- 1 Nisan 2019
- 118
- 96
- 13
- 38
Nasıl gidiyor hamilelikBende devlet hastanesi acilinde yaptırdım sonuç 1 saatte çıktı
Evet ozelde belli oluyor hemen. Stressiz. Ben saglik ocaginda verdim bekliyrumÖzelde yaptırdım canim ben iki saat sonra belli olmuştu
Acaba akşam gtsm acile yapilir miBende devlet hastanesi acilinde yaptırdım sonuç 1 saatte çıktı
Sen ne durumdasın canım
Tabiki yapılır canım.ben hepsini acilde yaptırdım sıra oluyor biraz ama sonuç 1 saatte çıkıyorAcaba akşam gtsm acile yapilir mi
Ben çalışıyorum canım..O yüzden hamilelik hiç aklıma gelmiyor..ama uykum çok geliyor uyuşuk bişey oldumNasıl gidiyor hamilelik
Ne heyecanlisindir sen şimdiEvet ozelde belli oluyor hemen. Stressiz. Ben saglik ocaginda verdim bekliyrum
Ben evdeyim canim kendi isim olduğu için o konuda rahatım dinlenerek geçiriyorum keseyi göreyimde öyle başlarım calismayaBen çalışıyorum canım..O yüzden hamilelik hiç aklıma gelmiyor..ama uykum çok geliyor uyuşuk bişey oldumsenin nasıl gidiyor
Kese gebelik testinden kacgun sonra görünüyor canimBen evdeyim canim kendi isim olduğu için o konuda rahatım dinlenerek geçiriyorum keseyi göreyimde öyle başlarım calismaya
10 gun sonra çağırdı benim doktorum canimKese gebelik testinden kacgun sonra görünüyor canim
Anladım canım10 gun sonra çağırdı benim doktorum canim
Sen ne yaptın kan verdinmi canimAnladım canım
Yok canım vermedim pazartesi vericem sağlık ocağınaSen ne yaptın kan verdinmi canim
Bugun calistgm icin iyi gecti gunum yoksa insan kuruyo.bende de hicbisi yok ve ilkinde pozitif aldgmda da hiicbisi yoktu ne leke ne agri ne gogus ucu renklesmesi hic bi sii..takmayalim birlkte basaricaz senle insallaj
Sen ne durumdasın canım
İyi sabırlı duruyorsun vallahi ben idrarda pozitifi görünce hemen çıkıp kan vermeye gittimYok canım vermedim pazartesi vericem sağlık ocağına
Geçen seferde beklemiştim 4 gün sabirliyim 9 senenin sabri var canım 3 gün neki❤İyi sabırlı duruyorsun vallahi ben idrarda pozitifi görünce hemen çıkıp kan vermeye gittim
Daha ne olsun ınsallh gebelik alametleri olsun allhim insallh❤İnşallah canımmm
Sürekli devam eden kasık ağrısı ve arada belime iğne batıyor hissi dışında hiçbir şeyim yok
Maasallah canim allahım gönlüne göre versin inşaallah sağ salim kucağınada almayi gostersin yüce AllahımGeçen seferde beklemiştim 4 gün sabirliyim 9 senenin sabri var canım 3 gün neki❤
Kızlar çok mutluyum biliyodum hissetmiştim hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?