Kesinlikle katılıyorum
Stresli dönem bitti sırada güzel günlerimiz varsen baya ara vermissin sorun neydi? Yaş kaç birde
Ne guzel olmus masallahBen 2013 de evlendim ve eşimle herzaman Biran önce çocuk sahibi olmak istedik 1 sene sonra bu olmayınca doktora başvurduk bende pco eşimdede haraketsizlik varis bundan dolaylı tüpbebek yapmamız gerektiği söylendi Buarada almanyada yaşıyorum ben 2014 Konya’da tedavi oldum sonuç olumsuzdu bunu kabullenmem bir süremi aldı Blrdaha nezaman hazır hissedersem ozaman yapacağım dedim iş güç derken seneler uçtu gitti bu sene tekrar ani bir kararla tedavi olduk rabbime şükürler olsun busefer oldu :) yasım 31 .. Eylül’de 32 olacam peki sen ?
Transferi gununu sayarsak 10.gun canım teşekkür ederim canım pazartesi yapicam canım testi ❤Baya belirgin canım..tebrik ederim hamilesin..bugün kaçıncı günün bence hemen kan vermelisin
2 tane..insan 2 tane olunca biri tutmazsa biri tutar yaaa diye dusunuyor amaa benm 2.denememde de 2 tane transfer edilmisti ve ne ga tif..ama o zaman transfer ederken 2 tane yasal diildi sanirim ama kaliteleri dusuk ve 3.gun embriyosuydu bari ikisini de transfer edelm diye etmislerdi yani bos bi bekleyisti.o sebeple kaliteye taktim diyorum..bakalim
Bizim problem eşimde tikaniklik var dediler tese ameliyati oldu tikanikligi açamadı lar sperm alıp dondurdular ocakta transverim oldu negatif oldu 5 tane dondurulmusum daha vardı martda tekrar dondurulmuşlarla denedik şükürler olsun ki pozitif şimdi 3 tane buz bebeklerin duruyorlar hala onuda belki daha sonra yaptiririmBen 2013 de evlendim ve eşimle herzaman Biran önce çocuk sahibi olmak istedik 1 sene sonra bu olmayınca doktora başvurduk bende pco eşimdede haraketsizlik varis bundan dolaylı tüpbebek yapmamız gerektiği söylendi Buarada almanyada yaşıyorum ben 2014 Konya’da tedavi oldum sonuç olumsuzdu bunu kabullenmem bir süremi aldı Blrdaha nezaman hazır hissedersem ozaman yapacağım dedim iş güç derken seneler uçtu gitti bu sene tekrar ani bir kararla tedavi olduk rabbime şükürler olsun busefer oldu :) yasım 31 .. Eylül’de 32 olacam peki sen ?
Benm de ilk denemem olsaydi bu keskeBen de aynı düşünceyle 2 embriyo istedim. İnşallah tutunuyorlardırİlk denemem bu benim. Sonucu çok merak ediyorum. Olumsuz düşünmek istemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Ne güzel rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benim Bebisler malesef o seviyeye ulaşamadı ondan dolayıda dondurmadık sağlık olsun şimdi Bebişim iyice tutunsun başka birsey istemem birde bu tüpbebek gebelik hesaplamasını hiç anlamadım ben suan hesaplamalara göre 4 haft 2 günlük gebeyim ama beta hcg dün 163,6 daydı aklımda deli sorular:)))Bizim problem eşimde tikaniklik var dediler tese ameliyati oldu tikanikligi açamadı lar sperm alıp dondurdular ocakta transverim oldu negatif oldu 5 tane dondurulmusum daha vardı martda tekrar dondurulmuşlarla denedik şükürler olsun ki pozitif şimdi 3 tane buz bebeklerin duruyorlar hala onuda belki daha sonra yaptiririmyaş nisan 10 da 32
Benm de ilk denemem olsaydi bu keskeolmazsa daha onumzde cok yol var derdim ama 4.deneme dedigm gbi olmazsa bi daha yapmama ihtimalimiz yuksek bi de artk olsun istiyorum 31 biticek ekimdeeee olsun da buyusun hayirlisiyla:)
Son adet gününe göre hesapliyorlar canim değerlere çok takılma herkesin farklı çıkıyorNe güzel rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benim Bebisler malesef o seviyeye ulaşamadı ondan dolayıda dondurmadık sağlık olsun şimdi Bebişim iyice tutunsun başka birsey istemem birde bu tüpbebek gebelik hesaplamasını hiç anlamadım ben suan hesaplamalara göre 4 haft 2 günlük gebeyim ama beta hcg dün 163,6 daydı aklımda deli sorular:)))
Hamileyim demi silik çizgimi belirginmi bilemedim
Eki Görüntüle 2254597
Cikolata kisti gibi bir durum mu var acaba?bende de kist var dondurulmus transferden onceki ay tek doz lucrin vurulmustu
maşallah çok sevindim adınıza .Allah bizlere de nasip etsin benm sadece 1 yumurtam var dondurulmuş umudum yok ama deneyeceğim.Benimde belirtilerim ayni sekildeydi goguslern cok acıyodu sivilcelenmistim ve inanilmaz kasık agrisi vardi bacagima vuruyodu tamam dedim tutmadi demistim ama idrar testini yapmaya baslamstm 7nci gun silik silik cikmaya baslamsti 8.nci gun tam olark kirmizi cizgi cikti 9ncu gunde kanda pozitifi gordum belirtiler umutsuzluğa kapilmaniza neden olmasin ben cok umutsuzdum şükür pozitifi gordum
Kimacaba hangi klinikteBende Öyle Yapacağım Doktorum Bana Değerler iki gün arayla 2 ye katlandı evladım dedi gebesin gözün aydın dedi önemli olan o Buarada ben kendi Doktorumu Tek Geçerim Türkiye genelinde gerçekten çok profesyonel ve çok iyi bir hekim kendimi tedavi sürecinde okadar rahat hissettimki allah razı olsun nezaman arasam hep bana bir zaman ayırdı ben ve eşimle çok ilgilendi ondan dolayıda bebişimiz oldu Önce rabbimin sonra dilek hocamın sayesinde herkesede tavsiye ederim.
Ben çok Araştırdım Doktorları Klinikleri Yazın Kıbrısa gidecektim .. sonra vazgeçtimKimacaba hangi klinikte
Evet ben adetin 14.gunu 1 doz lucrin vurdurdum.sonra normal zamanda adet oldum ve transfer ilaclarina basladikBirşey demedi sanırım yok lucrin vurulduktan sonra regl olunuyor mu
Allah razı olsun rabbim bu mübarek Cuma günü hepimizi sevindirsin ... hepimizin kucağını doldursun inşallah ...Ne guzel olmus masallah
Bende çok memnunum doktorum dan suleyman tosun belki doktor arayışında olan varsa şiddetle tavsiye ederimBende Öyle Yapacağım Doktorum Bana Değerler iki gün arayla 2 ye katlandı evladım dedi gebesin gözün aydın dedi önemli olan o Buarada ben kendi Doktorumu Tek Geçerim Türkiye genelinde gerçekten çok profesyonel ve çok iyi bir hekim kendimi tedavi sürecinde okadar rahat hissettimki allah razı olsun nezaman arasam hep bana bir zaman ayırdı ben ve eşimle çok ilgilendi ondan dolayıda bebişimiz oldu Önce rabbimin sonra dilek hocamın sayesinde herkesede iye ederim.
Çok teşekkür ederim rabbim herkese tartırsin bu duyguyu❤Tebrik ederim . Inşallah Allahım kucaginadaalmayı nasip eder. ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?