2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Yok canım ara ara bi bkiyodum bisey yok sonra bidaha ağrı oluyodu kasikda ama bel agrisi vardı hafif surekli

3.gunun sabahindan gunaydin..hicbir belirti hicbir agri yok ama sabah sabah uyanip pozitif haber almak iyi geldi ne akintim ne bel ne kasik agrisi hiic bsii yok.gogus hassasiyeti var ztn bisuru hormon aliyorum elbet olur o hassasiyet.bekleyelim bakalimm

Insallh güzel haberlerini aliriz canım insallh❤

8 ci gun 118.19 10 cu gün 354.33 doktor 10 gun sonra kese görmeye gel dedi birdaha test istemedi
Maşallah çok güzel benim 11.gün değerim 83,6 iki gün sonra yani dün 163,6 doktorum endişelenecek birsey yok dedi , rabbim hepimize hayırlı sağliklı evlatlar nasip eylesin

Amin canim hayırlısıyla keseleri kalp atislarinida duysak ohhh beee diyecem
Amiiinn İnşallah rabbim isteyen herkese içinde bizede nasip etsin benim randevumda allahın izni ile 18 Nisa’nda ! Heyecan dorukta bende kontrolden sonra tekrar yurtdısına döneceğim senin kaçıncı gün transferiydi sormamda bir sakınca yoksa ?

Bende kullandım bandı Lakin Transfer günü Başladım doktorum dün artık bırakabileceğimi söyledi rahim destekleyecesi olarak veriliyor zaten progesteran içerikli

Al benden de o kadar Bakalım bizim sonucumuz ne olacak?

Yok canım ne sakıncası olacak. 5 ci gun transveri iki emprio koydular ikinci tedavim bu 1 cisi negatif olmuştu. Senin nasıl?

Test gunum 13nisan..acaba idrar testi yapmaya hangi gun baslasaam 9nisanda baslarim bence 6.gun embriyosu benim varsa cikar erken

Benimki de 11 Nisan. Ben beklerim o güne kadar. Olumsuz olursa onu görüp de moralimi bozmak istemiyorum erkenden Kaç embriyo transfer edildi sana?

Yok canım ne sakıncası olacak. 5 ci gun transveri iki emprio koydular ikinci tedavim bu 1 cisi negatif olmuştu. Senin nasıl?
Benim ilk tedavim 2014 Oldu malesef negatifle sonuclandı bu sene tıpta bütün imkanlardan faydalanıp cesaretimi toplayıp denedim bana 3 gün transferi yapıldı 8 hücreli iki tane rabbime şükürler olsun suan hamileyim.. zor bi süreç maddi manevi insani bitiriyor resmen

Kesinlikle katılıyorum Stresli dönem bitti sırada güzel günlerimiz var sen baya ara vermissin sorun neydi? Yaş kaç birde

Benimki de 11 Nisan. Ben beklerim o güne kadar. Olumsuz olursa onu görüp de moralimi bozmak istemiyorum erkenden Kaç embriyo transfer edildi sana?
2 tane..insan 2 tane olunca biri tutmazsa biri tutar yaaa diye dusunuyor amaa benm 2.denememde de 2 tane transfer edilmisti ve ne ga tif..ama o zaman transfer ederken 2 tane yasal diildi sanirim ama kaliteleri dusuk ve 3.gun embriyosuydu bari ikisini de transfer edelm diye etmislerdi yani bos bi bekleyisti.o sebeple kaliteye taktim diyorum..bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…