Verebilirsin sabah şart değilKızlar, kan testini öğleden sonra 4 gibi versem bir şey olmaz değil mi? Sabah saatlerinde olması şart mı?
Hayirlisi olsun kacinci gunun 9.gunde idrar tahlili yAp istersen ben yapicam benim tedavimdede ben 10.gunde gordum idrarda pozitifi topiklere bakiyorum daha erken de çıkan varrİnşallah canım. Gün yaklaştıkça olumsuza yormaya başladım her şeyi
Kızlar bende hep adet olcak gibi ağrılar yaşadım hatta gebe kalirsaniz 5 6 aylık olana kadar her aybasi zamanı belirtiler yasicaksiniz ben hep yasamistimOlumsuz dusunme canim benimde 5. Gün basladi o kasik agirlari ve hergun devam etti. Aklım cikiyodu adet olcam diye suan bile var o agrilar hatta dahada artti diyebilirm Demekki benim vucudumda o agrilar bi belirtiymis. Sende de oyle olsun insallah
Hayirlisi olsun kacinci gunun 9.gunde idrar tahlili yAp istersen ben yapicam benim tedavimdede ben 10.gunde gordum idrarda pozitifi topiklere bakiyorum daha erken de çıkan varr
Hiç olumsuz düşünme6. gün oldu transfer ertesinden saydığımızda.
Insallh canım heycanla bekliyorum haberiniİnşallah arkadaşım, Rabbim bana da nasip etsin
Umarım ben de Perşembe günü sizinle güzel bir değer paylaşabilirim Günaydın
Ins cnm hayirlisi olsun bende muayene oldum transfer pazartesi olacak insallahBugün 7. günüm. Az kaldıPerşembe öğreniriz hep beraber
Az kalmış sabret rabbim gönlüne gore verir ins6.gun oldu bile..bi yandan gecmiyo bi yandan gectikce heyecanlaniyorum.bugun bile gidip cilginliklar yapasim geliyo cunku bosa bekliyorum diye de dusunuyorum iste.bazi zamanlarda da yaa rahim cok guzel hazirlanmisti bi suru de ilac iciyoruz embriyoya da bi suru tutunmasi icin kimyasal veriyolar tutunmams olamaz diyorum:)ama sonra kaliteleri ve tutunsalar da yasamams olmalari aklima geliyo.ve sonra da ztn gelisimleri yavasti tutunmamislardir kesin diyip dertleniyorum.bi degisik ruh hali
İnş benim de 15 i transfer heyecNla bekliyorum gerçi çok umudum uok ilk denemeIns cnm hayirlisi olsun bende muayene oldum transfer pazartesi olacak insallah
Ins cnm hayirlisi olsun bende muayene oldum transfer pazartesi olacak insallah
İnş benim de 15 i transfer heyecNla bekliyorum gerçi çok umudum uok ilk deneme
Haklısın canım ama ben bir de 40 yaşındayım ondan öok şans vermiyorlarBenimki de ilk deneme. Umudumuzu kaybetmemeliyiz. Kaç kere deneyen insanlar var, onları düşün bir de.
Haklısın canım ama ben bir de 40 yaşındayım ondan öok şans vermiyorlar
Hiç olumsuz düşünme
Insallh canım heycanla bekliyorum haberini
Olir insallah gönlünü ferah tut transferlerimiz ayni gün insallahİnş benim de 15 i transfer heyecNla bekliyorum gerçi çok umudum uok ilk deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?