- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Okulda yediğim yemekten oldu sanırım, midem aşırı bulanıyor.Rahatlamak için ne yapmam lazım kızlar, bir akıl verin nolur
Hamilesin ondan olabilir mibenim oğlum da transferden bi kaç gün sonra bulantı başladı bende ilaçlardan sanmıştım
Bu kadar erken başlar mı bulantıBenim bildiğim sabah saatlerinde bulanıyor hamileler. Şu an geç bir vakit bana göre bulantı için
Başlıyor canım gerçekten benim hamileligim mide bulantisiyla geçti . Hatta canım tulumba istemişti odası ondan mis hamilelik boyunca tatlı yedim inşallah sende hamilesindir . Icebiliyorsan limonlu soda iç
Deneyeyim canım. Ekşi elma var evde, onu yiyeceğim bir de. Umarım işe yarar.
Baya belirtilerin var gbi hadi hYirlisi:)Ben sorularıma devam edeyimTransferden sonra sürekli uykusu gelen var mı? Ben ki 12’den önce zor uyurdum. Şimdi dayanamıyorum, erkenden uykum geliyor. Gün içinde bile uyuduğum oluyor.
Baya belirtilerin var gbi hadi hYirlisi:)
Gece 2den aşağı yatmayan ben sabah 12de zor uyanan ben şimdi 11 zor ediyorum sabah 10 da kalkiyorum öğleden sonra 5 gibi uyur 6:30 gibi uyanır oldumBen sorularıma devam edeyimTransferden sonra sürekli uykusu gelen var mı? Ben ki 12’den önce zor uyurdum. Şimdi dayanamıyorum, erkenden uykum geliyor. Gün içinde bile uyuduğum oluyor.
Gece 2den aşağı yatmayan ben sabah 12de zor uyanan ben şimdi 11 zor ediyorum sabah 10 da kalkiyorum öğleden sonra 5 gibi uyur 6:30 gibi uyanır oldum
Seninki de iyiymiş
seninki de hamilelik belirtileri canım ohh ne güzel uyutuyor seni gününde az kaldı ayy çok heycanlı bende kan tahlili verdim yarın öğleden sonra alicam baklm hayrlisi
Canım benim bende ilk buraya yazdım kimse de bilmiyor nasil tepki verirsin ben sana soylıyım sonucu aldnmi tek gidersen eşini ağlaya ağlaya arayıp hamileyim diyeceksin eğer yanındaysa boynuna sarılıp yine ağlarsın sonrada benim gibi anneni arayıp ağlaya ağlaya anne hamileyim dersinİnşallah inşallahİlk denemem olduğu için pozitif olursa ve öyle olduğunu öğrenirsem nasıl tepki veririm, ne hissederim tahmin edemiyorum. Daha önce hiç hamile olmadım, nasıl bir duygu bilmiyorum. Rabbim nasip eder de öğrenirim inşallah Son 2 gün. Bugün biraz zorlandım. Şu kalan zamanı da hayırla atlatırım ve güzel haberler alırım inşallah İlk öğrenecek kişilerden olacaksınız siz de Yakın akrabaya bir süre söylemeyi düşünmüyorum çünkü. Dualarınızı eksik etmeyin ❤
Canım benim bende ilk buraya yazdım kimse de bilmiyor nasil tepki verirsin ben sana soylıyım sonucu aldnmi tek gidersen eşini ağlaya ağlaya arayıp hamileyim diyeceksin eğer yanındaysa boynuna sarılıp yine ağlarsın sonrada benim gibi anneni arayıp ağlaya ağlaya anne hamileyim dersintabi ben bunu ilk gebelikde yaptim sonra sonucum kötü oldu oyuzden bu sefer annemi aramadı tedaviden haberi bile yok çünkü çok uzakda kalp atışını duyunca haber vericem anneme senin için güzel şeyler hissediyorum rabbim ınsallh burya hamileyim yazmayı da gösterir
bence belirti arayıp kendinizi cok umutlandırmayın.Bende kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı göğüslerde hassasiyet.olobilecek tüm ağrılar oldu ama sonuç negatifBen sorularıma devam edeyimTransferden sonra sürekli uykusu gelen var mı? Ben ki 12’den önce zor uyurdum. Şimdi dayanamıyorum, erkenden uykum geliyor. Gün içinde bile uyuduğum oluyor.
Katiliyorum benm de belirtilerim var ama hepsi hamilelikte salgilanan hormonlari vucudumuza aliyoruz zaten diye..hakkimizda hayirlisi.bence belirti arayıp kendinizi cok umutlandırmayın.Bende kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı göğüslerde hassasiyet.olobilecek tüm ağrılar oldu ama sonuç negatifinsan sonrasında çok yıkılıyor.
Ben bunu o sekilde yormazdm sonucta regl gbi bisi diil anladgm kadariyla.lekelenmeler olabilr demsti doktorum korkma demsti.istersen git bi kan ver derim amaGünaydın arkadaşlar. Bütün transferimin 8. günü. Sabah kahverengi leke gibi bir şey gelmiş. Ne olduğunu anlamadım. Çok korkuyorum. Tutunamadı mı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?