2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Iyi akşamlar . Ben inekleri sagiyorum şimdi bende salı günü gideceğim . Yanlız adetimin 5. Günü oluyor neden öyle çağırdılar anlamadım . Senin taze mi yoksa dondurulmuş mu
Benim dondurulmus olcak allah allah genel olarak doktorlar 2. Yada 3 .gün başlıyor t3daviye 5.gün ilk senden duyuyorum canim ya

Benim dondurulmus olcak allah allah genel olarak doktorlar 2. Yada 3 .gün başlıyor t3daviye 5.gün ilk senden duyuyorum canim ya

Canım ben martin 27 sinde rahim filmi çekildim . Nisanın 3 nde leke geldi adet oldum sandım . 4 nde gittim merkeze adet değil dediler . Ayın 5 nde adet oldum ışte aradım söyledim . Salı günü gel dediler . Bende bilmiyorum neden böyle çağırdılar. Gidinceye soracağım . Belki gelip gitmem sorun oluyor diye geç çağırmış olabilirler.

Bugün kasık ağrılarım arttı biraz. Sanki rahmimde de ağrı var gibi, hissediyorum. Bu normal mi?

Belirtisiz ve 8bin adim atmali bir pazardan herkese iyi aksamlar..5.gunu de bitirdik boylece test gunune yaklasiyoruz

İnşallah canım. Gün yaklaştıkça olumsuza yormaya başladım her şeyi
Cidden benim de umidim epey azaldi nedense..belirtiler belirti diil once onu kabulleniyorum.hormonlar gogusleri hassaslastiriyo kasik agrisi yapiyo olabilir.embriyo kalitem ztn dusuktu.gec gelistiler 6.gun embriyosu oldu..bu gece moralim bozuk erken uyuyorum.forumda da okudum 6.gunde coook da pozitif alan gormedim.dua edip bekliyoruz yarin 6.gunumzor is

Doktorum kaliteyi kafaya takma biz ihtimal olmayan embriyoyu transfer etmeyiz dedi.tabi hicbisi bitmis diil ama icim cok karardi bu gecee

Doktorum kaliteyi kafaya takma biz ihtimal olmayan embriyoyu transfer etmeyiz dedi.tabi hicbisi bitmis diil ama icim cok karardi bu gecee

Ben de bugün epey karamsar ve duygusaldım nedense. Neşem sıfırdı. Ağladım birkaç defa. Uyuyup da uyanmak istemiyorum sanki cumaya kadar.

İnşallah canım. Gün yaklaştıkça olumsuza yormaya başladım her şeyi
Olumsuz dusunme canim benimde 5. Gün basladi o kasik agirlari ve hergun devam etti. Aklım cikiyodu adet olcam diye suan bile var o agrilar hatta dahada artti diyebilirm Demekki benim vucudumda o agrilar bi belirtiymis. Sende de oyle olsun insallah

İnşallah arkadaşım, Rabbim bana da nasip etsin

Normal canım ağrı olması

Umarım ben de Perşembe günü sizinle güzel bir değer paylaşabilirim Günaydın

Kızlar, kan testini öğleden sonra 4 gibi versem bir şey olmaz değil mi? Sabah saatlerinde olması şart mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…