Canim benim 6 aydır dondurulmus tu ilk tup denememden kalanlardı opu dan dolayı değildi yaniSenin de hayırlısı olsun canım senin opu san kaç gün sonra oldu transfer
Aynen canım hayrlisi olsunAnladım canım hepimiz için hayırlısı inşallah
Canim nasil gidiyor iyimisinÖncelikle hayırlı olsun tedavin canım. Benimki dondurulmuştu.
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum, ama kuzenimden biliyorum çok acıttığını. Prolutex kullanıyorum progesteron iğnesi
[/QUOTE
Teşekkür ederim canım benim ınsallh ınsallh sen ne durumdasın canım benimA Asiman71 hayırlı olsun canım inşallah . Haberlerinizi alacağım diye kaç sayfa okudum bilmiyoruminşallah kanda da değerin güzel çıkar ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Benim de 1 kaybım var 3.5 aylık . Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder . M MrsKurabiye transferin hayırlı olsun . Biliyorsun seni de heyecanla bekliyorum
Merhaba benm dondurulmus transfer oldu opu sonrasi adet oldum o ay dogum kontrol hapi kullandim tekrar adet olunca transfer hazirligim basladi.Kızlar merhaba Pazartesi randevum var tedaviye başlayacaz da siz taze mi dondurulmuş embriyo mu transfer ettirdiniz acaba
Anladım canım güzel günler gelecek ınsallh sabırlı olalım sende kaybetmussin bebegini benim gibi unutulmuyor ama alışıyorsun rabbim yerlerine uzun ömürlü nasip eder tabiki onların yeri ayrı ama en azından yeni gelen evlatlrimiz tesellimiz olur diyorum umut et dua et olacak❤
Teşekkür ediyorum zor beklemek yaMerhaba benm dondurulmus transfer oldu opu sonrasi adet oldum o ay dogum kontrol hapi kullandim tekrar adet olunca transfer hazirligim basladi.
Aynen sadece ignelerden bacaklarım fene agriyor3.gunun sabahindan gunaydin..hicbir belirti hicbir agri yok ama sabah sabah uyanip pozitif haber almak iyi geldine akintim ne bel ne kasik agrisi hiic bsii yok.gogus hassasiyeti var ztn bisuru hormon aliyorum elbet olur o hassasiyet.bekleyelim bakalimm
Canim nasil gidiyor iyimisin
A Asiman71 hayırlı olsun canım inşallah . Haberlerinizi alacağım diye kaç sayfa okudum bilmiyoruminşallah kanda da değerin güzel çıkar ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Benim de 1 kaybım var 3.5 aylık . Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder . M MrsKurabiye transferin hayırlı olsun . Biliyorsun seni de heyecanla bekliyorum
Ben kullanmıyorumBelirti aramayın arkadaşlar bende sıfır belirti ama sağlıklı bir şekilde devam ediyor sürecin en zor zamanı bence gebeliğin ilk dört ayı her kontrol tarihini gergin ve stresli bir şekilde bekliyorum ben değerler iyi ama kalp kese de görene kadar zorlu bir süreç allah devamını getirsin tüm hamile arkadaşlarıma dileğim sağlıkla kucağımıza alalım. Transfer olan arkadaşlarıma da güzel sonuçlar pozitifi görmelerini diliyorum.
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz benimde yarin muayenem var transfer gunu belli olcak hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?