- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Daha ne olsun ınsallh gebelik alametleri olsun allhim insallh❤
Amin amin canım hepimizin birbirimize duasıydı belki böyle güzel haber almamiz❤Maasallah canim allahım gönlüne göre versin inşaallah sağ salim kucağınada almayi gostersin yüce Allahım
Teskkur ederim canım benim❤Caniiim cok cok cok sevindim
Test günün ne zamandı canım idrar tahlili yapmayı düşünüyormusun canimİnşallah canımmm
Sürekli devam eden kasık ağrısı ve arada belime iğne batıyor hissi dışında hiçbir şeyim yok
Test günün ne zamandı canım idrar tahlili yapmayı düşünüyormusun canim
Anladım canım rabbim yüzünü guldursun dualarım seninle ❤11 Nisan benimki. İdrar tahliline cesaretim yok%99 da yapmam gününden önce test.
Anladım canım rabbim yüzünü guldursun dualarım seninle ❤
Korkma canım kanama olmuyor ilaçları bırakana kadar olmasında ınsallh gebelik belirtilerin olur ınsallh valla ben bu transferde kaynanamı çağırmadım beni aradı istemiyormuşum dedi size gelmemi felan bişeyde diyemedim saligununden beri bende şimdi eşim götürdü evineYemege ciktik sonlara dogru bir adet agrisii eve bes karis surat geldm kanamam var diye korkarak.neyse ki yokmus uzaniyorum simdi bgn calistm bi de yoruldum mu acaba istemeden dedm ki 3 saat calistm toplamdakorktum ya ben boyle seyleri tutunma belirtisi olarak anlamlandirmak da istemiyorum ama bakalim kanama olmaz ztn di mi ilaclardan dolayi?adet olurm birden diye de korkuyorum tuvalete gittikce
Aynen oyle canım valla hepinize duacıyım ❤Allah razı olsun canımYukarıda yazmışsın bir arkadaşa. Belki de birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde oluyor bu müjdeler
Canımsın ❤Valla gerçekten öyle kizlar, bi süredir bakamamistim işten dolayi, sayfayı acarken dedim ki kendi kendime insallah herkesten güzel haberler alirim
Kanamam var yazınca valla yanlış gordum kaynanamdq var evde diye okudum ondan öyle yazdım biran içimi dökeyim dedim Biraz alakasız oldu sanirimKorkma canım kanama olmuyor ilaçları bırakana kadar olmasında ınsallh gebelik belirtilerin olur ınsallh valla ben bu transferde kaynanamı çağırmadım beni aradı istemiyormuşum dedi size gelmemi felan bişeyde diyemedim saligununden beri bende şimdi eşim götürdü evine
Transferden sonra kimler yanızda kaldı canlarım sukur kaynanam gittigerçi kadın elinden geleni yaptı yemkdi temzlikdi çamaşırdı ama insan tek olmak istiyor bazen
Hahahaha herkesin derdi farkli olsun olsun:)benm cok iyi bir kayinvaldem var cok sukur ammmaa ne de olsa kaynvalide ben de istemeyebilrdim anliyorumKanamam var yazınca valla yanlış gordum kaynanamdq var evde diye okudum ondan öyle yazdım biran içimi dökeyim dedim Biraz alakasız oldu sanirim
Hahahaha herkesin derdi farkli olsun olsun:)benm cok iyi bir kayinvaldem var cok sukur ammmaa ne de olsa kaynvalide ben de istemeyebilrdim anliyorum
Kimse gelmedi yanima esim ve ben takiliyoruz.daha 4.gundeyim cook var yarin da calisicam normale donuyorum yavastan..
Bence o kasik agrisi kendmizi kastgmz icin cunku ben nefes alirken bile vucudumu kastigimi hissediyorum..psikolojk olarak tum hucreler kasiklarda.tum gun bi hassasiyet oldu bende evet.Ben de Pazartesi başlamayı düşünüyorum ama ayakta fazla kaldığımda veya yürüdüğümde kasıklarım çok ağrıyor. Sende de var mı böyle bir durum?
Bence o kasik agrisi kendmizi kastgmz icin cunku ben nefes alirken bile vucudumu kastigimi hissediyorum..psikolojk olarak tum hucreler kasiklarda.tum gun bi hassasiyet oldu bende evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?