2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Senin de hayırlısı olsun canım senin opu san kaç gün sonra oldu transfer

A Asiman71 hayırlı olsun canım inşallah . Haberlerinizi alacağım diye kaç sayfa okudum bilmiyorum inşallah kanda da değerin güzel çıkar ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Benim de 1 kaybım var 3.5 aylık . Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder . M MrsKurabiye transferin hayırlı olsun . Biliyorsun seni de heyecanla bekliyorum

Teşekkür ederim canım benim ınsallh ınsallh sen ne durumdasın canım benim

Kızlar merhaba Pazartesi randevum var tedaviye başlayacaz da siz taze mi dondurulmuş embriyo mu transfer ettirdiniz acaba
Merhaba benm dondurulmus transfer oldu opu sonrasi adet oldum o ay dogum kontrol hapi kullandim tekrar adet olunca transfer hazirligim basladi.

A Asiman71 şuan için beklemedeyim bende .
Anladım canım güzel günler gelecek ınsallh sabırlı olalım sende kaybetmussin bebegini benim gibi unutulmuyor ama alışıyorsun rabbim yerlerine uzun ömürlü nasip eder tabiki onların yeri ayrı ama en azından yeni gelen evlatlrimiz tesellimiz olur diyorum umut et dua et olacak❤

Aynen sadece ignelerden bacaklarım fene agriyor

Canim nasil gidiyor iyimisin

İyiyim canım. Heyecanlı ve gergin bekleyişim sürüyor. Belirti falan aramaktan vazgeçtim artık. Hayırlısı ne ise o olsun

İnşallah güzel haberler veririm de sana da umut olurum canım

Belirti aramayın arkadaşlar bende sıfır belirti ama sağlıklı bir şekilde devam ediyor sürecin en zor zamanı bence gebeliğin ilk dört ayı her kontrol tarihini gergin ve stresli bir şekilde bekliyorum ben değerler iyi ama kalp kese de görene kadar zorlu bir süreç allah devamını getirsin tüm hamile arkadaşlarıma dileğim sağlıkla kucağımıza alalım. Transfer olan arkadaşlarıma da güzel sonuçlar pozitifi görmelerini diliyorum.

Kizlar merak ettiğim bisey var, transfer olana kadar hepiniz dogum kontrol hapi kullandiniz mi? Bana doktorum oyle bisey soylemedi. Opudan sonra 2. Adetinde gel dedi transfer hazırlıklarına baslayalim

Ben kullanmıyorum

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz benimde yarin muayenem var transfer gunu belli olcak hayirlisiyla

Iyi akşamlar . Ben inekleri sagiyorum şimdi bende salı günü gideceğim . Yanlız adetimin 5. Günü oluyor neden öyle çağırdılar anlamadım . Senin taze mi yoksa dondurulmuş mu

Transferden sonra sırt ağrısı yaşayan var mı yoksa ben çok mu yattım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…