- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Seni çok iyi anlıyorum cnm elinde değil tabiki öyle yada böyle olup olmadigi bi kaç gune belli olacak inşallah hayırlısı olur hakkinizda
Yabanci sitelerde okudugum kadariyla embriyonun rahimde hareketine bagli ua da hormonlarin rahme etkisine bagli oluyormus kasik agrisi. Insallah ilki nedeiyle olsun tabi
Aramıza hoşgeldin canim11 di 2 gun sonra bidaha yapicam. Ay Allahim ne güzel bir duyguymuş ya
Hahaha canim bende öyleydim artik niyeyse sabah 10 da kalkan ben artık 7 de kalkıyorumEvet canım haklisin oyle diyolar tabiki dikkat etmek lazm ama biraz uykucuyum uyuduktan sonra yüzüstü çok uyandım bu saatte uyndigima bakma uykucuyum dedimya artik uyku denen bisey kalmadi akşam erken uyur oldum sabah bu saatte uyanır oldum bende anlamadim❤
Gözünaydın çok sevindimKızlar çok mutluyum biliyodum hissetmiştim hamileyim
Teşekkür ederim canım amin insallhGözünaydın çok sevindimSaglikla kucagina almakta nasip olur insaallah.
İlk 10.gün test yaptim silikti canim çokta silik degildi aslnda baya belirgindi 11. Gun tekrarladim testi tam kırmızi oldu. 2. Kan sonucunu gormeden karar veremeyiz dedi hemşire ikiz olup olmadığına oda cok güzel oldgunu söyledi değerimin. Gel gelelim ben hala inanamiyorum iki negatif sonctan sonra yine negatif sonucla karsilacagimi sandimMasallh canım çok güzel değerin ikizmi acaba banada 2 transfer edildi idrarda kaçıncı günde nasil çıkmıştı belirginlimiydi
Bende ilk iki tedavimde hep yatmadim canim agir is yapmadan ciktim dolastim. AMA bu tedavimde dktor normal hayatina done bilirsin dediysede ben donmedim çoğunlukla yattim kan verme gününe kadar hic cikmadim disari hep annm kayinvalidem geldi yanima yemekle ev işiyle ilgilendiler saolsunlar findik ceviz badem kabak çekirdeği yedim sut ictim hergun abur cubur yemedim kesinlikle aci ekside yemedimSize doktorunuz sürekli yatmanızı mı söyledi? Bana günlük yaşamına devam edebilirsin demişti. “Hep yatmak yasak, dışarı çık, komşuya git, kahve iç gel” falan demişti.
Doktorlar normal hayatınıza dönün diyorlar ama bence evde kalip dinlenmek çok daha başarı elde ediliyo. Benimde ilk tedavim negatifti o yüzden bu kez hep dinlendim hiç birşey yapmadımBende ilk iki tedavimde hep yatmadim canim agir is yapmadan ciktim dolastim. AMA bu tedavimde dktor normal hayatina done bilirsin dediysede ben donmedim çoğunlukla yattim kan verme gününe kadar hic cikmadim disari hep annm kayinvalidem geldi yanima yemekle ev işiyle ilgilendiler saolsunlar findik ceviz badem kabak çekirdeği yedim sut ictim hergun abur cubur yemedim kesinlikle aci ekside yemedim
Ayy canım benim rabbim gönlüne göre versin❤İlk 10.gün test yaptim silikti canim çokta silik degildi aslnda baya belirgindi 11. Gun tekrarladim testi tam kırmızi oldu. 2. Kan sonucunu gormeden karar veremeyiz dedi hemşire ikiz olup olmadığına oda cok güzel oldgunu söyledi değerimin. Gel gelelim ben hala inanamiyorum iki negatif sonctan sonra yine negatif sonucla karsilacagimi sandim
Bende ilk iki tedavimde hep yatmadim canim agir is yapmadan ciktim dolastim. AMA bu tedavimde dktor normal hayatina done bilirsin dediysede ben donmedim çoğunlukla yattim kan verme gününe kadar hic cikmadim disari hep annm kayinvalidem geldi yanima yemekle ev işiyle ilgilendiler saolsunlar findik ceviz badem kabak çekirdeği yedim sut ictim hergun abur cubur yemedim kesinlikle aci ekside yemedim
Benim de oluyor hatta adetten once olur adet olunca gecer. Simdi de var sagda agriliGogsumun bir tarafi sanki biyere vurmsm gbi aciyodu dokundukca bgn bi yokladm hareket eden bi kitle geldi elime..hormonlardandir di mii gecer mi sonra?telaslanmali miym var mi sizde boyle seyler?
Kızlar merhaba Pazartesi randevum var tedaviye başlayacaz da siz taze mi dondurulmuş embriyo mu transfer ettirdiniz acaba
Teşekkür ediyorum canım peki yumurta toplamadan ne kadar süre sonra transfer oluyor acaba
Mrb benim dondurulmus transfer oldu hadi hayırlısı olsun canimKızlar merhaba Pazartesi randevum var tedaviye başlayacaz da siz taze mi dondurulmuş embriyo mu transfer ettirdiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?