2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Hamilesin ondan olabilir mi benim oğlum da transferden bi kaç gün sonra bulantı başladı bende ilaçlardan sanmıştım

Bu kadar erken başlar mı bulantı Benim bildiğim sabah saatlerinde bulanıyor hamileler. Şu an geç bir vakit bana göre bulantı için

Bu kadar erken başlar mı bulantı Benim bildiğim sabah saatlerinde bulanıyor hamileler. Şu an geç bir vakit bana göre bulantı için

Başlıyor canım gerçekten benim hamileligim mide bulantisiyla geçti . Hatta canım tulumba istemişti odası ondan mis hamilelik boyunca tatlı yedim inşallah sende hamilesindir . Icebiliyorsan limonlu soda iç

Başlıyor canım gerçekten benim hamileligim mide bulantisiyla geçti . Hatta canım tulumba istemişti odası ondan mis hamilelik boyunca tatlı yedim inşallah sende hamilesindir . Icebiliyorsan limonlu soda iç

Deneyeyim canım. Ekşi elma var evde, onu yiyeceğim bir de. Umarım işe yarar.

Ben sorularıma devam edeyim Transferden sonra sürekli uykusu gelen var mı? Ben ki 12’den önce zor uyurdum. Şimdi dayanamıyorum, erkenden uykum geliyor. Gün içinde bile uyuduğum oluyor.

Ben sorularıma devam edeyim Transferden sonra sürekli uykusu gelen var mı? Ben ki 12’den önce zor uyurdum. Şimdi dayanamıyorum, erkenden uykum geliyor. Gün içinde bile uyuduğum oluyor.
Gece 2den aşağı yatmayan ben sabah 12de zor uyanan ben şimdi 11 zor ediyorum sabah 10 da kalkiyorum öğleden sonra 5 gibi uyur 6:30 gibi uyanır oldum

seninki de hamilelik belirtileri canım ohh ne güzel uyutuyor seni gününde az kaldı ayy çok heycanlı bende kan tahlili verdim yarın öğleden sonra alicam baklm hayrlisi

İnşallah inşallah İlk denemem olduğu için pozitif olursa ve öyle olduğunu öğrenirsem nasıl tepki veririm, ne hissederim tahmin edemiyorum. Daha önce hiç hamile olmadım, nasıl bir duygu bilmiyorum. Rabbim nasip eder de öğrenirim inşallah Son 2 gün. Bugün biraz zorlandım. Şu kalan zamanı da hayırla atlatırım ve güzel haberler alırım inşallah İlk öğrenecek kişilerden olacaksınız siz de Yakın akrabaya bir süre söylemeyi düşünmüyorum çünkü. Dualarınızı eksik etmeyin

Canım benim bende ilk buraya yazdım kimse de bilmiyor nasil tepki verirsin ben sana soylıyım sonucu aldnmi tek gidersen eşini ağlaya ağlaya arayıp hamileyim diyeceksin eğer yanındaysa boynuna sarılıp yine ağlarsın sonrada benim gibi anneni arayıp ağlaya ağlaya anne hamileyim dersin tabi ben bunu ilk gebelikde yaptim sonra sonucum kötü oldu oyuzden bu sefer annemi aramadı tedaviden haberi bile yok çünkü çok uzakda kalp atışını duyunca haber vericem anneme senin için güzel şeyler hissediyorum rabbim ınsallh burya hamileyim yazmayı da gösterir

Ne güzel anlatmışsın yaa, yaşadım sanki o anı Allah razı olsun canım. Buradaki pozitif enerjiniz ve samimiyetinizle güzel atlatıyoruz her süreci. İnşallah sonucu da güzel olur

bence belirti arayıp kendinizi cok umutlandırmayın.Bende kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı göğüslerde hassasiyet.olobilecek tüm ağrılar oldu ama sonuç negatif insan sonrasında çok yıkılıyor.

Günaydın arkadaşlar. Bütün transferimin 8. günü. Sabah kahverengi leke gibi bir şey gelmiş. Ne olduğunu anlamadım. Çok korkuyorum. Tutunamadı mı yoksa?

Kq Katiliyorum benm de belirtilerim var ama hepsi hamilelikte salgilanan hormonlari vucudumuza aliyoruz zaten diye..hakkimizda hayirlisi.

Günaydın arkadaşlar. Bütün transferimin 8. günü. Sabah kahverengi leke gibi bir şey gelmiş. Ne olduğunu anlamadım. Çok korkuyorum. Tutunamadı mı yoksa?
Ben bunu o sekilde yormazdm sonucta regl gbi bisi diil anladgm kadariyla.lekelenmeler olabilr demsti doktorum korkma demsti.istersen git bi kan ver derim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…