2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Transferden sonra kimler yanızda kaldı canlarım sukur kaynanam gitti gerçi kadın elinden geleni yaptı yemkdi temzlikdi çamaşırdı ama insan tek olmak istiyor bazen
Ben ablamda kaldım 12 gün boyunca ablam baktı hiç birşey yapmadım yattım sadece tuvalete kalktım birde crino jeli koyunca 15 dakika yürüyüş yaptım

Ben ablamda kaldım 12 gün boyunca ablam baktı hiç birşey yapmadım yattım sadece tuvalete kalktım birde crino jeli koyunca 15 dakika yürüyüş yaptım

Size doktorunuz sürekli yatmanızı mı söyledi? Bana günlük yaşamına devam edebilirsin demişti. “Hep yatmak yasak, dışarı çık, komşuya git, kahve iç gel” falan demişti.

Zaten bu sefer olmazsa ve bir daha yapacaksam ki cook uzun zaman sonra anca denenir yatarm artik.3tur transfer sonrasi yaldir yaldir gezdm tamam ilki pozitifti ama bakalm bunda ne gorcem eski msjlarimi okudum smdi o zamanlarda da regl agrisi yasamism ve tutunmamis yani bu teori de çöktü umutlanmayalim agriyla filan

Agrim olunca korktum yoruldum kesin diye uzuldum esim de kizdi sana calisabilirsin diyolar sonucta takma boyle seyleri normal hayatini yasa dedi.ama herkes dinleniyo tamam ben de dinleniyorum ama ne biliyim.bak aksam oldu yine dusunceler dusunceler
Size doktorunuz sürekli yatmanızı mı söyledi? Bana günlük yaşamına devam edebilirsin demişti. “Hep yatmak yasak, dışarı çık, komşuya git, kahve iç gel” falan demişti.
İlk denemem negatifti o yüzden ikinci denemede doktoru dinlemedim arkadasim 16 sene sonra tup bebekle hamile kaldı onu dinledim yat dedi baldirinin altına yastık koy öyle yat dedi o ne dediyse onu yaptım tuttu allahıma şükürler olsun

İlk denemedé 4 gün yatıp ise başlamıştım doktoru dinleyip tutmayınca hep kendime kızdım niye ise başladım keşke baslamasaydim diye ondan dolayı birazda hep yattım

Baldırın altına yastık koyup yatmak mı Bunu bize daha önce söyleseydin keşke Transferden sonra denerdik. Bu saatten sonra tuttuysa tuttu, tutmadıysa yapacak bir şey yok

Valla bende gezdim dolaştım dün pazara bile gittim alacaklarimi bile taşıdım yani hiç durmadım 3 günde bir hastaneye gittim igne için dolmuşla hemde ayakda

Zaman geçtikçe belirti aramaya çalışıyorum. Yapmamam lazım ama söz geçiremiyorum ki kendime. Hiçbir şey hissetmiyorum ve o yüzden içten içe endişelenmeye başladım sanki
Seni çok iyi anlıyorum cnm elinde değil tabiki öyle yada böyle olup olmadigi bi kaç gune belli olacak inşallah hayırlısı olur hakkinizda

Yabanci sitelerde okudugum kadariyla embriyonun rahimde hareketine bagli ua da hormonlarin rahme etkisine bagli oluyormus kasik agrisi. Insallah ilki nedeiyle olsun tabi

Yüzüstü yatmayın diyorlar. Ben sağıma soluma bile dönmedim o derece dikkat ettim yani bu kez
Evet canım haklisin oyle diyolar tabiki dikkat etmek lazm ama biraz uykucuyum uyuduktan sonra yüzüstü çok uyandım bu saatte uyndigima bakma uykucuyum dedimya artik uyku denen bisey kalmadi akşam erken uyur oldum sabah bu saatte uyanır oldum bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…