Amin canım ınsallh ınsallh bebegin seninledir güzel haberlerini ver olurmu ❤A Asiman71 hayirli olsun insallah. Sımsıkı tutunsun annesine. Bu sefer kucagina alicaksin, mis gibi kokusuna doyacsksin Allah in izniyle.
Bende bu sabah tekrar kan verdim. Degerlerim duzgun katlanmiyordu.
Yarinki sonuca gore dr karar verecek artik hayirlisi. Dis gebelik riskim var.
Insallah benim bebegimde gec tutunmusturda beta degerim normale donmustur
Ayyy hamilesinnnn cokkk sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahHamileyim demi silik çizgimi belirginmi bilemedim
Eki Görüntüle 2254597
Canim haberini bekliyorum hadi mutlu haberler ver bizeHaberini bekliyorum o zaman kesin hamilesin tadını çıkar
Canım bende hamile kalinca göğüs uclarim koyulaşıyorCanim transferi sayarsak 10.gun demistim daha öncede bel agrisi kaşık agrisi göğüslerim aciyodu uçları koyulasti pembeydi kahve ye dondu sık sık idrara çıkıyordum ama şu içtigim için zannediyodum akinti su gibi transferin 2. Günü başlamıştı bende
Evet canım baya bi koyularti zaten en çok Ona emin olarak yaptim testimiCanım bende hamile kalinca göğüs uclarim koyulaşıyor
Amin canım çok teşekkür ederim evet hamileyim eşime söylemedim daha❤Ayyy hamilesinnnn cokkk sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Insallah guzel haber vermek nasip olurAmin canım ınsallh ınsallh bebegin seninledir güzel haberlerini ver olurmu ❤
Yok canim olmadi ben 3 günde bir de Pruloton igne vurduruyorum düşük kanama olmasin diye belki ondandri belkide bende olmiycakdi
Yok canim olmadi ben 3 günde bir de Pruloton igne vurduruyorum düşük kanama olmasin diye belki ondandri belkide bende olmiycakdi
Cnm bende de olmadi kanama 3 aylikken falan olmustiHmm anladım canım. Bazıları yaşamış da sende de oldu mu diye merak etmiştim.
Cnm bende de olmadi kanama 3 aylikken falan olmusti
Canim sen kan testini saglik ocaginda mi yaptrimistin ozelde fln mi ayni gün ogrenebldinmi sonucu saglik ocağında yaptirdiysan egerCanim haberini bekliyorum hadi mutlu haberler ver bize
Bugun calistgm icin iyi gecti gunum yoksa insan kuruyo.bende de hicbisi yok ve ilkinde pozitif aldgmda da hiicbisi yoktu ne leke ne agri ne gogus ucu renklesmesi hic bi sii..takmayalim birlkte basaricaz senle insallajZaman geçtikçe belirti aramaya çalışıyorum. Yapmamam lazım ama söz geçiremiyorum ki kendime.Hiçbir şey hissetmiyorum ve o yüzden içten içe endişelenmeye başladım sanki
Özelde yaptırdım canim ben iki saat sonra belli olmuştuCanim sen kan testini saglik ocaginda mi yaptrimistin ozelde fln mi ayni gün ogrenebldinmi sonucu saglik ocağında yaptirdiysan eger
Bende devlet hastanesi acilinde yaptırdım sonuç 1 saatte çıktıÖzelde yaptırdım canim ben iki saat sonra belli olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?