2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Kızlar bende hep adet olcak gibi ağrılar yaşadım hatta gebe kalirsaniz 5 6 aylık olana kadar her aybasi zamanı belirtiler yasicaksiniz ben hep yasamistim

Hayirlisi olsun kacinci gunun 9.gunde idrar tahlili yAp istersen ben yapicam benim tedavimdede ben 10.gunde gordum idrarda pozitifi topiklere bakiyorum daha erken de çıkan varr

Bugün 7. günüm. Az kaldı Perşembe öğreniriz hep beraber

6.gun oldu bile..bi yandan gecmiyo bi yandan gectikce heyecanlaniyorum.bugun bile gidip cilginliklar yapasim geliyo cunku bosa bekliyorum diye de dusunuyorum iste.bazi zamanlarda da yaa rahim cok guzel hazirlanmisti bi suru de ilac iciyoruz embriyoya da bi suru tutunmasi icin kimyasal veriyolar tutunmams olamaz diyorum:)ama sonra kaliteleri ve tutunsalar da yasamams olmalari aklima geliyo.ve sonra da ztn gelisimleri yavasti tutunmamislardir kesin diyip dertleniyorum.bi degisik ruh hali

Az kalmış sabret rabbim gönlüne gore verir ins

Kızlar ilk denememiz tutmaz diye düsünmeyin benim ilk denememde tutmuştu bazı arkadaşlarımız bilir yani olacağı varsa ilkindede olur hic sitres yapmayin pozitif düşünün pozitif olsun ben buna inanıyorum ben 9 senedir bu işin içindeyim ve hiç umudumu kaybetmedim rabbim isteyen herkese taddrsin anneliği ❤

Okulda yediğim yemekten oldu sanırım, midem aşırı bulanıyor. Rahatlamak için ne yapmam lazım kızlar, bir akıl verin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…