- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Umarm adet olmam hic hazir diilim adeteKızlar ınsallh bi sıkıntı olmaz ınsallh tutunma kanamalıdır ilaçları kullandığınız sürece adet olmassiniz
Bence Yerleşme oluyor sizin inşallah öyledir daha önce 2 Tedavimde hiç belirti leke olmadı boş boş yattım öle testlerde negatifti sizde bence farklılık var bence tutunuyor bebişler sabredin biraz daha varsa tutunmasına yardımcı olun üzülmek onları zorlar son günlerinizi sonuna kadar pozitif yaşayın inşalah pozitif olur sonuçlarınız
Kızlar su an çok kotuyum. Okul arkadaşım vardı çok yakın arkadaşımdı tabi okuldan çıkınca uzaklaştık . 2 sene önce falan babasını bicaklamisti. Ailevi sorunları vardı hapishanedeydi orda kendini aşmış . Çok üzüldüm su an yoldayim merkeze gidiyorum ama göz yaslarima engel olamıyorum
Amin insallah.Bence Yerleşme oluyor sizin inşallah öyledir daha önce 2 Tedavimde hiç belirti leke olmadı boş boş yattım öle testlerde negatifti sizde bence farklılık var bence tutunuyor bebişler sabredin biraz daha varsa tutunmasına yardımcı olun üzülmek onları zorlar son günlerinizi sonuna kadar pozitif yaşayın inşalah pozitif olur sonuçlarınız
Amin insallah.
Karin agrim olmasa ve pembelik gorsem korkmazdim seviniridm bence ama regl baslangici ile ayni seyleri yasadigim icin kahroldum bakalm gun icinde neler olcak
M MrsKurabiye jel hava ile temas edince renginde bazen değişiklik olabiliyor . A Asiman71 ne yaptın kan sonucunu aldın mı ?
Yok canım sağlık ocağı açılmadı öğlen saati birazdan gidicem almaya ❤Şimdiye kadar başka lekelenme gibi bir şey olmadı zaten canım. İnşallah da olmaz. İyiyim şimdilik
Olmiycaksin canım ınsallh ınsallh sitres ypma sakinUmarm adet olmam hic hazir diilim adete
Insallahh..baska leke gelmedi henuz bilmiyorum.Kötü düşünmeyelim. İnşallah güzel olur her şey.
Uzaniyorum 1.5saattr.saat 3te ise gidicem zor bi isim yok oturarak calisirm napalimOlmiycaksin canım ınsallh ınsallh sitres ypma sakin
Yok canım sağlık ocağı açılmadı öğlen saati birazdan gidicem almaya ❤
Benime olmuştu hemde kanda beta hcg 45 olduğu halde inşallah tutunma belirtisidirGünaydın arkadaşlar. Bütün transferimin 8. günü. Sabah kahverengi leke gibi bir şey gelmiş. Ne olduğunu anlamadım. Çok korkuyorum. Tutunamadı mı yoksa?
sağlık ocağında yaptırdım nasil sonucum çok yüksek korktum sankiKızlar sonucum 1736
Kızlar sonucum 1736
Benime olmuştu hemde kanda beta hcg 45 olduğu halde inşallah tutunma belirtisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?