Yaparken degil ama sonralari sanki biyere vurmusum gbi dokununca hassas oluyo.gunumu etkilemiyo neyse kiBnde o igneden vuruluyorum canim yanma oluyor daha sonra da agri oluyor dokunamiyorum igne yerlerine sendede oluyormu agri fln
Tesekkurler cidden bedenenden ziyade ruhen yipratici bir surec.surekli bisileri bekliyoruz..yumurta buyudu mu toplamada sikinti var mi sonra dollenmesiydi embriyolarin olgunlugu transferi testi....lutfen olsun bu sefer sonuna kadarr hepimzn tum deneyenlerin vakitleri gelms olsunTedavin hayırlı olsun benim iğne vermedi bant verdi sanırım her dr metodu farklı oluyor hayırlısı allahtan güvenmekten başka çaremiz de yok zaten umarım sunucumuz olumlu olur
alisiyo insan bi zaman sonra bir damla kan geliyor Bnden vurulduktan sonra bi damla da ilaç geri geliyor oluyo mu sende böyle acaba diyorum yanlis mi vuruyorumYaparken degil ama sonralari sanki biyere vurmusum gbi dokununca hassas oluyo.gunumu etkilemiyo neyse ki
Baya belirgin canım..tebrik ederim hamilesin..bugün kaçıncı günün bence hemen kan vermelisinHamileyim demi silik çizgimi belirginmi bilemedim
Eki Görüntüle 2254597
Canım bugün 9.gun pazartesi tahlil günüm pazartesi versem olmazmi bugün sağlık ocağı kapalı diğer hastanede uzakBaya belirgin canım..tebrik ederim hamilesin..bugün kaçıncı günün bence hemen kan vermelisin
Teşekkür ederim canım çok şükür çok heyecanliyimBaya belirgin canım..tebrik ederim hamilesin..bugün kaçıncı günün bence hemen kan vermelisin
8 ci gun 118.19 10 cu gün 354.33 doktor 10 gun sonra kese görmeye gel dedi birdaha test istemediMerhaba hanımlar ,
Transferden Sonra Beta Hcg değerleriniz nasıldı ? 12 gün !
Benim testimde böyle çıkmıştı hayırlı olsun canım hamilesin aramıza hoşgeldinHamileyim demi silik çizgimi belirginmi bilemedim
Eki Görüntüle 2254597
Kızlar çok mutluyum biliyodum hissetmiştim hamileyim
Hamileyim demi silik çizgimi belirginmi bilemedim
Eki Görüntüle 2254597
Amin canım amin alpha razı olsun darısı başına ınsallh ınsallh tüm isteyenlerin başına olsun rabbim hepinize taddirsin korkularım var canım biliyosun ilk tedavimde yani 6 ay önce ikizlerini kaybettim 8 haftalik ınsallh bebeğim beni birakmazAyyy ne güzel yaaaGözün aydın canım ❤ Çok duygulandım sanki kendi sonucumu öğrenmiş gibi, tüylerim diken diken oldu ❤ Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin ❤
Teşekkür ederim canım benimBenim testimde böyle çıkmıştı hayırlı olsun canım hamilesin aramıza hoşgeldin
Amin canım amin alpha razı olsun darısı başına ınsallh ınsallh tüm isteyenlerin başına olsun rabbim hepinize taddirsin korkularım var canım biliyosun ilk tedavimde yani 6 ay önce ikizlerini kaybettim 8 haftalik ınsallh bebeğim beni birakmaz
Canim transferi sayarsak 10.gun demistim daha öncede bel agrisi kaşık agrisi göğüslerim aciyodu uçları koyulasti pembeydi kahve ye dondu sık sık idrara çıkıyordum ama şu içtigim için zannediyodum akinti su gibi transferin 2. Günü başlamıştı bendeGönlünü ferah tut, inşallah olur bu defaBugün kaçıncı günündü? Neler hissettin, ne gibi belirtilerin vardı?
Canim transferi sayarsak 10.gun demistim daha öncede bel agrisi kaşık agrisi göğüslerim aciyodu uçları koyulasti pembeydi kahve ye dondu sık sık idrara çıkıyordum ama şu içtigim için zannediyodum akinti su gibi transferin 2. Günü başlamıştı bende
Sen nasilsin canım varmi sende biseyGönlünü ferah tut, inşallah olur bu defaBugün kaçıncı günündü? Neler hissettin, ne gibi belirtilerin vardı?
Etmemmi dua canım benim rabbim hepinizin yüzünü guldursun dualarım seninle ve sonuç bekleyen herkesle❤Anladım canım. İnşallah bizler de yaşarız bu duyguyu, dualarını eksik etme
Sen nasilsin canım varmi sende bisey
BEnimde bunun gibi canim 2. Cizgi masallah cok sevndimHamileyim demi silik çizgimi belirginmi bilemedim
Eki Görüntüle 2254597
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?