- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Ben bunu o sekilde yormazdm sonucta regl gbi bisi diil anladgm kadariyla.lekelenmeler olabilr demsti doktorum korkma demsti.istersen git bi kan ver derim ama
Canım endişelenme , leke Kırmızı olmadıkça bir sıkıntı olmaz inşallah ama yine de doktoruna bir danış kesinlikle . Bu arada crinone vajinal jel kullanıyorsan Eger jel bazen farklı renklerde gelebiliyor .Lavaboya gitmeye korkuyorumUmarım bir daha olmaz. 2 gün kaldı test için, bekleyeceğim.
Canım endişelenme , leke Kırmızı olmadıkça bir sıkıntı olmaz inşallah ama yine de doktoruna bir danış kesinlikle . Bu arada crinone vajinal jel kullanıyorsan Eger jel bazen farklı renklerde gelebiliyor .
çok üzüldümKızlar su an çok kotuyum. Okul arkadaşım vardı çok yakın arkadaşımdı tabi okuldan çıkınca uzaklaştık . 2 sene önce falan babasını bicaklamisti. Ailevi sorunları vardı hapishanedeydi orda kendini aşmış . Çok üzüldüm su an yoldayim merkeze gidiyorum ama göz yaslarima engel olamıyorum
çok üzüldüm
Kızlar histeroskopi zor bir şey mi? Yaptıran varsa bir yazabilir mi? Bu ay yapılması gerekiyormuş
Benim mide kanamam olduP Prensescann nasılsın canım, tedavin nasıl gidiyor? Toparlanabildin mi?
Yerleşme kanamasıdır inşGünaydın arkadaşlar. Bütün transferimin 8. günü. Sabah kahverengi leke gibi bir şey gelmiş. Ne olduğunu anlamadım. Çok korkuyorum. Tutunamadı mı yoksa?
amin canım .Bende içim yanıyor . Cenazesine yetisemeyecegim . Gitmek çok isterdim . Babanın sorumsuzluğu çocuğunun hayatına sebeb oldu . Çok iyi biriydi ama ıste çaresizlik yalnızlık . Rabbim öbür tarafta yardımcısı olsun
Yaakarnim agriyodu hafiften ama oluyo ztn hergun ara ara.smdi lavaboya gittm regl baslangici gbi pembe akinti geldi ve asiri mutsuzum.ilaclardan dolayi regl olmam tutmazsa bile diye dusunuyodum nolucak smdi kanamaya donerse ztn tutmams demek oluyo daha 7.gunun transfer sonrasi cok erken
Oturdum agliyorum kirmiziya donmedikce sorun olmaz diye dusunuyorum insallah bakalm birlkte basaralimBize ne oldu bugün böyle?Bende de adet ağrısı başladı. Çok korkuyorum çok. Şurada 2 gün kaldı. Çok üzgünüm
Oturdum agliyorum kirmiziya donmedikce sorun olmaz diye dusunuyorum insallah bakalm birlkte basaralim
Benim mide kanamam olduara verdim tedaviye , bugün endoskopi kolonoskopi yapıldı , kanama olmuş bitmiş şükür iyiyim şindi , bu ay ara verdik tedaviye ilaçları kestim ... gelecek ay inş devam ..:
Gittim lavaboya bisi yoktu.benm reglm hemen sokulmez ztn bazen once pembeligi gelir bikac saate kanamanin basladigi oluyodu beklicez.merkezde benle ilgilenen hemsireyi aradm geri donmedi bakalim donunce ne dicek
Insallah insallah..regl olmak hic bekledgm bisi diildi tutunmamasini beklerdim de daha 7.gun erken geldi sasirdim.Bize de haber ver, olur mu? Ben de birazdan gidip kontrol edeceğim. İnşallah kötü bir tabloyla karşılaşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?