranssfer günü için son kontrol olcak sizin bu bantla ilgili bir deneyiminiz varmı ilk defa duydum bunu
Sizinkide hayırlı ve olumlu olsun inşallah evet. Perşembe kontrolde gün vericekmiş hayırlısıyla 3. Denememiz bıkmadan yola devam olacak bu sefer Allah’ın izniyleBen de daha onceki transferimde de kullanmistim.bunda da verdi adetim gelince 5.gunu kullanmaya basliycam ben de banti.ostrojen takviyesi bant da.estrofemle birlikte kullanicam ben de.iki bant birden.hayirli olsun tedaviniz bu arada sizin de.transfer zamaniniz haftaya mi belli olucak?
Sizinkide hayırlı ve olumlu olsun inşallah evet. Perşembe kontrolde gün vericekmiş hayırlısıyla 3. Denememiz bıkmadan yola devam olacak bu sefer Allah’ın izniyle
Ben de kullanmiyorum estrofem tablet ve prolutex igne yapyorum sabah aksam.Selam arkadaşlar bugün Transfere hazırlık ta ilk aşama vardı estrofem ve climara diye bir bant verdi Ona başladım haftaya Perşembe kontrol var taranssfer günü için son kontrol olcak sizin bu bantla ilgili bir deneyiminiz varmı ilk defa duydum bunu
Tedavin hayırlı olsun benim iğne vermedi bant verdi sanırım her dr metodu farklı oluyor hayırlısı allahtan güvenmekten başka çaremiz de yok zaten umarım sunucumuz olumlu olurBen de kullanmiyorum estrofem tablet ve prolutex igne yapyorum sabah aksam.
Bnde o igneden vuruluyorum canim yanma oluyor daha sonra da agri oluyor dokunamiyorum igne yerlerine sendede oluyormu agri flnBen de kullanmiyorum estrofem tablet ve prolutex igne yapyorum sabah aksam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?