2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Ben bunu o sekilde yormazdm sonucta regl gbi bisi diil anladgm kadariyla.lekelenmeler olabilr demsti doktorum korkma demsti.istersen git bi kan ver derim ama

Lavaboya gitmeye korkuyorum Umarım bir daha olmaz. 2 gün kaldı test için, bekleyeceğim.

Lavaboya gitmeye korkuyorum Umarım bir daha olmaz. 2 gün kaldı test için, bekleyeceğim.
Canım endişelenme , leke Kırmızı olmadıkça bir sıkıntı olmaz inşallah ama yine de doktoruna bir danış kesinlikle . Bu arada crinone vajinal jel kullanıyorsan Eger jel bazen farklı renklerde gelebiliyor .

Canım endişelenme , leke Kırmızı olmadıkça bir sıkıntı olmaz inşallah ama yine de doktoruna bir danış kesinlikle . Bu arada crinone vajinal jel kullanıyorsan Eger jel bazen farklı renklerde gelebiliyor .

Evet, kullanıyorum canım. O jelle karışık az bir kahverengilik vardı. Birazdan tekrar kontrol edeceğim.

Kızlar histeroskopi zor bir şey mi? Yaptıran varsa bir yazabilir mi? Bu ay yapılması gerekiyormuş

Kızlar su an çok kotuyum. Okul arkadaşım vardı çok yakın arkadaşımdı tabi okuldan çıkınca uzaklaştık . 2 sene önce falan babasını bicaklamisti. Ailevi sorunları vardı hapishanedeydi orda kendini aşmış . Çok üzüldüm su an yoldayim merkeze gidiyorum ama göz yaslarima engel olamıyorum

çok üzüldüm

Kızlar histeroskopi zor bir şey mi? Yaptıran varsa bir yazabilir mi? Bu ay yapılması gerekiyormuş

Yok canım, değil. Anestezi aldığın için hiçbir şey hissetmiyorsun. Ameliyat sonrası da hiçbir ağrı, sızı olmuyor. İçin rahat olsun.

amin canım .

Yaa karnim agriyodu hafiften ama oluyo ztn hergun ara ara.smdi lavaboya gittm regl baslangici gbi pembe akinti geldi ve asiri mutsuzum.ilaclardan dolayi regl olmam tutmazsa bile diye dusunuyodum nolucak smdi kanamaya donerse ztn tutmams demek oluyo daha 7.gunun transfer sonrasi cok erken

Bize ne oldu bugün böyle? Bende de adet ağrısı başladı. Çok korkuyorum çok. Şurada 2 gün kaldı. Çok üzgünüm

Benim mide kanamam oldu ara verdim tedaviye , bugün endoskopi kolonoskopi yapıldı , kanama olmuş bitmiş şükür iyiyim şindi , bu ay ara verdik tedaviye ilaçları kestim ... gelecek ay inş devam ..:

Yaa, çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı bir zamanda nasip etsin inşallah.

Gittim lavaboya bisi yoktu.benm reglm hemen sokulmez ztn bazen once pembeligi gelir bikac saate kanamanin basladigi oluyodu beklicez.merkezde benle ilgilenen hemsireyi aradm geri donmedi bakalim donunce ne dicek

Gittim lavaboya bisi yoktu.benm reglm hemen sokulmez ztn bazen once pembeligi gelir bikac saate kanamanin basladigi oluyodu beklicez.merkezde benle ilgilenen hemsireyi aradm geri donmedi bakalim donunce ne dicek

Bize de haber ver, olur mu? Ben de birazdan gidip kontrol edeceğim. İnşallah kötü bir tabloyla karşılaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…