Hadi hayirlisi canimIyi aksamlar kizlar nasilsiniz benimde yarin muayenem var transfer gunu belli olcak hayirlisiyla
Benim dondurulmus olcak allah allah genel olarak doktorlar 2. Yada 3 .gün başlıyor t3daviye 5.gün ilk senden duyuyorum canim yaIyi akşamlar . Ben inekleri sagiyorum şimdibende salı günü gideceğim . Yanlız adetimin 5. Günü oluyor neden öyle çağırdılar anlamadım . Senin taze mi yoksa dondurulmuş mu
Benim dondurulmus olcak allah allah genel olarak doktorlar 2. Yada 3 .gün başlıyor t3daviye 5.gün ilk senden duyuyorum canim ya
Saol cnmHadi hayirlisi canim
Bende hicbisi yok bilemem normal miBugün kasık ağrılarım arttı biraz. Sanki rahmimde de ağrı var gibi, hissediyorum. Bu normal mi?
Kaçıncı günün canimBugün kasık ağrılarım arttı biraz. Sanki rahmimde de ağrı var gibi, hissediyorum. Bu normal mi?
Kaçıncı günün canim
Bence normal hatta hamilelik belirtisi gibi hadi Insllah ben hamileyken kasiklarim agrimistiBugün kasık ağrılarım arttı biraz. Sanki rahmimde de ağrı var gibi, hissediyorum. Bu normal mi?
Bence normal hatta hamilelik belirtisi gibi hadi Insllah ben hamileyken kasiklarim agrimisti
Cidden benim de umidim epey azaldi nedense..belirtiler belirti diil once onu kabulleniyorum.hormonlar gogusleri hassaslastiriyo kasik agrisi yapiyo olabilir.embriyo kalitem ztn dusuktu.gec gelistiler 6.gun embriyosu oldu..bu gece moralim bozuk erken uyuyorum.forumda da okudum 6.gunde coook da pozitif alan gormedim.dua edip bekliyoruz yarin 6.gunumİnşallah canım. Gün yaklaştıkça olumsuza yormaya başladım her şeyi
Doktorum kaliteyi kafaya takma biz ihtimal olmayan embriyoyu transfer etmeyiz dedi.tabi hicbisi bitmis diil ama icim cok karardi bu gecee
Benm test gunum te cumartesi ama salidan itibaren baslarm idrar testlerine dayanamamBen de bugün epey karamsar ve duygusaldım nedense. Neşem sıfırdı. Ağladım birkaç defa. Uyuyup da uyanmak istemiyorum sanki cumaya kadar.
Benm test gunum te cumartesi ama salidan itibaren baslarm idrar testlerine dayanamamdualarla olucak insallah vakti gelmistir
Olumsuz dusunme canim benimde 5. Gün basladi o kasik agirlari ve hergun devam etti. Aklım cikiyodu adet olcam diye suan bile var o agrilar hatta dahada artti diyebilirm Demekki benim vucudumda o agrilar bi belirtiymis. Sende de oyle olsun insallahİnşallah canım. Gün yaklaştıkça olumsuza yormaya başladım her şeyi
Normal canım ağrı olması6. gün oldu transfer ertesinden saydığımızda.
Olumsuz dusunme canim benimde 5. Gün basladi o kasik agirlari ve hergun devam etti. Aklım cikiyodu adet olcam diye suan bile var o agrilar hatta dahada artti diyebilirm Demekki benim vucudumda o agrilar bi belirtiymis. Sende de oyle olsun insallah
Normal canım ağrı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?