2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Yemege ciktik sonlara dogru bir adet agrisii eve bes karis surat geldm kanamam var diye korkarak.neyse ki yokmus uzaniyorum simdi bgn calistm bi de yoruldum mu acaba istemeden dedm ki 3 saat calistm toplamda korktum ya ben boyle seyleri tutunma belirtisi olarak anlamlandirmak da istemiyorum ama bakalim kanama olmaz ztn di mi ilaclardan dolayi?adet olurm birden diye de korkuyorum tuvalete gittikce

Korkma canım kanama olmuyor ilaçları bırakana kadar olmasında ınsallh gebelik belirtilerin olur ınsallh valla ben bu transferde kaynanamı çağırmadım beni aradı istemiyormuşum dedi size gelmemi felan bişeyde diyemedim saligununden beri bende şimdi eşim götürdü evine

Transferden sonra kimler yanızda kaldı canlarım sukur kaynanam gitti gerçi kadın elinden geleni yaptı yemkdi temzlikdi çamaşırdı ama insan tek olmak istiyor bazen

Kanamam var yazınca valla yanlış gordum kaynanamdq var evde diye okudum ondan öyle yazdım biran içimi dökeyim dedim Biraz alakasız oldu sanirim

Transferden sonra kimler yanızda kaldı canlarım sukur kaynanam gitti gerçi kadın elinden geleni yaptı yemkdi temzlikdi çamaşırdı ama insan tek olmak istiyor bazen

Ben annemlerdeyim Pazartesi’den beri Bugün de eşim geldi. Çok özlemişim

Kanamam var yazınca valla yanlış gordum kaynanamdq var evde diye okudum ondan öyle yazdım biran içimi dökeyim dedim Biraz alakasız oldu sanirim
Hahahaha herkesin derdi farkli olsun olsun:)benm cok iyi bir kayinvaldem var cok sukur ammmaa ne de olsa kaynvalide ben de istemeyebilrdim anliyorum
Kimse gelmedi yanima esim ve ben takiliyoruz.daha 4.gundeyim cook var yarin da calisicam normale donuyorum yavastan..

Ben de Pazartesi başlamayı düşünüyorum ama ayakta fazla kaldığımda veya yürüdüğümde kasıklarım çok ağrıyor. Sende de var mı böyle bir durum?

Agrim olunca korktum yoruldum kesin diye uzuldum esim de kizdi sana calisabilirsin diyolar sonucta takma boyle seyleri normal hayatini yasa dedi.ama herkes dinleniyo tamam ben de dinleniyorum ama ne biliyim.bak aksam oldu yine dusunceler dusunceler

Ben de Pazartesi başlamayı düşünüyorum ama ayakta fazla kaldığımda veya yürüdüğümde kasıklarım çok ağrıyor. Sende de var mı böyle bir durum?
Bence o kasik agrisi kendmizi kastgmz icin cunku ben nefes alirken bile vucudumu kastigimi hissediyorum..psikolojk olarak tum hucreler kasiklarda.tum gun bi hassasiyet oldu bende evet.

Bence o kasik agrisi kendmizi kastgmz icin cunku ben nefes alirken bile vucudumu kastigimi hissediyorum..psikolojk olarak tum hucreler kasiklarda.tum gun bi hassasiyet oldu bende evet.

Gayet rahatım aslında. 1-2 gündür rutin işleri yapayım yavaştan dedim ama bir süreden sonra rahatsız hissediyorum kendimi. Okulda ne yapacağım, Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…